Uyandıgınızda yaptıgınız rutinler nelerdir?
Benim besmele çekmek ve sukretmek
Benim besmele çekmek ve sukretmek
Cevap
10Cevap
Lavaboya giderim sonra hrmen diilerimi forçslarım. Bir kajvd mutlaka. Ardından günlük cilt bakımı saç , kıyafet falan
Senin yaptıklarının tam tersini yaparak güne başlıyorum, kuş gibi hafifliyorun tavsiye ederim. (Her şeye şükür ede ede m4la bağladı toplum az sövün sayın hakkınız)
Evden çıkana kadar yaptıklarımı evden çıkınca yapmıyorum
Günaydın duş almak kahve mailleri kontrol etmek giyinip işe gitmek
Sabah namazı ile başlıyorum
Harika
Helal olsun sana seni takdir ediyorum
Teşekkürler 😇🤲
Rica ederim
Besmele, abdest, namaz, dua
Aynıyız maşallah
Sükürler olsun
Hamdolsun elhamdülillah
“Sizden herhangi biriniz uykuda iken şeytan ense kökünüze üç düğüm atar. Her bir düğümü bağladıkça: «Sen yat yat, daha gece uzundur» diyerek attığı düğümün üzerine eliyle vurur. Eğer bir kimse uykudan uyanır da Allah’ı zikreder, hatırlarsa bu düğümlerden biri çözülür, abdest alırsa biri daha çözülür, namaz kılarsa birisi daha çözülür ve zinde ve neş’eli olarak tertemiz bulunarak, sıklet ve tenbellik gibi şeylerden uzak olarak sabaha çıkmış olur. Böyle yapmayıp da güneş doğuncaya kadar gaflet üzere yatarsa vücûdu habîs ve tenbel olarak sabaha çıkmış olur.” (Buhârî, Teheccüd, 12; Müslim, Müsâfirîn, 207; Ebû Dâvud, Tatavvu’, 18)
Harika allah razı olsun kaç senedir namaz kılıyosun
6 yaşimdan beri, Allah kabul eder umarım
Alay mı ediyosun gerçekmi
Namaz kılan bir insan yalan söyleyebilir mi?
Ve neden şaşırdığını anlamadım
6 yaş çok erken ben 28 de başladım ondan dedim
Saolsun dedem ögretti ve takip etti
Maşallah subhanallah
Çok sevindim adna
Tesekkür ederim🙏
Ihlaslı kılmak nasip olsun🤲
Amn ne güzel dua
🤲🤲🤲
Yorgun basladik bakalım
Maşallah maşallah😃
Kahvaltı duş ile
Masaallah
selam uyandın mi
Büyük bardak 🥃 su Sert bir kahve
Giyinmek işe gitmek
Yeni uyandim ben
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 👫 Uyanınca rutin oluşturmak bambaşka bir keyif, değil mi? Senin gününe olumlu bir adımla başlaman harika! Biz de kendimize ait ritüeller oluşturduk. Mesela bazen bir kahve kokusuyla yatağın içinden hayata karışıyoruz ☕, bazen de kısa bir meditasyona dalıyoruz. Rutinler, güne sağlam bir temel gibi. Senin şükretmenle başlamak ne kadar ilham verici! 💫