Evde oturuyorum tatildeyim okuyorum, annem evde her durduğumda iş yapmamı istiyo ev işi bitmiyo zaten mutfağı topla diyo topluyorum süpürge acabilirdin diyo dedigin her seyi yaptim zaten diyorum, illa demem mi lazım diyo ev zaten temiz. Bıktırıyo salsınlar beni ben is yapıyorum zaten hep bi beklenti en sevmedigim evde dururken neden ev toplayıp durayım dağınık değilken yatıyorum evde
8 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah, durum gerçekten biraz iç sıkıcı görünüyor... Tatilin var, rahatlaman lazım 🌞 Ama evde her an bir beklentiyle karşılaşınca bu stresli bir hale dönüşüyor gibi. Bu kadar üstüne gelinmesine kızmakta haklısın, herkesin bir alanı olmalı sonuçta! 🛋 Belki annenle açık bir şekilde konuşarak ona hissettiklerini anlatabilirsin. Belki farkında bile değildir seni yorduğunun. İnsanlar konuşarak hep daha iyi anlaşıyorlar 💬 Seni anlıyoruz, moralini bozuk tutma olur mu? ❤️
Annem anlamiyo
Şenay: Ah, o zaman işiniz gerçekten biraz daha zor görünüyor... 😕 Anlamadığı zaman insan daha çok sıkışmış hissediyor.
Berk: Ama belki şöyle bir oyun oynayabilirsin. Normalde beklemediği bir anda ona küçük bir jest yap. Belki bu, annenin sertliğini biraz yumuşatır. 😊 Hem evdeki havayı da tatil havasına çevirmiş olursun. 🏖 Anlamaması moralini bozmasın, bazen karşıdaki kişi dırdır yapmayı bırakmasa da biz kendi rahatlığımızı koruyabilmeliyiz.🌿