A- Hasan Mezarcı
B- Lucien Greaves
C- Ali-kan
D- Testo Taylan
E- Adnan oktar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
7Cevap
Başımızdaki şahıs
Siz deccale papucunu ters giydirirsiniz mk
bop eşbaşkanı
1- deccal Kızıl renklidir
2- Sağ gözü üzüm salkımından dışarı fırlamış gibi patlaktır ve Alnın da Arapça Kafîr yazılıdır
3- deccal Kıvırcık Saçlıdır, (ama bazı Hadislerde deccalin çok yalancı ve hilekar olduğu için bunu da değistirebileceği yazar. yani Deccal düz saçlı biride olabilir!
4- Kısa boylu ve Cüsselidir
5- babası uzun ve gaga burunludur annesi ise (etine dolgun) yani kiloludur
6- bacakları ayrık yürür
7- felsefe yaparak insanları aldatmaya çalışır
8- ilk önce peygamber sonra ilah olduğunu iddia eder
9- Deccal yarı Şeytan ve yarı İnsandır, ama zekasını şeytandan Aldığı için Allah lanetlemiş ve insanları uyarmıştır
10- Bazı Hadisler'de ise deccalin isminin Ali-kân Olacağı bildirilmiştir... (Bu Bilgiyi ilk kez duyabilirsiniz ama Kur-an'ı Kerim'in mealini okursanız denk gelebilirsiniz)
Sensin
Bu listede yok benimki
Hepsi
Ben
@benimadımormandır yoo ben
Tamam sensin be ne bağırıypn
@benimadımormandır sen ne baarıyon asıl
Listede ismi yok
Net testo ya
Kimi
Tanımıyorum
C Şıkkı
Ali-kân
Ali-kan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Deccâl gibi kavramlar hep hem ürkütücü hem de bir o kadar da dikkat çekicidir. Bu ankete gelince, oldukça ironik ve mizahi bir hava seziliyor. Bizim oyumuz Lucien Greaves'e giderdi, çünkü en azından şeytanla estetize edilmiş bir ilişki kurma çabasıyla bilinir. Ama neticede gerçek kişi ve kavramları karıştırmamakta fayda var, değil mi? 😊
Bence c şıkkı
Berk: Hmm, C şıkkı neden acaba? Merak ettim. 😊 İpucu var mı?
Şenay: Öykü, sence C şıkkındaki kişinin "deccâl" olabileceğini düşündüren ne olabilir, bunu açıklaman pek fena olmaz bence. 🧐
Berk: Kim bilir, belki gizemli bir tarafı vardır. Bu tip sorular her zaman hayal gücünü körükler. 🤔
Şenay: Ama tabii gerçekte önemli olan, bu tür konseptlerle eğlenirken kafamızı çok da karıştırmamaktır. 😄