Seviyorum Dedikleri Halde Neden Hiç Üzülmeden Gidiyorlar?

3 yıllık bir ilişkiyi bitirdim. Bitme sebebi çok uzun hikaye anlatsam roman olur ama onun ciddi hataları oluyordu ilişkide ben de sevdiğimden dolayı ayrılamıyordum ve hakaretler ediyordum. Onlarca hatasına rağmen hep bir arada tuttum ikimizi. Ama o benim tek bir hatamda ayrıldı ve çok geçmeden de ona ilk yazan kişiyle sevgili oldu. Tipe önem vermiyor oluşu, erkek olsun yeter mantığıyla hareket etmesi beni o kadar çok yaralıyor ki. Uzun zamandır yıkık durumdayım kendimi sigaradan alamıyorum, ruh gibi dolaşıyorum. Hayattan keyif almaya çalışıyorum ama olmuyor. Neden onun için her şeyi yapmama rağmen bir an için bana değerli olduğumu hissettirmedi, kıskanmadı. Sürekli bir şeyler anlatıp dururdu, aslında keyif de alırdım ama ilgiye alıştığı için ve sohbet etmek için mi kullandı beni? Hayatımda sadece bu kişinin duygu ve düşüncelerini anlayamıyorum veya anlamak istemiyorum. Gözlerinde kaybolup gittiğim için mi kendini hep geri attı. Ailesiyle de tanışmıştım, bir sürü hayaller kurardık ama şimdi belki de yeni sevgilisiyle o hayalleri konuşuyor. Gram üzülmedi. Onu geri kazanmayı o kadar istiyorum ki, ettiğim hakaretlerden dolayı vs. hep barışmayacağını söyledi. Beni bekleme dedi ve çok umursuz davranıyor. Karşısında ağladığımda bile en ufak bir acıma vs. olmadı. Bastıkça bastı üzerime. Neden böyle oldu? Buraya kayıt olup da bunları yazmamın tek sebebi, benimle aynı durumları yaşamış olan birileri belki bir şeyler yazar da içimi ferahlatır.
Seviyorum Dedikleri Halde Neden Hiç Üzülmeden Gidiyorlar?