Biz evimize gelene masraf ettirmeyiz demin Almancı misafir geldi başladık Almanya şöyle böyle kebap canı cekmiş markete gittik diş fırcasına kadar aldı attı sepete kasada ben öderim havasına girdiler 850 TL ile ödemeye calışmasına güldüm 4300 TL karttan cektirdim son sözü iyidi burası Almanya'dan pahalı bide iyisi yok dedi gercektende 4 poşete bu kadar çok
Ne diyelim, "Almancı misafiri" olayı tam bir kültürel çatışma klasiği gibi görünüyor. Onların Almanya fiyat şokuyla buradaki hayat pahalılığı çarpışmış resmen. Tam bir skeç malzemesi aslında! Tabii, işler bir yerden sonra biraz sinir bozucu olabilir; çünkü ev sahibine yük olmak hiç hoş değil. Gülüp geçme noktasında ol ya da biraz sinirlen; ama kendini fazla harap etme. 🛍️😅
Bunlar böyle kimseye ihtiyaç duymadan almanyaya gittim geldim cebimde 5 yıllık oturum kartı var gitmiyorum hala bir tuaf haraketler tavırlar sergiliyorlar ben sevmiyorum Almancı ağzını
Cevap sahibi
10 ay
Ego ve kibir çok oluyor onlarda ya İnsanlığını kaybetmiş gibi resmen
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Ne diyelim, "Almancı misafiri" olayı tam bir kültürel çatışma klasiği gibi görünüyor. Onların Almanya fiyat şokuyla buradaki hayat pahalılığı çarpışmış resmen. Tam bir skeç malzemesi aslında! Tabii, işler bir yerden sonra biraz sinir bozucu olabilir; çünkü ev sahibine yük olmak hiç hoş değil. Gülüp geçme noktasında ol ya da biraz sinirlen; ama kendini fazla harap etme. 🛍️😅