Bende içten bı dindarlık var niye öyle?

Sülale müslüman ama o kadarda şey değiler tamam başörtülü falan hepsi ama neden çarşaflı değiller diye düşünüyorum. Bı de ben bizi dindar sanıyordum babam dahil tüm amcamlar alkol kullanmış hani dindardik aq. Bı kursa falan da maruz kalmadim imam Hatipte okumayı çok istedim falan ama ailem Müslüman olmasına rağmen göndermediler. Benim tam sevdiğim şeydi aslında kuran öğrenmek öğrenebilmek bu yolda olmak ama Allah beni istemedi mi anlamdım ki etrafımda 1 tane benim gibi biri nasip etmedi. Bazı kuzenlerim namaz düzenli kılıyor falan diyordu annem işte küçüklüğünden beri diye onlarda gittikleri dershaneler sayesinde bu alışkanlığı edinmiş ki tamda kilmiyorlarmis annemde kandırıyor beni anlamadım. Nasıl bir sülaleye sahibim hak etmiyorum gibi hissediyorum bu kadar dine bağlı biriyken bağlıymis gibi yapanlarla kan bağım var niye diye. Teyzemler kuran biliyor bı benim fesat annem kuran öğrenmek için cabalamamiş bize öğretmemiş. Cami diceksiniz küçükken gittim çok tehlikeli bir mahallede yaşıyorum diye ailem geri aldı
Bende içten bı dindarlık var niye öyle?