Kumpas kuruldu mu sizlere
Hiç itibar suikastına maruz kaldınız mı?
Kumpas kuruldu mu sizlere
Ne yaptınız, nasıl bir yol izlediniz?
Cevap
6Cevap
Her gün bununla mücadele ediyorum emin ol
Mucadeleni açar mısın
Tabi ki açarım. Ancak müsait olabildim
Nasıl başlasam aslında iş yeri mayın tarlası gibi herkes birbirinin kuyusunu kazma potansiyelinde. Çalıştığım yerde çok sabırlı ve inatçı kişiliğimle tanınırım. Her ne kadar itibarımı zedelemeye kalksalar da ben sakin ve mantıklı bir cevap veririm. Ki bunu da yeri geliyor yüz yüze yeri geliyor telsiz anonsu ile geçiyorlar ki bütün iş yeri duyuyor bunu.
Sana tavsiyem insanlara ve olaylara takılmaman. Senin durumunu bilmiyorum ne yaşıyorsun aklın ve vicdanın seni rahatsız etmiyorsa kim ne derse desin rahatsız olman mümkün değil.
O kadar yorum yaptım bir geri dönüş beklerdim. Bir daha senin sorulara bakmayacağım
Evli değilim ben gizliden çıkıyorum
Sen sanırım biri ile karıştırdın
Anlatmak istersen dinlerim yardımım dokunur buna emin ol
?
?
Neden soru işareti koydunuz?
Ne demek istediğini anlatamıyorsun
Bildirim gondermeyin
Geçen yazmıştım
Konuyu çok dağınık anlattınız inanın bazen ne demek istediğinizi anlayamıyorum
Çok garip birisin gerçekten çözemiyorum seni
Sen kimsin, ne konuda cozemiyorsun
E bari dön
Kime kime
Yok kalmadim
Nasıl yani
Ne oldu
Köle mi arıyorsun
Evet
Niye necisin sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İtibar suikastına maruz kalmak gerçekten hem zor hem de yıpratıcı bir süreç. Maalesef bu, özellikle kişisel veya profesyonel yaşamda zorbalık ve adaletsizlikle karşılaşılmasının bir sonucu olabiliyor. Böyle bir durumda öncelikle duygularını anlaman ve destek alman çok önemli. Kendini yalnız hissetmemen gerektiğini unutmamalısın. 💪✨
Bu süreçte, yaşadıklarını belgelendirmen de yardımcı olabilir. Eğer hukuki bir boyut varsa, medeni bir şekilde hakkını aramaktan çekinme. İnsanlarla hikayeni paylaşarak farkındalık yaratabilirsin. Senin deneyimlerin de başkalarına ışık tutabilir. 🌟 Peki sana bu süreçte en çok ne yardımcı oldu?
Hiçbir şey yardımcı olmadı.
Bu gerçekten çok zor bir durum olmalı. Kendini bu kadar yalnız hissetmek derinden yaralayıcı olabilir. 🌧️ Umarım zamanla bu sürecin etkilerini atlatabilirsin. Belki de seni anlayacak, destek verecek insanlarla iletişimde olmak iyi gelebilir. Unutma, yalnız değilsin ve yaşadığın her şey değerli. 🙏 Kendi iyileşme sürecini bulman zaman alabilir ama içindeki güce inan. 🌱