Yaşadığım paranormal olay?

Merhaba bundan 5 sene önce yaşadığım bir olaydı ve hala dün gibi aklımda bizim evimiz köyde iki katlı tek ev ve fazla ev yok yanlarda bildiğiniz ormanda sonra birgün abimle markete gitmek için evden çıktık saat 7.30 8 gibiydi giderken bir sıkıntı yoktu tabi bizim geçtiğimiz yolda ışık olmadığı için el feneriyle geçiyorduk. Dönerken o karanlık ara yola girdiğimizde bişey yoktu ama ilerlediğimizde tak tak diye sesler duymaya başladım ama bunu tek ben değil abimde duyuyordu biraz daha ilerleyince ses çok yakından gelmeye başladı sanki biri bir yere vuruyordu dedim abi gitmeyelim içim rahat değil abim bişey olmaz ben varım korkma dedi bende korkudant titreyerek gidiyorum tabi gittik ve kapıyı açtım bizim evin arkasında kümes var ordan geliyordu ses evin avlusuna girdim ya dedim ne var orada kafamı kümesin oraya çevirmemle birini görmem bir oldu. Bir kadındı bildiğiniz köylü kadınlar gibi giyinmişti. Altında etek üstünde yelek ve başında örtü onu 1 metrelik tahtayla kümesin üstüne vururken gördüm 10 saniye sonra göz göze geldik ve gözümü açıp kapayıncaya kadar uçtu nerdeyse yoktu ben o korkuyla hemen eve girip bizimkilere sordum arkadaya giden oldumu yok dediler sonra ben şoka girmiştim abim bir yandan dua okuyordu düşünüyordum hocaya gitmek istedim ama bulamadım o günden beridi hala aklımda o kadar kötüydü ki gözleri kıpkırmızı yüzü simsiyah insan olmadığı belliydi sizin düşünceniz nedir
Yaşadığım paranormal olay?