İçki içmeyi seven bir kız arkadaşınız olsa tepkiniz ne olur? Hergün içmeyi sevse mesela? Onunla ciddi düşünebilirmisiniz?
Cevabın nedir?
Hergün içmesin. Ara sıra alsın alkolü. Çakı keyif olsun, ama kendini kaybedecek kadar içmesin.
İçtiği yere dikkat etsin. Onun bunun yanında değil, güvendiği insanların yanında içsin. Normal bir arkadaşıyla alkol almasın. Alacaksa uzun yıllar boyu dost olduğu kişiler yanında, güvendiği insanlar yanında alsın. Her zaman herşeyin farkında olacak kadar içsin.
İçerse rakı içsin, onuda benimle içsin. Tokuşturup kadehleri bir sigara yakalım, sonra ağır ağır içmeye devam edelim.
Sarılsın bana, bir müzik açalım ve yine içmeye devam edelim...60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Rakı içen kadınlar herzaman ilgimi çekmiştir, hele birde rakıyı sek içiyorsa işte o kadını al karşına dinle sabaha kadar derdin varsa anlat saatlerce bıkmadan dinler samimidir, rakı masalarındaki en delikanlı adamdan daha mert daha cesurdur.
Sorunun cevabı içsinler abi canları ne zaman nekadar içmek istiyorsa içsinler benden yana sıkıntı yok,
Gelecek düşündüğüm kadının içmesinde bir sıkıntı olmaz benim olmadığım zamanlarda neyi ne kadar içeceğini çok iyi bilir..185 Yorumla
Soran+1 yılGüzel cevap 😉
- +1 yıl
her gün içmesi saçma bence
- +1 yıl
alkol sağlığa zararlı çünkü o yüzden
Ters tepki verenleri anlamıyorum. Kız olunca ne değiştiğini de anlamış değilim herkes adabiyla ictikten sonra sorun yok bence. Erkeği de kızı da kendi bünyesinin kaldiramiycagi miktarda alkol alınca götü başı dağıtıyor kızlara has bişey değil bu durum yani. Zaten alkolik de değiliz hani. Bence böyle şeyler bu kadar buyutulmemeli
60 Yorumla
geçen yaz kuzenimle sahilde kafeye gittik öküz gibi içti. ben kaldırmadığı için bünyem 1 bira içtim. yeter artık içme diyince bu kaçtı yanımdan az kalsın kamyon çarpıyodu ama keşke çarpsaydı çünkü benden sokak ortasınd ayediği dayaktan daha az zarar alırdı.
14 Yorumla- +1 yıl
cevap vermek mecburimi
Soran+1 yılAbartmış ama yaa
- +1 yıl
tamam ozaman yormıyım kendimi boşuna
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
197Cevap
Yerini, zamanını ve limitini biliyor kontrolü ulu orta yerlerde kaybetmiyorsa süper olur. İçki içen kızlara (yada kadınlara) bir yakıştırma yapmak acizliktir. Hepsini aynı kefeye koyanlara da her kuşun eti yenmez diyorum. Delikanlı adam karşısında içen kadından yararlanmak için aportta beklemez, bekleyen de zaten erkek motordur, erkeğin motoru olmaz deme bal gibi de olur.
77 Yorumla
Soran+1 yılSüper cevap
- +1 yıl
İma ettiğin şey çok ayıp farkında mısın? Yaşıma bir baksan artık diyorum. Hala terbiye nanay. Doğrular görecelidir ve ben senin doğru dediğin hiç ama hiç bir şeyi doğru bulmuyorum @merwan! Sıkılıyorum senden @merwan, kalbini kırmak istemiyorum @merwan, ötede oyna @merwan, sus artık @merwan.
+1 yılKiz sadece alkol kullaniyor, Amateme yatmis cikmis falan değil yani. Ne kadar büyük büyük tepkiler vermissiniz 😄 Adabiyla ickisini icen kadina saygim sonsuz,1 bardak ictikten sonra bayilayacagini bile bile icene çileden cikiyorum.
Ayrica kadin yapamaz kadina kesinlikle günahtir, erkek yapar diye bir ayet inmedi. Gunah herkes icin gunah. Milleti empoze etmekten sacma sapan ayrim yapmaktan vazgecin. bir bitmediniz!73 Yorumla- +1 yıl
Hakli...
- +1 yıl
Helal bacım
- +1 yıl
Tesekkurler beyler :)
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. alkol alıp almamak önemli değildir. herşeyin bir adabı var. hiç alkol kullanmayıpta her türlü haltı yiyen kızları da görüyoruz. onun yerine sürekli alkol alıpta efendi gibi evinde oturan kızlarda var. dışarıda fazla içmeyen, kendini kaybetmeyen, kimseye yüz vermeyen vesaire. herşeyin bir adabı var ona uyduktan sonra sorun olmaz. tabi yinede bırakmasını isterdim alkolünde fazlası zararlı çünkü.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok yerinde bir cevap :)
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şimdi bu durum şöyle. Kimine yakışıyor kimini bozuyor. Şimdi sosyal bir kız düşün. Bakımlı, alımlı gibi vs ve gezmeyi, eğlenmeyi seven cıvıltılı bir şey. Ama verici falan gelmesin aklına karakteri de düzgün olanı. He işte bu tiplerin arada arkadaş ortamında bitiyi içmesi itici olmaz. Hani naptını bilen akıllı dişiler diyorum.
Ucuz dişiler değil.07 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum 😊
alkolün kadınla erkekle ne alakası var anlamıyorum içecek sonuçta bunu cinsiyetle karşılaştırmamak gerek onla ciddi düşünmem diyen beylere söylüyorum alkol almayıpta neler yapanlar var onlarla ciddi düşünürsünüz siz. Aman neyse yaa isyeten içsin istemeyen içmesin yani :)
40 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alkol kullandığım zamanlarda ben de derdim. Ben sevdiğim kadınla kaşılıklı 2 duble rakı içmek isterim diye. Ama artık istemiyorum. Ben alkolden tiksindim ve bıraktım. Kokusunu bile midem kaldırmıyor. Hergün içen ve buram buram alkol kokan bir kızla hayatta olmaz...
00 Yorumla
+1 yılAçıkcası içmeyi seviyorum. Alkolik gibi hergün içip oraya buraya sataşıp dağıtmadıktan sonra bir sakıncası yoktur. Direk yollu sıfatını yapıştıran arkadaşlardada nasıl zihniyet varsa artık neysee bişey derdimde susuyorum :D
32 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamıyorum onları
- +1 yıl
Bende aliyorum diskoya falan gittim mi ama herseyin bir karari var sevgilimle isem ya da kocamla isem bence zarari yok tabi sevgilimden oncede gitmistim bikeresinde kör kütük sarhoş oldum kokteil deyip gecmeyin meyve suyu tadinda ancak ben 20 bardaktan fazla ictim bsy olmaz diye o an bittim :D beni biraksan hala devam kiz arkadaslarim vardi onlar yeter dedi :D
Diğer konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kadina alkoliklikten cok sosyal iciciligin yakisacagini dusunuyorum.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum 😊😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen içerim, ne düşünürlerse düşünsünler
www.kizlarsoruyor.com/.../q1784089-sabah-sabah-icki-iciyorum-ne-diyorsunuz-millet20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben iciyorum kimsenin düsünceesi umrunda değil
türk erkekleri eminim kasar, o* oldugumuzu düsünüyor.
o zaman icen erkeklerde serefsiz pezevenkler kadınını delık olarak goruyorlar kı coguda öyle zaten62 Yorumla
Soran+1 yılBravo 😊
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim soran :)
Her gun mu? Yok oyle bir dunya. Arada bir icsin, ben de iciyorum fakat her gun olmaz o ne oyle ayyas gibi? Ciddi dusunup evlendiysem bensiz icemez zaten. Anca zararsiz bir ortamda sadece kiz arkadaslariyla izin verebilirim o da belki.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa mesela dedim 😊 illa hergün içmek zorunda değil
+1 yılBikere önce şunu anlayin; hiçbirimiz peygamber olamicaz... İnsaniz l*n biz , günahkariz... Herseyi dozajında yapin. Başka insanlara zarar vermediğiniz sürece naparsaniz yapin...
Senin soruna gelince : Için ama abartmayin , hergün içmen ;
1. Sagliğina zarar
2. Cebine zarar
(3). Sana hayatta basarilar...20 Yorumlaalkolü bir kızla hayatı kurmak hele hele hergğn alkolü alıyorsa bununla hayatı kurmak ya salak ya da gerizekalı olmalı alkola bağlı kişilerden uzak durun her gün tekme tokat yiyeceğinize alkol yüzünden bence uzak durun son uyarım hergün eve erkekle alkolü kişiler gelip sizn hayatını zindan eden alkolü erkek ve kızlardan uzak durun
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşım olmadı hiç sevgili anlamında demiyorum herhangi bir kız arkadaşım olmadı içki içsin içmesin fark etmez bişey düşünmem kızlar hakkında bişey düşünmüyorum zaten bilmediğim canlı hakkında yorum yapamam
00 Yorumlailk olarak alkol alan kızla işim olmaz. alkolü ailesiyle beraber alıyorsa problem değil erkeklerin bulunduğu ortamda alıyorsa başına bir iş gelmiştir uzak dururum. her gün alıyorsa iticidir arkadaş dahi olmam.
20 Yorumla
+1 yılKendini kaybetmediği sürece problem yok. Eğer kendini kaybediyorsa o zaman sorunlar sıkıntılar başlar. Takdir edersiniz ki kimse yanında saçmalayan , aptalca çığlıklar atan , yerli yersiz gülen bir hatun istemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😉
düşünürüm niye düşünmeyim. iyidir hatta tek başına gitmez her gün her gün eşlik etmesi iyidir :D
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet demi yaa 😅
Diğer konusunda 743 cevap paylaştı. İçmeyenle ciddi düşünmezdim zaten.
Ne o öyle, mandıra ineği gibi.61 Yorumlaİstediği kadar içer , ne olacak ki? içki içmesi kötü biri olduğu anlamına gelmez, ciddi düşünmeme engel değil.
12 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍👍
+1 yıl30 YorumlaBen içkinin haram olduğunu bildiğim için içmediğime göre içki içen kız arkadaşım olamaz bu soru beni ilgilendirmiyor içkinin haram olduğunu bildireyim diye cevap verdim içki içenede karışmam ne hali varsa görsün
00 Yorumlaİcki icen erkek içki icen kadinla
içmeyen de içmeyenle evlensin
ben içki içmedigim için eşiminde içmesini istemem11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel cevap
yanımdayken içse bile 1-2 bardaktan fazla içirtmem ben içki içmem sigaram yok zaten alışkanlık haline gietirmeyin ne tiryakiler gördün bırakıyolar sen bırakmazsan seni bırakırlar merak etme ;)
00 Yorumla
+1 yılBen genel olarak çok sıcak bakmam alkole. arkadaşlarımın alkol almasını çok umursamam ama kız arkadaşımın almamasını tercih ederim. ama bu tek kriter degil tabii. cok seviyorsam katlanırm belki :)
00 Yorumla
+1 yılAlkol almasınlar bir zahmet... hatta sigara dahi içmesinler..
Ama şimdiki gençlerin maşallahı var.. sigara bile kesmez olmuş onları esrar sarıp içiyolar..
Yazık çok yazık...00 YorumlaDiğer konusunda 392 cevap paylaştı. evlendiğimde eşim bana ' akşama balık pişiricem, gelirken rakı al' demeli.
71 Yorumla
Soran+1 yılGüzel cevap :)
Alkol alinir bence sikinti yok da kendini kaybetmeden ortaliga kusmadan
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorumn
+1 yılIcki icmenin kızı erkeği olmaz yeter ki edebiyle icsin. Ahlakıyla hareket etsin
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatimda ilk kez alkol aldım sonradan verdiği kafayı unutamiyorum. Leyla oluyosun resmen ya tatli tatli sallanıyosun cok güzel :))
30 Yorumla
+1 yılBen içerken masada bir kadeh daha olsun ne var bunda?
12 Yorumla
Soran+1 yılDemi ya 😅
- +1 yıl
Yani.. Gözlerine bakarak, ''varlığına!'' diyerekten tokuşturalım o kadehleri..
Ciddi psikolojik sorunları var ki alkolle bastırmadan duramıyor demektir... Ayda yılda bir içse neyse... Yollarımız kesişmez bile
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ciddi düşünmek mi? Kat'a!!! Bir kere öyle birinin benim gözümde değeri olamaz. Evlenilecek biri olarak göremem onu.
00 Yorumlahergün içiyorsa zengindir zaten? sen hergün içer misin gerçekten? içmeyi bu kadar sevmenin bir nedeni olmalı ama. depresyon gibi mesela. ya da başka bir sorun.
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela dedim :) ben hergün içmem tabiki
+1 yılMisal ben hiç alkol kullanmadım kullanmak istemem, ama kız benim yanımdayken içecekse onunla ciddi düşünebilirim. Sadece benim yanımda içsin yeter. Genelde içirmeye çalışan erkek akşamına pompa düşünüyor çünkü. Taktik bu :D
00 YorumlaALLAH (c. c) yasakladığı haram kıldığı bir şeyi içene iyi gözle bakmam şahsen. Helal dairesi geniştir , keyfe kafi gelir.
30 YorumlaBence candır canandır abi günlük içen biri olarak bana da lazım öyle birisi dert ortagı cıkar ciddi dusunurum tabiis
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzelll 😉
+1 yıliçki bağımlılığı sigara bağımlılığına benzemez. sigara alışkanlığı yuva yıkmaz ocak yakmaz ama içki yapar. benim değil sevgilim arkadaşım bile olamaz...
00 Yorumla
+1 yılciddi düşünemem, yollu oluyolar, motor oluyolar. ben çok netim galibaa yaa :D
00 Yorumlaalkol alan hatun candır, kandır, erkeğe eşlik eder işte ne güzel.
ama her günde abartılı olur, gerçi her gün ne kadar aldığına bağlı00 YorumlaHiç alkol almam alanıda sevmem kadın erkek diyede ayırmam.
00 Yorumla
+1 yılEşinin/sevgilisinin yanına geberene kadar icsin ama baska yerde icmesin bence
00 YorumlaArkadaşlar içki günah ama edebiylr dozajıyla içince zararlı değil. Yapmayın. Alkol alan hatun hafif sallanıyosa sana tutuna tutuna yürüyosa iyi. Ama kendini kaybediyosa kötü.
00 Yorumla
+1 yılİçen biri olarak ciddi düşünürüm ve o kızla herşeye varım candır kendisi:) İçki içen kıza fahişe muamelesi yapan barzoları görmek te gerçekten iğrenç
41 Yorumla
Soran+1 yılBravo
+1 yıliçip içip sapıtan karılar ortam şeysi olmuştur. öyleleri ile işim olmaz
00 Yorumlaİçkinin kızı erkeği olma rakı masasindan adam topladigimi da bilirim adam gibi g*tunle içemdikten sonra ve yanında abuk sapık kişiler olmadıktan sonra hiç bir zararı yok diye düşünürüm He yanımda içsin diyen erkekten korkucaksin
10 Yorumla
+1 yılCiddi olamam önceki iliskimde sevgilim bira ot içerdi hergün de evine atardı güzelce seks yapardık son sevgilim disiplinli birisiydi ama alkolü alınca oda insanlar içinde yiyismek isterdi. Alkol gerçekten kızların kalitesini düşürüyor
00 Yorumlaalkolü seven biri değilim ama ot içseydi olabilirdi..
10 YorumlaBen de alkol alıyorum ama hergün değil. Her şeyin bir limiti vardır fazlası zarar.
10 Yorumlaniye dusunmeyelimki oda insan icmesinmi yane sacma bir soru bence, kizlari hep ikinci planda atiyorsunuz cok yanlis
50 Yorumla
+1 yılalkolu nasıl aldığı önemli, makat bölgesiyle alıyosa vermesi an meselesidir. yok ağız bölgesi ile içiyosa tartışmaya açıktır.
00 YorumlaAlkol güzeldir. Yeterki her kim içerse kalitesini bozmadan içsin
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen :))
bizde insan degılmıyız? arada kafa bulmak lazım. ;)
21 Yorumla
Soran+1 yılYanii :D
her gün alkol alan kızın hergün alkol alan erkek arkadaşı olur onun içinde sorun olmaz hadi tencere kapak misali
00 YorumlaDüğünümüz Merter'deki Efes dolum fabrikasında olurdu :D
11 Yorumla
Soran+1 yılEheuheheheh
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bende içki içmeyi severim evlenirim de paso içeriz takılırız ne güzel ulan işte:D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
BERABER İÇERİZ
00 Yorumlaoyle biriyle ciddi dusunmeyi birak adini duymak istemem.
00 Yorumlaİçmesi ve içmeyi sevmesi ayrı konu, Asıl mesele içtikden sonra ne yaptığı :)
00 Yorumla
+1 yılöyle biriyle sevgili olmam sarhoşken kim bilir neler yapmıştır
30 Yorumlaİçki içen kızlarla takılmam
konuşmam
selam vermem
yolda görsem kafamı çevirirm
yanımda bayılsa kalk die tekme atmam103 Yorumla
Soran+1 yılÇok acımasızsın
- Devamını Gör (169)
Devamını Gör(214)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz