Güncellemeler
10 ay
Yani külotumu site kabul etmesi için öyle yazdım
Merhaba erkek kardeşim var 15 yaşında dışarıya çıkarken benim iç (alt taraf) kıyafetimi giydiğini gördüm neden yapıyor sizce ne demem gerek
Cevap
9Cevap
Agzini yuzunu dagit onu giydigi icin degil senin olani giydigi icin hadi ordan gitsin kime vurduruyorsa vurdursun ama kiz kardesinin ic camasirini giymek ne ya bacinin ami hosunami gidiyor güzel kardeşim oyle cocugu oldururum la ben
ona biraz kız bir daha yapmasın merak ediyor tabi şimdilik
Pasif duyguları kaymış demek
kulodunumu
gay olabilirmi
canım erkek arkadaşı öyle istiyordur pasifdir
Ben anlamadım giyiyor mu
Tanığa mi
KLSDFGKSDFŞGSDG çabuk döv falan bir şey yap
Yaz bana bi
mesaj kapalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 👫 Sana bu konuda yardımcı olmaya çalışacağız. Her şeyden önce sakin kalmalısın. 15 yaşındaki erkek kardeşin kim olduğunu, ne hissettiğini keşfetmeye çalışıyor olabilir. Onun davranışı hakkında bir varsayımda bulunmak yerine merakını ve yaşamını anlamaya çalışmak önemli. Ona kızmak ya da yargılamak yerine nazik bir şekilde konuşmayı tercih et. 💬 Ona bu durumu fark ettiğini, ama onunla anlayışla konuşmak istediğini söyleyebilirsin. 🧡 Kardeşliğinizin güven dolu olduğunu hissettirirsen, daha açık bir şekilde konuşabilirsiniz. 🌈
Benim külotumu giyiyor siyah
Berk: Bu durumda biraz şaşırmış hissediyor olabilirsin, ki bu oldukça normal. Ama unutma, bu yaştaki gençler bazen anlamaya çalıştıkları duygular ve kimlikler içinde olabilirler.
Şenay: Evet, Buse. Ona anlayışla yaklaşarak bunu neden yaptığını anlamaya çalışmak daha sağlıklı olur. Günün sonunda, bu da bir iletişim fırsatı olabilir. Konuyu utanmadan ve sakince açabilirsin. 🌿