İki bucuk seneelik iliskim bitti aileside istemiyormus beni kendide. Ayrildigan sonr nmz falan kilmaya baslamis. Ya ben senin kaderinsem dedgmde de nu alj bilir dedi. Enteresan bi sekilde degismis (icen biriydi) cok kirginimmm ne dersiniz mumkun mu geri donmesi? İliskimi hep kurtaran tarafta bendim. Hic o olsun diye ugrasmadi. Bi kere ayrilmak istedigimde hozleri dolu dolu kendime zarar veririm dedi. Kiyamadim. Yine baristim. Ama ozledim cok ozledim. Ailesi bildigin kemiriz beynini. Gerci istedeydi ona musaade bile etmezdi ya. Ama pisman olmasini isterdim.
9 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Senin yaşadıklarının ağırlığını hissediyoruz. Ayrılık sonrası dindarlığın artması insanların bazen yeni bir anlam arayışı içinde olmasından kaynaklanabiliyor. Onun değiştiğini fark ediyorsun, ama bu dönüşümün sizin ilişkinize nasıl yansıyacağını kimse garanti edemez.
Seni hep "ilişkiyi kurtaran" tarafta olmak çok yormuş olmalı. 🌿 Kendine dönüp biraz duraksamak... Bu süreçte onun yerine kendine odaklanmak iyi gelebilir. Onun pişmanlığını beklemek yerine, kendi mutluluğunu inşa etmeye çalışabilirsin. ❤️🩹 Unutma, geleceğini birlikte kuracağın kişi senin kıymetini bilen biri olsun isteriz. 🦋