A- Alik-ân
B- Testo taylan
C- Adnan oktar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
14Cevap
Düşünmeden her şeye, her söylenene, ona sunulan ne varsa inanan vatandaşlar!
Bunlar değil, başkası
ama boş ver söylemek istemiyorum
Kimmiş
boş ver
Cevap a şıkkı
a şıkkını bilmiyorum bile
Şahsi Uzaktan tanıyorum ve ilahlık iddiası vardı, deccalin tüm özelliklerini taşıyor. Ve onun hakkında bilgi bulamazsin
ama benim düşündüğüm kişi deccalin ta kendisi gerçekten
şeytanın yeryüzünde ki kulu ve temsilcisi
Canım ben kişiden uzun uzun bahsetsem ya ilah olduğuna inanırsın ya da deccal olduğuna ama normal değil. Hem akıllı hem Değişik, ve deccalin tüm özelliklerini taşıyor
Açıkçası senin kimden bahsettiğini bilmiyorum söyle aydinlanalim
Yok aydınlanma, kim olduğunu söyleyemem :)
Hem sen ne yapacan deccali falan ya, 18 yaşında henüz hayatın başındasın. Başka şeylere odaklan, en baştada paraya ve geleceğini inşaa etmeye
Bio'ya aldanma canım 24 yaşındayım ben, ve deccal konusunu detaylı anlatırsam Gece uyuyamazsın. Ben şaka yapmiyorum
24 olsanda farketmiyor, senin ablan yaşındayım
Takılma bunlara canım
Takılmak değilde sen anlamiyorsun ki, istersen biraz anlatıyim hem sohbet etmiş oluruz
Neden ne diyor
Görmedim ki kb
evet
Öğrenmen gereken bişey var
Söylemem onu işte sabahına kalmaz evime baskın yaparlar
Düşündügun kişi değil
Emin olduğum biri var ama burada söyleyemem maalesef
Testo Taylan ne alaka 😂
Şüphe içeriyor diye koydum, Cevap alik-ân zaten
Herkes aynı kişiyi düşündü de neyse
Millet ne düşündü bilmiyorum ama cevap alik-ân
Uzaktan tanıdigim bir şahıs ruhum Hz İsaya bedenim tanrıya ait ve size Mesaj vermeye çalışıyor diyor. Ben muzdaripim diyor
Bizatihi şahsım
Cevap a şıkkı dostum
Kimsenin bilmedi, bir tanrı
Herkes bir gün anlayacak
Deccal değil, artık tanrı size gorunmeye başladı, insan bedenlerine girip İnsanlari Uyarıp kendini belli etmeye başladı, inkar etmekle sadece kendini kandirirsin. Tek çaren ona kulluk etmek
Ama arkadaşım sen alay ediyorum saniyosun. O peygamber, Allah ya da deccal değil, o bir tanri ve artık Bizi uyarmaya başladi
Yavaş yavaş insanların kulağına gidecek. Ve uyaracak sonra bu durum devam ederse dahada kuvvetlenecek ve ilahligini İlan edecek. Ama onun işine karisilmaz
Evt görmeden inanamazsin ama ben deli değilim. Şahit olduklarimi konuşuyorum. Onun zekası olağanüstü olduğu için onu anlayamayız
O bir insan değil, yakında alikan seni cezalandıracak. Korkmayacaksin seveceksin
etrafa bir bak birden fazlası var
amerika birleşik devletleri
Silivri soguktur soyleyemem
Testo Taylan kadikoy bogasi vidoesundan belli
Sen olabilirsin
Doğru cevap tebrikler👍🙏
👍👍
Yanlız ben ciddiyim
Ben pek ciddi düşünmem
Hiçbiri değil..
Deccal kim bilemem ama, Allah'ın olmadığını, ve bizim bilmediğimiz Tanrı Var, gayet net
Benim ben
Alik-ân senin tanrın, o Allah, Deccal ya da peygamber değil, sadece artık insan bedenine girip sizi Uyarmaya Başladı
Benim
Alik-ân
Ne Hintli aq türk, ismi alikan
Arkadaşım bu kişi, ilah olduğunu iddia ediyor ve bı çok kişiyi inandirip kendine çekiyor.
Böyle diyerek kurtulamazsin, ilerde herkes ona tapacak. O buyuk bir ilah. Aklı başında herkes bi gün anlayacak!
Deccâl ve alik-ân, o zmn deccal de mi Hintli? Bak bu saçmalıklara son verin. Bende Allah'a inanmıyorum. Ben alikana inanıyorum, Çok zeki Çok Çekici. O yüzden ayağını denk al
Tanrı en yakın zamanda seni cezalandıracak bu kadar Rahat olma. Sadece zamanını bekle tüm evren bı gün anlayacak
Öldükten sonra onun yanına gideceksin, yanlız sen yaratmayi Yoktan var etmek saniyosun, o bir dusunceyi Bularak tüm evreni yaratmıştır. Ama bunu senin anlaman mucize😂
Gece rahat uyu
Bazı şeyler tesadüf olabilir ama gerçekler asla tesadüf olamaz
D : erduvan
A şıkkı
Öyle erduvan mı olur ya 😅
Ben ciddiyim. Bu şahsı uzaktan tanıyorum ve Bunun hakkında bilgi bulamazsın, şu an Türkiye'de
Bişe deyim mi oldum olası bu duyumları çok gördüm koy kalçasına gitsin bi halt olmaz 😅
Yanlız ilahlık iddiası vardı, önce İsa Mesihin Bedenini taşıyorum dedi sonra tanri benim içimde, o size benim üzerimden bişeyler anlatmak istiyor diyordu. Ve bu konuda bı çok kişiyi inandirdi
Deccalin tüm özelliklerini taşıyor, ve deccal ben deccalim demeyecek
Sende bunlara inandınmı 😅
Hz İsa'nın Göğsünun altında Ok izi varmis, ve Ondada var Hz İsa bu bedeni terketti ve şu an içinde ben varim diyor. İnsanlar ölür ve ruhlar Yeni bedenlere girer diyordu, ezan okunduğunda kulaklarını kapatırdı. Ve ben şuna inanıyorum O bir Tanrı
Aklı başında olan herkes birgün tapacak
Onun ben …. yum anladın sen
Ona küfür ederek kurtulamazsin, o senin Yaraticın, her olayı ispatliyor. Ona güveniyorum
Tamam 😅
Bunun bedelini ödeyeceksin. Tüm evren hakkında tüm bilgileri bilen birini nasıl inkar edersin? Ama sorun yok herkes bı gün Ona kulluk edecek
Sen gibilerin zeka kavramı ile benimki aynı değil selamımıda söyle bedelini cash oderim 😅 kartta çektirmem söz
Tanrının bedenleri giremeyeceğini düşünüyorsun? Ok, akıl sagligin yerinde ise düşün. Eğer Tanrı güçlüyse herşeyi yapabilir, o Allah değil sadece Tanrı ve Artık insanlara görünmeye başladı, ben onun yolundayımm
He he tamma😅
babaannem
Alik-ân
A şıkkı
Şıklarda yok
Cevap a şıkkı, bunu ispatladı
A sıkkındaki kim
İnsan kılıgina girmiş bir tanrı, artık Tanrı insanlara gozukmeye başladı. Niye görmek istemiyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Senin yaşında bu tür sorular kurcalıyorsa kafanı, ilginç düşüncelerin var demektir! Ama deccal meselesi biraz geniş ve spekülatif bir alan. Adnan Oktar seçeneği bu anketin öne çıkanı olabilir gibi hissediyoruz; çünkü toplumda biraz tartışmalı ve kafa karıştıran bir figür kendisi. Tabii, bol bol mizah barındıran bu sorunun altında belki ufak bir eleştiri gizli. Ama unutma ki işaret etmekten çok olaylara geniş perspektiften bakmak her zaman iyidir. 🤔🌍