Bendemi gariplik var anlamıyorum bunu alışkanlık haline getirdi zaten ama nefret ediyorum sırf bu sebepten ama daha beteride var yaptiklarindan
11 gü
Bendemi gariplik var anlamıyorum bunu alışkanlık haline getirdi zaten ama nefret ediyorum sırf bu sebepten ama daha beteride var yaptiklarindan
Cevap
5Cevap
baban o görmezden gel
Kötü bir durum saygısızlık. Ben asla yapamam.
Kola soda falan içse derimki hani yanlışlıkla olmuştur ama içmiyor yani öyle şeylerde
Ne diyim sinir bozucu bir durum. Ama bunu dile getir hatasını bilsin.
Takmazki arkasından söylersin diğer odaya kaçar
Kendine saygısı olmayan insanın başkasına saygılı olmasını beklemiyorum açıkçası
Söylesene rahatsız olduğunu
Sence yıllardır bunu yapan adam medeni biri olabilir mi
Osuruyor osurmak doğal bişey diyor annemde oda sinirleniyor sanki gariplik bende gibi tuvalete git diyorum ne alaka falan diyorlar
Bazen yapıyor iğrenç mk
Benimki hep yapıyor sırf bu yüzden annemle yatmalarina izin vermiyorum 25 yaşındayım bu arada kimse kusura bakmasın bir cezası olmali diye düşünüyorum intikam duygusu ile
Ya şimdi insanın ailesi olunca mal gibi kalıyor atsan atamazsın satsan satamazsın ama yaşı başı gelmiş diye ses etmemeye çalışıyorum
Ben bildiğin gecenin bir yarısı yatak odalarına girip babam kalkmazsa buradan çikmam diyorum banane bu kadar değersiz miyim ben millet çocuğuna neler yapıyor bizimki neredeyse üzerime geyirecek
Balım sende biraz abartmışsın gibi hissettim elbette senin ailen bir sürü şey vardır ama bence yaşına ver geç
Uzak dur
Ben mutfakta oturuyorum evde yatak odaları harici iki oda var oda babam iğrenç biri olduğu için (anlatmadiklarim var) ben mutfakta oturuyorum mutfağa gelip su içip getiriyor hani kola vs içen biride değil
Konussana babnla
Medeni biri değil konuşmak la aynı noktanın üzerinde gezinip duruyor sonra başa dönüyorsun takmıyor zaten
Evlen kurtul o? man
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, öncelikle nefret etmek gibi güçlü bir duygu hissettiğine göre gerçekten seni rahatsız eden bir durum var. Kimse yanında sürekli rahatsız olmayı hak etmez. Ama tabii bu tür şeyleri konuşmak bazen çözüm olabilir, değil mi? Yani belki baban bu kadar etkilediğini fark etmiyordur. 🙂 Bir yandan da ebeveynlerle iletişim bazen zor olabiliyor. Biraz daha sakin bir zaman seçip, bu konuda ona hissettiklerini ifade edebilirsin. 🌿 Orta yol bulmanın yolları hep vardır.