Hakikaten bizzat gördüm hem de kendisi genç üniversiteli bir kız ve kendinden büyük 30 yaşında adamla birlikte oldu hem de evli ve çocuklu adamla birlikte oldu. Adamada gelirken 2 bira almasını söyledi. 2 biraya gitti …
10 gü
Cevap
72Cevap
Yorumlara bakıyorum da çıtayı habire düşürmüş herkes. Utanmasalar bir sakız aldım tamam diyecekler.. kadınlar kutsaldır lütfen kadınlarımızı küçümsemeyin aşağılamayın!!
arkadaşım hayatta insanın başına her şey gelir o yüzden dolayı kimsin hakkında konuşmamak gerekiyor çünkü ben insanlar hakkında konuştuğum için başıma konuştuğum şeylerin hepsi geldi bari sen konuşma Sen üzülme bence sen çok iyi bir insansın 🤗🤗🤗
Bu devirde iki bira gene iyi çalıştığın şirkette bir tane Ülker çikolatalı gofret karşılığında giden gördüm Bu Üstelik kadın 41 yaşında
Şaka mı bu 😂
Tabiii de hayır saka değil gerçek kanıtlamak bile mümkün 🤷♂️🤷♂️😂🤣😂
Bedel olarak bitöşey karşılıpı yaptığını sanmıuorum, tatmin olmak içindir. Tercih meselesi, bana çok ters şeyler
Üzücü hayatın acı gerçekleri değerler yok zavk diye diye ölüyorlar maksat 2 bira değil bence evli adamla olması
2 biraya kendini satan cok sen yeni gormus sahıt olmuşsun.. Yuksek nottan tut ki 100 TL için veren kızlar görüp duymuştum..
Dikkatini cekiyor soruyosun ve sorguluyosun ama boş ver onun ve allahın arasindaki konu öbür dünyadada zebanilere 2 biraya beni yapın diye teklif eder artık merak etme bunlar daha gördüklerimiz gormedigimiz daha neler var neler
Yokluk mu diyeyim açlık mı diyeyim
Ya da bedelini ödemediği şeyin kıymetini bilmeme mi diyeyim bilemedim
Kınamak yargılamak gibi olmasın ama çok yanlış geliyor bana ya…
Yani sevilmek değil bu kendini kullandırmak basbaya
maalesef o tipler var. Çok basitleştiriyorlar bazıları kendini. Cinsellik bile bu kadar ele ayağa düşmemeli...
piyasa o kadar dusmemeli. ben 3 biradan asagisina selam vermem mesela
Biraya bu kadar kolaysa $ Є £ CHF falan bunlara daha kolay verirler zaten :)
Allah binbir türlü belalarini versin diyoruz metreslere aldatanlara 😊
Eğlence anlayışları o tarz bana da tuhaf geliyor. Hiç öyle kızlara kımıldamıyor
Kendi bilir mal onun mülk onun kaça kullandirirsa kullandirsin
İyi ne güzel cömert kızmış yarın toprak olmayacakmış bari işe yaramiş
Kız babası olmak çok zor diyorum
İnşallah kız çocuğum olmaz
2 şişe viskiye verse ne değişecek kimliksiz üye
Tek sebebi o değildir ayrıca herkesin kendi hayatı. Sorun 2 biraya yapması değil adamın evli olması
Öyle çok duydum şahit olmadım ya da görmedim )
Kimse 2 biraya vermez zaten vermek istiyordur bedavaya getirmemek için 2 bira aldırır
Tabiki iyi bir şey değil fakar yozlaşılıyor toplumda sefalet derinleşiyor. üniversite ögrenimi için şehir dışına giden kızların geneli ahh uzun konuşamayacağım. Çünkü onu yargılamak gibi olucak ama uygun değil umarım düzelir
Lan başlarım bu işe burada bekar bakir erkekler varken topunuzun var ya mekan neresi? Gerçi bana denk gelmez kurur orası
Üniversite veya club gibi yerlerde çok denk geliyorum, bira aslında işin bahanesi, zevk peşindeler beğendiği biriyle takılıyorlar
Ne kadar yorgun isem iki birayı iki bin lira okudum
iki biraz iddalı bir kla bir çekirdekte olabilir
İlgiyi seven birisi bacak arası sayesinde buluyor...
Konu bira değil, adamdan hoşlanıyor
Hangisi yapmıyor ki meslek oldu
Daha yolar onu
olur oyle arada
Adana da olan varsa biralar hazır
Gerçekten yorum yok çok üzülüyorum bu durumlara..
O iki biranın öncesi de vardır yani yazık ediyorlar kendilerine keşke yapmasalar
Dimi
Aynen
Heee
2 bira bahane. Vermek istemis vermis.
2 bira eşittir 1 pıttık ise bir kasa bira eşittir kaç pıttık😂😂😂
kuzum bahanesi yoktur
sen neye verirsin 😉
Profil resmin de çıplak poz veriyorsunuz bence bu çok komik geliyo bana ciddiyetsiz duruyo
Dine imana geldik 😄 hellalik durum yok
Nerde onlar 4 bira vercem
O kadar ucuz mu kızlar
Ne istediğini bilen kızdır
Bira fazla ben bir kahveyi dikiyorum
Var böyleleri işte
Bana neden denk gelmiyor
E ne güzel işte. Çifte zevk...
Tam istediğim işte
Viski rakı ne isterse
masrafsız işte ne güzel
Acaba nasıl bir düşünceye sahip öğrenmek isterdim
Hem zevkini alıyorlar hemde keyfini gadası
ne şanslı adamlar var
Sizin ortamlarda ne güzel ortamlarmış
Bir sakiza vereni var
Bira pahalı değil ki ne alaka
Arada bira dışında şeyler de dönmüştür, maddi
Yemek ve gezdikten sonra verse mesela?
Yarın toprak olacak
Ben 70cl Chivas ile bile atamadım yataga
Özel hayat..
Şehir efsanesi sanırdım
Özel hayatları bizi ilgilendirmiyor..
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Bu tür bir hikayeyi duyunca insan ister istemez farklı tepkiler verebiliyor ama asıl önemli olan, kimsenin kişisel tercihleri ve hayat kararları üzerinden ahlak polisi olmamak. Herkes kendi kararını alırken farklı dinamiklerle hareket ediyor. Bunun ardında ne tür bir hikaye, duygu ya da bağlam olduğunu bilmeden yargılamak pek doğru olmaz. Empatiyi de, mesafeyi de elden bırakmamak önemli. 🍻💭