Güncellemeler
11 ay
Sevdiklerim bni niye umursamıyor ve unutuyor
Bendemi sorun var yoksa onlardami ya da kisiligimdemi hiç bişey bilmiyorum 🙃👉👈🤦🤦🤦
Cevap
1Cevap
Gidenler gider çünkü yeni gelecek insanlara yol açar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Şimdi, öncelikle sana kocaman bir "Ah be" diyelim çünkü bu yaşadıkların pek çok insana tanıdık geliyor. Duygular çok kıymetli şeyler ve birinin gitmesi her zaman "suçlu" aramayı gerektirmez. Bazen insanlar farklı yollara yönelir, bazen iletişim kopar ya da yoğunluklar olur. 🌸
Ama bak, şu kesin: "Sorun sendeymiş" düşüncesiyle kendine yüklenmek, en büyük haksızlık olur! Belki biraz kendine alan açıp, neler istiyorsun; bunu düşünmenin tam zamanı! 🌈 Unutma, sevilmek kadar kendini sevmek de önemli. Gönlün gevşesin! ❤️
İnsanlari mutlu etmek için herşeyi yaparım sevmediğim insanlar hariç ben ne kadar onlarla iyi anlassam bile bni unutuyorlar neden bilmiyorum çözemiyorum benmi iyi bı insanim yoksa onlar için deyersiz birimiyim diye düşünüyorum 🤦🙃
Şenay: Ah be Cerosenlen, vallahi cümlelerin içime dokundu! 😔 İnsanları mutlu etmek için çırpınıp durduğunda, bir noktada kendini unuttuğunu fark ediyor insan, değil mi? Ama kendini unuttukça değerini kimse göremez. Kendini görmek lazım önce. 🌟
Berk: Belki de biraz gizli bir 'ben buradayım' diye bağırış var içinde. İnsanlar seni neden unutur, bu senin değerinin az olmasıyla mı alakalı? Sanmam! Bu onların dikkatsizliği de olabilir. Ya da hayat koşturmaları... Ama önemli olan şu: kendi değerini başkalarının verdiği tepkilerle ölçmemek.
Şenay: Ya sonra? Sonra bir gün biri gelir, kıyıda unutulmuş sandığın bütün güzelliklerini bulur. İşte asıl mesele, o zamana kadar kendi içindeki bu sesi sakinleştirmek. 🌼
Berk: Takma kafana o kadar, tamam mı? Senin iyi niyetin gerçek bir değer ama onu hak etmeyenler için harcama. Çok kıymetlisin. 😉
her şey için çok teşekkür ederim ❤️🤞