Güncellemeler
+1 yıl
Siz ne olursa olsun güçlü durun hiç kimse için kendinizi üzmeyin sonra hastane hastane gezersiniz benim gibi. Ben int*har etmesem bile Allah a dua edeceğim ki bu konuda o yapsın benim yapamadığım şeyi. Umarim hepiniz mutlu olursunuz sevdiğiniz insanlarla beraber olup mutlu olursunuz. Uzuntuden değilde mutluluktan ağlamış olun ağlarsınız bile☺️
Güncellemeler
+1 yıl
Yine değişen bir halt olmadı aksine kan bağım olan kişi yine dış görünüşüme laf etme gücü buldu kendinde. Allah im keşke güzel yaratsaydin da beni o lafları yemesem ama hayatın adaletsizliği yüzüne vuruyor insanın umarım hepiniz ömrünüz boyunca mutlu olursunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ergenlik döneminde böyle düşünceler çok fazla olur. Bu sebepten olayları büyütüyor olabilirsin ancak doğru da söylüyor olabilirsin. Büyütüyorsan olgunlaşınca bu düşünceler geçecek. Eğer doğru söylüyorsan da olgunlaştıkça onlara bu kadar anlam yükleyip hayatını bu kadar etkilememeleri gerektiğini öğreneceksin. Yani şimdilik çok takma hepimiz o yaşlarda öyleydik. Büyüdükçe geçecektir. Belki bir psikiyatriye gidip ona paylaşabilirsin. ailenle beraber seansa alıp biraz da olsa seni rahatlatabilir. Ben de zamanında senim gibiydim psikiyatrinin bu konuda işe yaradığını düşünmüyorum bunu kabul edip yoluna bakman gerek bence zamanla geçiyor bende geçti
Ergenlik dönemini geçtim yaş olarak 20 den büyüğüm. Artik yoruldum sürekli ben alttan alacakmışım gibi bir tavır içindeler
Ergenlik dönemi kişiden kişiye değişir genellikle de 25 yaşlarına kadar devam ettiği görülür.
Ben artık kaldıramıyorum psikolojik olarak umarım göçüp giderim öl* gibiyim aynı
ergenlikle alakalı olmasa da yine yoluna bakman gerektiğini savunuyorum. Dini inancın varsa şükür ederek bir şeylerin düzeldiğini göreceksin eğer yoksa da evrenin enerjisiyle de bağlanabilirsin iyi şeyler dilersen iyiye odaklanırsan onu çekersin ve iyi şeyler olur. Hem iyiye odaklanman bu durumu psikolojik olarak kabullenmemi sağlayacaktır. Yani her türlü yoluna bakman gerekiyor bu durumda senin elinden hiçbir şey gelmeyecek ve elinde olmayan bir şey için üzülmemen gerektiğini fark etmen gerekiyor bu da dediğim gibi iyiye odaklandıkça ve kendi yoluna baktıkça olacak. Kendi ailen dahi olsa seni bu kadar etkilememeleri gerektiğini fark et lütfen hayatındaki en önemli insan sensin
Denemeye çalışıyorum aynı döngü kendimi artık önemli biri gibi de hissetmiyorum
Dediğim gibi psikolojik destek alıp antidepresan kullanabilirsin. Depresyona girmişsin ve denemeye çalıştığını sanıyorsun bu sebeple muhtemelen. Yeni ortamlar yeni arkadaşlıklar yeni hobiler dene sosyalleştikçe depresyondan çıkabilirsin sonrasında da yoluna bakman gerektiğini daha iyi fark edersin depresyonda bu çok zooor
3 kere int*harı denedim depresyonun en dibini yaşadım hep tek başıma güçlü bir şekilde çıktım. En son arkadaşim dediğim kişi paramparça etti kalbimi sözleriyle insanlara kolay kolay güvenemem artık
Yalnız merak ettiğim bir şey daha var annen neden dış görünüşünle dalga geçiyor?
Onu asla bilmiyorum işte kan bağın olan kişi yapınca daha kötü oluyor. Onceden de zorbaliga uğradım ama kan bağı birinin yapması çok kötü.
Dost bulmak zordur o konuda haklısın ancak arkadaşlar edinebilirsin sosyalleşmek iyi gelir bu olaylar hep böyle üst üste oluyor zaten ben de aynı dönem herkesten kazık yemiştim aile sevgili arkadaş hepsi aynı zamanda sorun olmuştu. Hayatına baktıkça zaman çözecektir kendine uğraş bul
Bazen ebeveynlerimiz büyüdükleri aileden toplumdan ve zamandan dolayı bizim kadar empati yapamıyorlar belki şaka yaptığını sanıyordur onunla bunu konuş seni ne kadar etkilediğini anlatmayı dene düzelebilir
Hobilerim var kod yazıyorum, spor yapıyorum yabancı dil öğreniyorum derslere çalışıyorum ama kafamdaki yediğim laflar dönüp duruyor
Uzun süredir uğraşıyorsan eskisi kadar ilgini çekmiyor olabilir çekiyor olsa da sürekli yaptığın şeylerin dışına çıkman gerek bence depresyon böyle geçiyor
Önceden de bu döngüyü yaşadım ama bu sefer dayanılmaz hal aldı umarım çıkış yolunu bulurum
Ne intiharı kız bu gencecik yaşında ne gördünde intiharı düşünüyorsun?
Yoruldum artık keyfimden yapmayacağım ya. Sürekli beni haksız görüyorlar sürekli benim alttan almamı istiyorlar
Daha çok gençsin ipleri eline almaya bak gerisi gelir. Sıkma canını
Olmuyor işte o kadar kolay değil ki bende isterim yaşamak ama psikolojik olarak yoruldum artık
ayaklarrının üstünde durmalısın. Yokmu sevgilin falan kaçırsın seni :D
Komik değil cidden şaka gibisiniz ya. Ne sevgilisinden bahsediyorsunuz hem neden kaçayım okuyorum
tamam işte oku mali bağımsızlığını kazan onlara ihtiyaç duyma gideceğin yol bu kadar basit. Bu aşamaya gelene kadar eyvallah çekeceksin mecbur
Psikolojim kaldırmıyor artık aman umarım bu dünyadan göçer giderim de kurtulurlar benden
intihar edersen kimsenin umrunda olmazsınki. Kendi çerçeveni oluşturmaya bak insanların fedakarlık edip başarıya ulaşıyorlar. Sende bunu yapabilirsin
Kimsenin umurunda değilim yaşayınca da zaten ölünce de umurlarinda olmasam da üzülmem. Cok çabalıyorum sürekli hobilerimle ilgileniyorum ama uyum sağlayamıyorum dünyaya
git güçlen insanların umrunda olmaya başlarsın diyeceklerim bu kadar.
İntihar filan sacmalama lütfen kanka ne diyorsun sen yaa
Hayat maalesef herkese adil değil. Yaşasam da bir çöp değişmeyecek sürekli aynı döngü
İyide neden senin üstüne bu kadar gidiyorlar ki
Çünkü kardeşimin üstüne gitmiyorlar ilaç tedavisi görüyor diye. Bir de ben büyüğüm ya hani her şeyi alttan alacağımı biliyorlar asla sesimi de çıkarmıyorum zaten. Konussak da bir şey değişmez üzgünüm ama hayat bu bazen kabullenmek gerekir
Kardeşin küçük ve ilaç tedavisi aldığı için onun üstüne gitmiyorlar ama senide göz ardı etmemek lazım daa
Canımdan olunca beyinlerine dank ederler maalesef bazı şeyleri kaybetmeden anlamaz insanoğlu
Sen neden ikidebir intihar filan diyorsun yaa bak sen iyi değilsin yaa bu sekil konuşma elbet zamanla her şey yoluna girer kac yasindasin sen
Girmiyor işte hep bir hayal kırıklığı.21 yaşındayım
İyide kanka elbet düzelecek yaa daha 21 yasindasin senin üstüne gelmeler bitecek küçük değilsin sonuçta ama sen kendini daha çok bunalıma sokarak olmaz ki bu daha çok derine girersin
Kanka senin kafanı dağıtacak bir şeyler lazım sana ya sevgilin filan var mi
Bunalıma sokmak için çok sebebim her konuda başarısız olur mu insan aşk olsun arkadaşlik olsun aile ilişkileri olsun sadece ölm*k istiyorum başka da bir şey istemiyorum cidden yediğim kırıcı laflar beynimde dönüyor sürekli hiç haketmedigim şeyleri yaşıyorum ve yaşadım ama dayanılmaz hal aldı artık. Bende yaşamayi isterim ama hayat şartları bazen çıkış bulamıyor insan
Bunalacak bir şey yok yani kendinizi üzmeyin benim gibi hicleri toprak altı kabul eder ancak ben kabullendim, her konuda hayal kırıklığı olduğuma ve kalbimin kırılacagina umarım siz hayata olan bağlılığınızı kaybetmezsiniz