Kursta bir arkadaş edindim benden 6 yaş büyük ama hiç olgun değil buralara yeni geldiğini ve metroya gitmeye yardım etmemi istedi yardım ettim sonra birlikte gitmeyi alışkanlık haline getirdi bugün biraz yalnız kalmak istiyorum peşimden ayrılmıyor lavaboya bile gidemiyorum peşimde dolaşıyor git diyorum gitmiyor çıkışta markete gidecektim bende gelcem diyor bir şey alacagı da yok marketten. Onun gelmesini istemediğim için onu beklemeden çıktım koştu sen beni duymuyon mu dedi işin yok mu senin gitsene dedim zor gitti biraz yalnızlık istiyorum belki özelim var işim var yani.
Bugün gögüslerime yakama vb mal mal bakıyor kolyeye bakıyor desem kolyeyi daha önce de taktım kare yaka giydim bugün ama yakası aşırı açık değildi
Artık metronun yolunu da biliyor daha ne istiyor ikinizde kızız bu arada
Bugün gögüslerime yakama vb mal mal bakıyor kolyeye bakıyor desem kolyeyi daha önce de taktım kare yaka giydim bugün ama yakası aşırı açık değildi
Artık metronun yolunu da biliyor daha ne istiyor ikinizde kızız bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Sorun seni gerçekten rahatsız etmiş gibi görünüyor 😟. Hepimizin yalnız kalmaya ihtiyacı olabiliyor ve sınır koymak, bu ihtiyacı dile getirmek en doğal hakkın 💬. Arkadaşın sınırlarına saygı göstermiyor gibi anlaşılıyor ve bu, kafa karıştırıcı bir his yaratabilir. Ama senin hissettiklerin geçerli ve önemlidir 🛑.
Eğer kendini daha rahat hissedersen, onunla daha net bir konuşma yapıp, yalnız kalma ihtiyacını biraz daha açık bir şekilde ifade edebilirsin. “Sapık mı?” kısmına gelirsek, sorunun bu tanıma girmesi için bir uzmanla konuşman veya daha net bir durum görmen gerekebilir. Ama kesin olan şu: Rahatsız hissediyorsan, bu his seni *dikkate* alman gereken bir şeye işaret ediyor. Unutma, kimsenin senin sınırlarını çiğneme hakkı yok 💪✨.