Exinizi nasıl merak ettirirsiniz?

biz ayrılalı 4 hafta olucak ben ayrıldım son zamanlarda aramız soğuktu uzaklaştı bende uzaklaştım en son darıldım iyice ayrıldım haklı olarak ben ayrıldım sonra instadan cıkardı ama numaralarımız duruyor geçenler de karşılaştık beni gördü ama bilerek gizlice baktı arkadaşı bana baktı hani bak orada mı bakıyor mu buraya gibi arabayla önümden yavaşca geçtiler durdu arkadaşi bana baktı dediğim gibi o mu bakıyor mu diye ama o arkadaşıyla hiç tanışmadım ama biliyordu arkadaşları beni sadece biriyle tanıştık arkadaşının neyse kısacası beni uzaktan izliyor merak ediyor ama bilerek bende iyiyim gibi durumlar attı ama aslında içten içe merak ediyor gurur yapıyor gibi korkuyor gibi yani ve ortak arkadaşlarımız yok ama durumlarıma bakıyor geçte olsa bakıyor geçen erken baktı ama ve daha önce durumu beğendi benim bu ne demek ve onun adım atmasını nasıl sağlarım daha önceden de konuştuk kestik o zaman çıkarmıştı instadan ama numara yoktu bi sene sonra stalkladı istek attı yazdı döndü yani bide hiç. Bi yerden ekli olmadığımız halde sizce nasıl adım atmasını sağlarım gurur yapıyor aslında nasıl yazar

Exinizi nasıl merak ettirirsiniz?