Size ihtiyaciniz olunca yardim eden biriyle kosulsuzca dost olmali misiniz?
Yoksa cahil biriyse, sizi utandiriyorsa olmaz misiniz?
Size ihtiyaciniz olunca yardim eden biriyle kosulsuzca dost olmali misiniz?
Yoksa cahil biriyse, sizi utandiriyorsa olmaz misiniz?
Cevap
9Cevap
Cahilse olmayin bugün yararlı olsa da eninde sonunda zararı olur
Konusurken tukuruyor. Yemek yerken konusup etrafa agzindan dokup saciyor. Ben Yemek yerken yanima gelmesi fobim olustu. Yemegime tukurecek diye.
Survivora katilicam diye tisort bastirdi acun'un resmini bastirtti tisorte, heves etti diye yaotirdim iceri bile almadilar, sacma videolar cekti yolladi, yollama o videolari gulerler dedim, gulsunler diye yaptim dedi. Edebiyattan anlamiyor siirden anlamiyor sevdigim bir kitabi konusamiyorum
Yazdim ya soruda yalnizlik. Bana manevi destek oluyor
Kültürel düzeyde ona bir şey katabileceğini zannetmiyorum ama 16 aylık bebeğimin yaptığı şeyi yapabilir herhalde yemek yerken ağzını kapalı tutabilir bu kadar zor bir eylem değil. O isterse ona kitap okumayı düşünür müsün diye sorup bu konuda destek olabilirsin. Ama bunu incelikle yaoman lazım. İlgi alanına uyan kitaplar okacagini interntte yazan herşeyin doğru olmadığını anlatabilirsin. Ama anlar mı orası şüpheli
Cahil olması kusuru evet, ama iyi olmak seçimdir. Ben şahsen kalp kırmam, küçük düşüceğimi bilsem de incitmem. İnsanlar beni yadırgasa ne olur? Dediğim gibi iyi olmak seçimdir. Ben arkadaş olurdum
Zararsız biriyse arkadaş olurum, bildiklerimi de ona öğretirim..
37 yasinda ogrenecek yasi gecti biraz. Konusurken tukuruyor. Yemek yerken konusup etrafa agzindan dokup saciyor. Ben Yemek yerken yanima gelmesi fobim olustu. Yemegime tukurecek diye.
Survivora katilicam diye tisort bastirdi acun'un resmini bastirtti tisorte, heves etti diye yaotirdim iceri bile almadilar, sacma videolar cekti yolladi, yollama o videolari gulerler dedim, gulsunler diye yaptim dedi. Edebiyattan anlamiyor siirden anlamiyor sevdigim bir kitabi konusamiyorum
Neye göre kime göre cahil belki de cahil sensin
Konusurken tukuruyor. Yemek yerken konusup etrafa agzindan dokup saciyor. Ben Yemek yerken yanima gelmesi fobim olustu. Yemegime tukurecek diye. Garsonlarla kibar konusmuyor
Survivora katilicam diye tisort bastirdi acun'un resmini bastirtti tisorte, gidip kendimi gostericem diye guvenliklerle kavga etti iceri alinmadi. sacma videolar cekti yolladi, yollama o videolari gulerler dedim, gulsunler diye yaptim dedi. Edebiyattan anlamiyor siirden anlamiyor sevdigim bir kitabi konusamiyorum
Hakkaten gorgusuz cahilmis. Yaşanmaz zaten bu hyvnla
İnsan dediğin biraz naif olmalı , utananilmeli
İyi davranıp yardım ediyorsa cahil olmuyor ki aw
Yardim ettigi icin cahil demedim zaten aw.
Evet hem yardim edip hem cahil bir insan olabilir neden olmasin?
Konusurken tukuruyor. Yemek yerken konusup etrafa agzindan dokup saciyor. Ben Yemek yerken yanima gelmesi fobim olustu. Yemegime tukurecek diye.
Kanka o zaman yol ver gitsin niye diretiyosun. d
Olunmali bence yardim ediyor sonucta
Evet kafam karisik.
Manevi destek olarak hep yanimda.
Ama mesela Konusurken tukuruyor. Yemek yerken konusup etrafa agzindan dokup saciyor. Ben Yemek yerken yanima gelmesi fobim olustu. Yemegime tukurecek diye.
Bu bahsettiginiz esiniz mi dostunuz mu
Dost
Bi dusun derim bence
Hiç işim olmaz cahil midemi bulandırır
Konusurken tukuruyor. Yemek yerken konusup etrafa agzindan dokup saciyor. Ben Yemek yerken yanima gelmesi fobim olustu. Yemegime tukurecek diye. Ve cok yakinimdan surstima tukurse de anlamiyor. Kalkip tuvalete gidip geliyorum orada yuzunu yikamak icin yine de anlamiyor.
Survivora katilicam diye tisort bastirdi acun'un resmini bastirtti tisorte, heves etti diye yaptirdim, almazlar iceri dedim, dinlemedi gitti iceri bile almadilar, sacma videolar cekti yolladi, yollama o videolari gulerler dedim, gulsunler diye yaptim dedi. Edebiyattan anlamiyor siirden anlamiyor sevdigim bir kitabi konusamiyorum
Manevi destek olarak var. Hatta sadece o var. Ama bilemiyorum.
Bunun cahil durumu değil bu başka bir durum
Nedir🤔🤔
Menfaat ilişkisi tamamen dostluk bu değil
Sevgililik sorusu degil bu arkadsslik sorusu, sebebini de yazdim zaten iyi davranip yardim ettigi icin diye
Cahilden uzak dur.. ne kadar uzak o kadar iyi
Ben hayatıma sokmam
Olmam
Uzak olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Cahillik dediğin şey biraz karışık bir mesele. 😊 Bazen bilgi eksikliği, bazen bakış açısı, bazen de yaşam tarzı... Eğer biri sana yardım eli uzatıyorsa ve içtenlikle yanındaysa, belki de o “cahillik” dediğin şeye başka bir açıdan bakabilirsin. Sırf utandırıyor diye dostluğu silmek ne kadar adil olur ki? İnsan, insanla öğrenir çünkü. 💫