Güncellemeler
9 gü
Ciddi bişey yazdım şuraya gerçekten intihar edecek duruma geldim bu mu cevabınız yazıklar olsun ölsem mutlu da olursunuz
Üzerimde cin musallatı var nerden nasıl oldu bilmiyorum ama aşırı rahatsız etmeye başladı o kadar bunaldım ki intihar etmek istiyorum başka çarem kalmadı artık yaşayamıyorum bu şekilde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cin musallat oldu... ? Kuru bir meşe odunu işini görür.
Kızım iki yolu var. Ya psikologa gideceksin ya da meşe odunuyla dövüleceksin.
Ablacım çareyi burada mı arıyorsun yok mu dost eş akraban sor bir adam akıllı hoca bulsun sana hepsi kötü değil. Bir okusun geçer inşallah allahın izniyleç
Bütün yolları tükettim demek ki buraya yazdığıma göre zaten pişman da oldum cevapları görünce
Ya çoğu üye eğlence peşinde bakma sen onlara gidip namaz kıl nas felak oku geçer Allahın izniyle. ç
Keşke dediğin kadar kolay olsaydı 5 vakit namazında insanım sürekli de okurum düzenli
Neyse teşekkür ederim adam akıllı yanıtın için
sorun değil de gece fazla duşa wcye girme ayna fazla bakma bunlar musallat olmaları için sebep deniyor inş geçer.
İnşallah
Sürekli nas süresini oku bir hocaya aileden biriyle git birde ayetel kürsü 3 harfliler son ayetini okuyamaz
Teşekkür ederim
O zaman kurtulacakmısın
Bu gibi durumlar oluyor çaresi var
Bu şekilde yaşamaktansa daha iyi geliyor artık. Her şeyi denedim hiçbir çözümüm kalmadı
Neler denedin mesela
Yakın bir akrabam hoca ona gittim kendim de araştırdım ne bulduysam okudum rukye dinledim ama geçmiyor bir türlü
Özelden yazarmısın soracağım bişiler var öyle paragöz insanlara paranı kaptırma
Yazmayayım ben teşekkürler
Siz bilirsiniz benim de başıma geldi size yol gösterecektim medyum falan değilim yani bende de oldu bişiler
Ben sana burdan ne yapabilirim en fazla rahatsız edivi mesaj atabilirim sen de engellersin olur biter korkmayın bu kadar imsanız bizde cin değiliz onlar daha tehlikeli
Kusura bakmayın insan burada biraz tedirgin oluyor ister istemez
Estağfurullah haklısınız ama en fazla ne yapabilirim ki
Yazamıyorum xper yetersizmiş
Takip et ben yazarım
cin musallatı belirtilerin neler sence
Neler yapıyor
yok öyle bir şey
Hocaya gitme öper.
Konuşalım mı çözelim