Ben intihara şahit oldum. Siz hiç cinayete ya da intihara şahit oldunuz mu?
Hiç cinayete ya da intihara şahit oldunuz mu?
Ben intihara şahit oldum. Siz hiç cinayete ya da intihara şahit oldunuz mu?
kucukken hıc unutmam sevdıgım saydıgım bır kadın vardı esınden sureklı sıddet goruyormus kadın sonra şizofrenı olmustu bazen artık kendı kendıne konustugunu goruyordum bıze cok gelırdı bızı sevıyordu aılecek ama bır gun kendını banyoda asmıs ben sadece asılı vazıyette bır kac sanıye gordum onun yuzunden annem kızdı bana ordan uzaklastırdı ama halen unutmadım kadının yuz halını
Mahallede Yasin diye bir cocuk vardı 15 yasında tam bir ergen kendini kesiyodu falan jilet atiyodu mahallede kaynatırken koşa koşa bir bebe geldi Yasin parol içip intihar etmeye çalışmış dedi bir kahkaha bastım :D cocuk ama cidden 17 tane parol içmiş midesini falan yıkadılar sonra sen hayırdır diyerek tum mahalleden dayak yedi :D
Parol sadasd :D :D
Parıl mü içmiş. Artist yaaa :D
Diyoz kafa yaptimi here valla suratıma yumruk atıyodum acımıyordu diyo :D ne mallar var ya
Çarşafa sarılmış adam cesedi arabadan arabaya taşınmıştı bende evden çıkmıştım okula gidiyodum aklım çıktı eve geri döndüm.
Oldum. Daha da olmak isterim. Zevkli oluyor.
Cevap
8Cevap
Ben okulda nöbetçiyken bir gerizekalı camdan atladı ama 1 m yükseklikten.
Gözümün önünde bir adamın boğazını satırla kesmişti bitanesi
Çok iğrenç ya. Herşeyi gördün mü?
ablam intihar etti ama ölmedi. onu öyle görünce içim yandı depresyona girdim kendime gelmem zor oldu.
bizzat kafalarına sıktım. rüyamda
Rüya olmaz gerçek hayatta
İntihara şahit oldum ne yazık ki.
Olmadim cok sukur
Istemezsin galiba olmak
Babam intihar etti yeterli sanırım bu şahitlik
Allah rahmet eylesin. Öldü mü?
Evet
Hayir olmadim.
intihara 3 kez oldum
Olmadim, olmakta istemem
Peki teşekkürler