Yetersiz hissediyorum?

Selam oncelikle. 19 yasindayim, hic iliskim olmamisti. Zaten ozguvensiz biriyim ve cidden cirkinim hani, boyum 160, 67 kiloyum, dudaklarim ince, sivilcelerim yuzumde sivilce izleri vs var. Simdiye kadar vucudumda hic rahat hissetmedim kendimi. Erkek arkadasimla subatta tanıstık, liseden bir kiz arkadasim var, onun kuzeniydi, random denk geldik iste. Baslarda hoslanmistim ama imkansız oldugu için düşünmüyordum bile. Cidden cok yakisikli, uzun boylu, hani zeki bide. Instadan istek atmisti bana, 4 ay falan konustuk, sonra cikma teklifi etti bana. Basta dalga geciyo falan sandim hani o derece. 6 ay olucak yakinda halacikiyoruz. Hani baya mutluyum aslinda, cidden cok iyi davraniyor, bana karsi bi yanlis hareketi olmadi simdiye kadar, bisey anlatinca cidden dinliyor. Ama birkac arkadaşım simdige kadar dalga geçti benle. Işte sana niye bakiyo falan diye. Haklilarda hani. Cok garip hissediyorum yaninda. Beraber disari cikmak falan istmeiyorum herkes bana bakiyo sanki bu kiz ne alaka diyomus gibi. Cok cirkin hissediyorum, haketmiyorjm sanki onu

Yetersiz hissediyorum?