Eminsin yani... babamda öyle der ama bütün hata hep onundur birgün manşetlerde baba katili olarak beni görürsen şaşırma neyse peki seni kıskandıkları arkandan konuştukları ve bu raddeye getirip üzdükleri konular neler
Çok şey bbm istediğim ve yapmak istedim hiçbir şey olmuyor. Ve ben sinir oluyorum. Neyse sonunda yine bana dönğyolaeçr ben arkamı döndüğümde yani mesafe koyunca birde para konusunda işi düşen vana yazar neyse işte bsAzn susrım bazarn susmam ne yapsam suç ortadan kaybulırum suç yani ben daha ne yapım bilmem kii
Senin sıkıntın ne yapacağını bilmemek hımmmmm daha iyi anladım... para istediklerinde versen maddiyatını kıskanıyorlar vermesen suçlu oluyorsun ve tüm konularda bu örnek gibi kıskanılmak ya da suçlanmak ile karşı karşıya kalıyorsun ve artık ne yapacağını bilememek seni delirtiyor
Aynen evlenemiyorumda sevgilim olunca kızıyor lar babam sürekli peşimdee. Yaa bıktım artık çocuk değilim ben. Birde en ayeı yaşamak istiyorum. Artık ailemi sevmiyorum bence. Ama işte olmuyor üzerimde bir borç var p bitsin kırcam hayatımı ben de ozmn onlara öyle davranıcam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
geçer bence düşünme
Hayır geçmiyor ben kimsenin tahtası değilim.
Bunu dinle rahatlarsın.
https://www.youtube.com/embed/bWOSnXsZihINebuu
Dinliyorum 😅😤😒
Nasıl güzel mi
Evet😄
Ya sen önce git bir Türkçe Öğren Allah'ını seversen.
Tm canım
Serapcım sende yalına göre davran bence😅🤣😂
Hangi yalı ablam yalı çapkını mı 🤭 Türkçeni siqeyim.
Yaşın üçmü ne
Abla sen yazı yazmayı bilmiyorsun, anladın mı? Bilmiyorsun. O yüzden zorlama.
Tm canım zorlamıyortınhjccbnmvvn
hormonal duygusal çağdasın
Ohaaa
Yapı meselesi
Yapım kötü mü
Yooo
Bende
Burcun ne
İkizler
Bende yay
Babamda yay nefret ederim sinirinizden öfkenizden özgüvenli olmayışınızdan tutarsız konuşmalarınızdan
Özgğvwnli değil miyiz yanşi
Değilsin tabi... bubsana üzenlere yapmak istediklerine ortak olmamı engellemez ama amca beraber kanca beraber
Sinirliyken aglarım vede küserim bişey olmamış gibi gelip sorarlar nefret ediyorum. Karaktersiz lerden
Kim bunlar manitlerin mi ailen arkadaşların mı
Ailem daha çok beni çekemeyen yengelerim ama bende artık acımasız olucam. Arkadaşlar Sanda oldu tabi ama çoğunu sildim.
Hımmm Peki hiç suçu kendinde aradığın oldu mu
Hayır olmadı
Olmaz da
Eminsin yani... babamda öyle der ama bütün hata hep onundur birgün manşetlerde baba katili olarak beni görürsen şaşırma neyse peki seni kıskandıkları arkandan konuştukları ve bu raddeye getirip üzdükleri konular neler
Çok şey bbm istediğim ve yapmak istedim hiçbir şey olmuyor. Ve ben sinir oluyorum. Neyse sonunda yine bana dönğyolaeçr ben arkamı döndüğümde yani mesafe koyunca birde para konusunda işi düşen vana yazar neyse işte bsAzn susrım bazarn susmam ne yapsam suç ortadan kaybulırum suç yani ben daha ne yapım bilmem kii
Senin sıkıntın ne yapacağını bilmemek hımmmmm daha iyi anladım... para istediklerinde versen maddiyatını kıskanıyorlar vermesen suçlu oluyorsun ve tüm konularda bu örnek gibi kıskanılmak ya da suçlanmak ile karşı karşıya kalıyorsun ve artık ne yapacağını bilememek seni delirtiyor
Aynen evlenemiyorumda sevgilim olunca kızıyor lar babam sürekli peşimdee. Yaa bıktım artık çocuk değilim ben. Birde en ayeı yaşamak istiyorum. Artık ailemi sevmiyorum bence. Ama işte olmuyor üzerimde bir borç var p bitsin kırcam hayatımı ben de ozmn onlara öyle davranıcam.
İyi evlenelim o zaman
😂🤣
Komik mi
Evet😄
ciddiydim ama neyse
Aaa 😒😥
Yaaa kaçırdın işte beni seni kimse almazdı ben alacaktım benide hiç ettin