Bel fıtığı olanlar?

Merhaba arkadaşlar, ben 24 yaşındayım seyahat etmeyi gezmeyi çok seviyorum. Geçen sene arkadaşımla şakalaşırken bi anda belime kramp girmesiyle hayatım resmen mahvoldu. Arabaya bile bindiremediler zor bela arabaya bindim acile geldiğimde arabadan inemedim ağlaya ağlaya perişan olmuştum neyse mr çekildi fıtık başlangıcı olmuşum 3 4 gun yatalaktım resmen sabah akşam ağrı kedici kas gevşetici vuruluyordum. Bazen kötü oturuş pozisyonu ya da çok ayakta kalınca felan agrıyordu ama sabah aksam egzersiz ile güçlendirdim iyiydim bir süre egzersiz yapmadım bir sene sonra yatagın altını vileda ile temizlerken bi anda belimden tık sesi geldi kramp girdi ama bi önceki gibi kötü tutulmadım yamuk yürüyordum sonra gene düzeldim, bazen kalçamı oyuyorlarmıs gibi acı oluyor sağ ayağım bazen cokhadif uyusuk oluyor belimde ağrı oluyor ama düzenli yürüyüş egzersiz iyiyim işteyken de moralim bozuşuyor konforumu etkiliyor. Neyse dün yine mr a girdim 1 sene sonra 2. Fıtık cıkmıs:) ikisi de fıtık başlangıcı moralim çok bozuldu arkadaşlar öneri tavsiye bu beladan kurtulan iyileşen istambulda iyi doktor önerisi olan varsa çok sevinirim sevgiler
Bel fıtığı olanlar?