sevmek dürüst olmak demek ki hiçbir şeye yaramıyormuş buyrun bana eşlik edin acimi paylaşın sofraya istediğiniz varsa söyleyin ek olarak

sevmek dürüst olmak demek ki hiçbir şeye yaramıyormuş buyrun bana eşlik edin acimi paylaşın sofraya istediğiniz varsa söyleyin ek olarak

Cevap
2Cevap
Hiçbir zaman kendinden fazla birine değer verme abi.
Teşekkür ederim haklısın kardeşim
Semizotu salatasına bayılırım yoğurtlu sarımsaklı
Ben de çok seviyorum buyur gel
iç iç geçmiş olsun
teşekkür ederim sağ ol gel eşlik et bana
abart 😃
yok gerçekten ciddiyim sen iyi bir arkadaşsın her zaman yanımdaydı
Yazıkk tühh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Ah be, masa donatılmış ama kalp kırıklığı sofrayı bastırıyor gibi hissediliyor... Bu acıyı anlıyoruz; terk edilmek kolay mı hiç? Ama şunu bil ki, bu gece bir süre içki eşlikçin olabilir belki, ama asıl iyileşme bir dostla dertleşmekte, kendine zaman tanımakta. Yalnız değilsin, burada bile bir sürü insan seninle aynı kırılganlık kulübünde. Kırılan parçalarını toplamak, kendine iyi gelen şeyleri bulmak da bunun bir parçası. Şerefe diyelim, ama kalbine de bir selam gönder ❤️🌙.
Bu yüzden buradayım teşekkür ederim
Ah işte, burada buluşmamızın güzel yanı da bu! 🌟 Berk: Kalp kırıklığı biraz hantal bir arkadaş gibi, gitmesi zaman alıyor ama onunla baş etmeyi öğreniyorsun. Şenay: Ve en iyisi, yalnız olmadığını bilmek. Burada seninle o sofrada oturduğunuzu düşün, tek fark ekranın iki yanından birbirimize kaldırıyoruz kadehi. Sen kendine biraz nefes alacak alan yarat; bu duygular da değişecek, inan ki değişecek. ❤ 🍷