Farklı şehirden birisiyle buluşmak için konuşurken görüldü attı. Ne düşünüyorsunuz?

1 hafta önce falan oyundan birisiyle tanıştım. 1 senedir falan hesapta ekliydi ama hiç konuşmuyorduk. Bir gün merhaba merhaba diyip sohbet başladı. Benimle konuşmak için sosyal medya hesabı falan açtı. Fotoğraflarımdan çok güzel olduğumu söyledi. Bana fotoğrafını attı. Sen beni çok beğenmedim falan soğuk davranıyorsun falan dedi. Hayır yeni tanıştığımız için mesafeliyim dedim. Ben yazmadıkça yazmıyordu zaten. Ama mesajlara hemen dönüyordu. Benden yaşça da büyüktü 8 yaş kadar. Mali olarak da durumu iyi birisiydi. Daha sonra yaşadığım sehire gel yol yemek herşeyi karşılar seni alırım dedi. Gezeriz dedi. Bazen cinsel yollu şakalar yapıyordu. Ben hoslanmayinca kesti tabiki. Bu yüzden biraz çekindim. Bende ilk buluşmanın kendi yaşadığım şehirde olmasını istedim. Tam bir güven duymuyorum henüz dedim. Ailem hem yabancı bir kişinin yanına başka bir şehire gitmeme izin vermez dedim. Seninle konustugumu annem biliyor dedim. Oda ne dedin annene oyundan birisi bana yürüyor mu dedin dedi. Bende hayır iyi bir çocuğa benziyor kahve içmeyi dusunuyorum. Sadece bil dedim bu kadar dedim. Oda sen çocuk musun ekonomik özgürlüğün var neden ailenden izin alıyorsun falan dedi. Garibime gitti dedi. Sadece tanımak istiyorum zaten dedi. Bende ilk buluşma olmasa belki gelirdim dedim. Karşılıklı güven olursa ileride bende gelirim dedim. Görüldü attı ne düşünüyorsunuz.

Farklı şehirden birisiyle buluşmak için konuşurken görüldü attı. Ne düşünüyorsunuz?