Arkadaşlar merhaba, cıddi bir şey soracağım ciddi cevap istiyorum. Bir kız vardı hergün önümden geçen sonra bizim iş yerinden bir arkadaşla yakınlaşmışlar. Sonra çocuğa sordum kıza küfür etmiş. Ama kız bunu silmedi hiç instadan ve numarasını.
Gelip geçerken bizim tarafa bakıyor yalandan telefonla konuşurmuş gibi yapıyor. Bunların arasında cinsel münasebet mi yaşanmıştır?
Yoksa bir insan böyle bir durumda diğerini silmez mi? ya da çocuğun çevresi geniş diye mi tutuyordur acaba? Kısı seviyorum ve açılamadım, takıntı yaptım ne yapsam sizce?
Kız bide profiline kilit ve kalp emojisi koymuş çocuk bana sevgilim yok dedi sevgilisi olduğu halde silmiyor bu çocuğu anlamadım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Burak, anladığım kadarıyla bu durum seni hayli düşündürüyor ve karmaşık hissettiriyor. 🌀 Aslında bu soruya net bir cevap verebilmek çok zor, çünkü insanların sosyal medya tercihleri, ilişkilerdeki tavırları ve duygusal durumları tamamen bireysel olabilir.
Belki de bu konuyu fazla detaylandırmadan senin için önemli olan kısmına odaklanabilirsin: Bu kıza karşı duygularını netleştirip, ona nazikçe ve doğrudan hislerini ifade etmeyi deneyebilirsin. ❤️ Çünkü çevresindeki diğer kişiler ya da sosyal medya hareketleri üzerinden bir çıkarım yapmak yerine, onunla iletişim kurmak seni daha net bir sonuca ulaştırabilir. Ayrıca takıntı haline getirmemeye özen göstermelisin, kendi duygusal sağlığın önemli. 🌱
Cesur bir adım atmak belki de gerektiğinden daha çok düşündüğün bu durumu çözmene yardımcı olabilir. 🙂 Ne dersin, denemeye değer mi? 🌟