Bu kardeşim neden böyle yapıyor sürekli ya?

Sürekli yalan yanlış konuşuyor bende diyorum yalan konuşma diye ailemde konuşsun diyor beni sürekli suçlu çıkarıyorlar. Kardesim ilaç kullanıyor psikolojik ona bir şey demiyorlar sürekli benim üstüme geliyorlar yoruldum artık bir gün intih*r edince bir daha haksız yere beni suçlamayı görürler. Annem desen sürekli dış görünüşüme zorbalık yapan biri. Allah im lütfen alsa canımı artık dayanamıyorum o yapmasa bile ben yapacağım artık
Güncellemeler
+1 yıl
Siz ne olursa olsun güçlü durun hiç kimse için kendinizi üzmeyin sonra hastane hastane gezersiniz benim gibi. Ben int*har etmesem bile Allah a dua edeceğim ki bu konuda o yapsın benim yapamadığım şeyi. Umarim hepiniz mutlu olursunuz sevdiğiniz insanlarla beraber olup mutlu olursunuz. Uzuntuden değilde mutluluktan ağlamış olun ağlarsınız bile☺️
Güncellemeler
+1 yıl
Yine değişen bir halt olmadı aksine kan bağım olan kişi yine dış görünüşüme laf etme gücü buldu kendinde. Allah im keşke güzel yaratsaydin da beni o lafları yemesem ama hayatın adaletsizliği yüzüne vuruyor insanın umarım hepiniz ömrünüz boyunca mutlu olursunuz
Bu kardeşim neden böyle yapıyor sürekli ya?