İş çıkışı durakta tanıştığım 24 yaş çocuk neyin kafasında derdi ne sizce?

İş cikisi durakta karsilastik yer verdi neyse otobüs geldi yine yol verdi aynı durak indik ben gidiyorum o durakta. Ayakkabı bagliyodum. Biraz yürüdükten sonra arkamdan geldi. merhaba istagrami alabilirmiyim yaaa dedi nasıl yani sen kimsin kim gönderdi dedim bana baktin sana yer verdim hoşuma gitti bı sansimi deneyim dedim heyecanlı ama nasıl titriyor merabalastik eller titriyor mk sakın ol insan yemiyoruz normal şeyler bunlar nerde calisiyi iş felan sorduk yakinmisiz neyse cafeye gidicektim dedi surda oturalım gelmedi cafeye bankta oturduk ben ismarlicam dedim ısrar üzerine gelmedi eve gdiicem felan dedi. Kim gönderdi diyorum bişi demiyor korkma diyo ne korkcam Allah'ın delisi adamın... Yani biraz sohnet ettik heyecanı kesildi bu bana bayağı bayağı yanaşıyor bacağı degdiriyo sakinnn dedim uzaklaştım alkol den vs basettik sen daha hiç bişi bilmiyosunudru ya senin ilgi sevgi açsın dedim buna buda ark arıyorum felan filan yakın ark farkındayım dedim güldüm geçtim ama iyi sağlam çocuk 😂 lan ben 29 yaşındayım ablanim dedim. Gel bizim iş yerinde çalış diyo. Felan ne konuscabida bilmiyo konu konu atliyo ağzı kulaklarinda. haftaya görüşelim dedi ben hala iskilleniyorum ama neyse ben gidiyorum cafeye gelmek istiyosan gel dedim vedastik yolumuza devam ettik istagram dan da O zaman haftaya perşembe viskimi alıp geliyorum :)) daha uzun sohbet ederiz :) bunu yazmjs ben alkolumu kendim alır içerim sağol senin birini. Gönderdiğini. Farkındayım dedim. Ne bu şimdi 24 yaşında bı çocuk benden ne isteyebilir makyajım abartı gotik makyakdi dekolte gitmiydim. sirf baktım diye güldü verecek mi olduk mk

Güncellemeler
11 ay
Siz hayirdir ölüm sosyal medya diye her istediğinizi yazmakla özgür olduğunuzumu sanıyorsunuz canımı sıkmayın edebinizle takılın sahsima hakaret kfuur nedir siz nesiniz böyle ne sanıyorsunuz hayırdır beni tanımadan bilmeden siz gelsenize biii yüzüme soyleyem cesaretuniz olabilir mi lan he skrm belanizi
Güncellemeler
11 ay
Diplomali havuç öyle laf soktuğunu sanıp engel atmak ergen işi 😂 daha senin yüzünü göstermeye cesaretin yok mk
İş çıkışı durakta tanıştığım 24 yaş çocuk neyin kafasında derdi ne sizce?