Sizce eşim masum mu?

. Biz yeni evliyiz. Eşim benden 5 yaş küçük. Benden iki yaş küçük erkek kardeşim var. Benden daha yakışıklı ve boylu diyebileceğim bu kardeşimin ne yazık ki piskolojik sorunları vardı.(Eve kapanmış bir vaziyetteydi) Bunu da eşime ara ara söylerdim ve o da kardeşime dua eder ve ettirirdi.
Konuya gelecek olursam eşim benden habersiz bir şekilde facebook dan erkek kardeşime mesaj atmış.'Ahmetcim nasılsın iyi misin? Burdan konuşalım tarzından.'(Kardeşimin telefon vs. yoktu. Facebooku da yeni açmıştı ve ben laf arasında eşime söylemiştim) Ben bu mesaj olayını sonradan kardeşimden öğrendim ve o günden beridir kafama takıldı. Sizce eşim erkek kardeşime mesaj atarken art niyet taşımış olabilir mi? Bir husus daha sormak istiyorum. Kardeşime Ahmet abi yerine (zira eşim erkek kardeşimden büyük) Ahmetcim demesi. Bu şekilde hitap etmesinin özel bir anlamı varmıdır? Bu hitap şeklini (ciğim) bayanlar ne için kullanırlar?
Cevap verirseniz çok memnun kalırım. Aylardır kafamı kurcayalan bir konu bu. Eşim kardeşimi kardeşi olarak gördüğünü söylüyor bana ama kendinden büyük birisini kardeşi olarak görebilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Soruda zira eşim erkek kardeşimden büyük yazmışım orası yanlış olmu. EŞİM ERKEK KARDEŞİMDEN KÜÇÜKTÜR.
Sizce eşim masum mu?