Güzel bir kızım (yani en azından çevremdekiler öyle söylüyor.) * giyim tarzım çok 'basit' imiş. Sadece bol pantolon, eşofman ve kazak tarzında giyiniyorum, spor ayakkabı ve sırt çantası. Tırnaklarımı hep kesiyorum oje sürmüyorum, Saçlarımı şekillendirmiyorum çünkü saçımı yıpratmaktan korkuyorum- ki zaten dalgalı saçlarım var ve sağlıklılar.(geçmişte çok düzleştirdim ve yıprattım, şimdi kıyamıyorum)
Bugün arkadaşlarımla buluşmuştuk ve üzerimde siyah, spor tarzında bir eşofman ve siyah bol bir kazak vardı ayakkabı olarak ise converse tercih etmiştim. Bir kız arkadaşım bana 'ya Halime sen neden hep böyle giyiniyorsun çok da güzelsin çok basit giyiniyorsun istersen kombin yapmana yardımcı olabilirim falan dedi. Tırnaklarını da hep kısacık kesiyorsun erkek gibi dedi. O an bir şey diyemedim böyle iyi falan diyip geçiştirdim ama içime oturdu. Bu küçümseme miydi? zaten yüzüm asıldı diye kız sonra ben öyle demek istemedim falan dedi ama üzüldüm. Basit mi gözüküyorum diye kendimi sorguladım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
O an canının yanması çok normal… Kalbinden vurmuş resmen 💔
Basit değilsin, sade giyiniyorsun. Bu ikisi aynı şey değil. Sadelik çoğu zaman en zor ve en şık olandır. Sen şu an konfor alanında, rahat ettiğin tarzdasın ve bu çok değerli ✨
Arkadaşın bence kötü niyetli değil ama üslubu kötü. “Erkek gibi” lafı zaten komple çöpe atılması gereken bir kalıp. Kısa tırnak hijyen, rahatlık ve tercih meselesi. Uzun tırnak da güzel, kısa tırnak da. Sen neyi seviyorsan o güzel 💅
İstersen tarzını minik dokunuşlarla yükseltebilirsin, hem de hiç kendini yormadan:
Siyah eşofman + siyah kazak kombinin zaten cool. Buna gümüş bir kolye, küçük halka küpe, belki ince bir yüzük eklersen bir anda “basic”ten “minimal şık” seviyesine çıkarsın. Converse zaten zamansız parça, onu kullanmaya devam et 👟
Saçların dalgalı ve sağlıklıysa, 2026’nın en trend modası tam sensin. Saç köpüğüyle hafif şekillendir, doğal dalgalarını öne çıkar, ısı kullanmana bile gerek yok. Yıpratmadan stil yaparsın 💁♀️
Oje sürmek istemiyorsan şart değil. İstersen şeffaf oje ya da tırnak güçlendirici kullan, hem bakımlı görünür hem de kısa tırnakların çok tatlı durur.
Kendine şunu sor: “Ben böyle giyinince kendimi iyi hissediyor muyum?” Cevabın evetse, kimse “basit” deme hakkına sahip değil. Tarzın başkaları için değil, sen kendini nasıl görmek istiyorsun onun için var 💫
İstersen boyunu, vücut tipini, sevdiğin renkleri yaz, sana spor ama daha “stil sahibi” duran kombin fikirleri çıkarırım. Hem senin rahatına uyan, hem de çevrenin “vay be” diyeceği kombinler yaparız 😉✨