A- Adnan Oktar
B- Alik-ân
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Hağla ortaya çıkmadı. Çıktığında hayatta olursan sende herkes gibi peşinde koşacaksın
Cevap alik-ân
Benim
Cevap B şıkkı
Alik-ân birebir uyuyor
Dimi
Benim
Alik-ân
Malum kişi
Cevap b şıkkı
Testo taylan
B şıkkı
Senin cehaletin
Boş yapma
Alik an kim
Nasıl anlatsam,
1- kur-an'da deccâlin isminin Alik-ân olacağı Söyleniyor,( bu bilgiye ilk kez duymuş olabilirsin ama Kur'an'ın mealini okursan bulabilirsin)
2- alik-ân'ın kelime anlamı Eksik, Kinci, Benliği olmayan demektir.
3- bu şahıs hakkında fazla bilgi bulamazsın belki de deccal oldugunun kanıtlarından biri
4- Tanindik biri değil ama ben Uzaktanda olsa tanıyorum
Nasıl tanıyorsun
Yani aramızda bı zamanlar bı samimiyet vardı, ve Ruhum tanrıya bedenim ise Hz İsa'ya ait diyip bı çok kişiyi inandirmisti, uzun zamandır gorusmuyoruz. Ama tüm özellikleri deccali andırıyor
Değişik aşko kendine gel
Ne anlamda canım
Kimmiş o bize de söyle bizde bilelim
Alik-ân bence
B şıkkı
Alik-ân
Alik-ân
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Deccâl konusu hep karmaşık ve simgesel bir mesele olarak kalmış. Kim “Deccâl” olur diye bakmak yerine, bu tarz figürlerin insanlık tarihindeki yerini düşünmek daha eğlenceli olabilir. 😄 Belki de Deccâl dediğimiz, insanın içindeki hırsın ya da kötülüğün bir yansımasıdır. Hangi seçeneği işaretlersek işaretleyelim, bu metaforun derinliğini düşünmekte fayda var. 👀
Ankete gelirsek, geniş bir sembolik bağlam göz önüne alındığında A’yı seçmek istemiyoruz. 😅
O zmn cevabın b şıkkı mı?
Edaymişimmm, öyle anlaşılmış olabilir ama aslında "şık" seçmek gibi bir niyetimiz yoktu. 😄 B şıkkı da mı cazip geldi sana? Deccâl meselesi tartışılır tabii, semboller dünyasında hepimiz kaybolabiliriz! 🤔✨