Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme yapmak istedim. Bu olay üzerinden 1 sene 2 ay geçti. En başında peşimden düşmediği için savcıya vermiştim onu 1 sene üzerine mahkeme açılmış davamız görülecek birkaç ay sonra. Ve bir önemli bilgi daha 2.5 ay önce çocukluk aşkımla aşık olduğum insanla evlendim 😂😂💖💖 ona da durumu anlattım beraber bu durumu halletcez.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
böyle zehirli bir insandan uzaklaşmakla hayatınızın en doğru kararlardan birini vermişsiniz.
Kesinlikle ben sınırları olan çok katı bir insanım. Ve her şeyi bile bile bana en yapılmayacak şeyleri yaptı. Küfür benim için hepsinden beterdi. Bunu kabul etme ihtimalim 0. Ama onun için geçerli sebep değil demek. O istiyor ki birbirimize ne yaparsak yapalım kimse bırakmasın yok öyle bir dünya. Benim gururum her şeyden önde gelir.
eşine her türlü küfrü edip , dayak atıp , toplum önünde her türlü rezaleti çıkarıp yine de bitmeyen evlilikler mazi oldu.
şu yaptıklarına bakıyorum bildiğin gaslighting bu.
Mazi olması gerek ben bu hayatta en çok kendimi seviyorum benim sınırlarımı kimse geçemez evli olsaydım ve 5 çocuğum olsa bile bırakırdım. Böyle insanla yaşanmaz ben bu dünyaya bir kez geldim. Bekar biriyim ve daha doğmamış çocuğum için çocuğundan çıksın diyor sorun yok desin bakalım Allah benim haklı olduğumu görüyor zaten kabul olmaz. Manipüle etmeye çalışıyor ama bilmiyor ki ben edilen değil eden olurum ancak. Yanlış kişiye çattı ve bunun bedelini de ağır ödeyecek.
kendinize denk bir insan çıkar gelecekte karşınıza , kafaya takmanıza bile değmez, yerinizde olsam tek bir kelime etmezdim , bir süre sonra bir balon gibi sönüp gider.
Yazmıyorum zaten sayısız mesaj atmıştır sayısız aramıştır ben sadece 2 kez cevap verdim savcılıkla tehdit ettim sanki ben hiç yazmamışım gibi benim yazdıklarıma cevapta vermiyor hala konuşmaya çalışacak başka şeyler yazıp yalvarıyor en son baktı hala olmuyor bu sefer çirkinleşti.
narsist insanlar kişiler üzerindeki hakimiyetlerini kaybettiğinde çılgına döner ve çirkinleşir.
Tebrik ediyorum sizi. hala onurlu, gururlu insanlar var hayatta
@Aslancan3414 Teşekkür ederim 🙏🏻
Kötü bir tecrübe yaşamışsın. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Bisey olmaz muhatap olma engelle gitsin
Engelle demekle olmuyor manyağın teki buna iyi bir ders gerek ve bende iyi bir öğretmenim.
İyi dersler
Buna nasıl dayandın okurken içim daraldı
Çok zor dayandım 1 buçuk ay ancak işte. Asla bırakmıyor sanki 50 yıllık nikahlı karısıyım öyle sahiplenmiş ki. Dişil enerjisi yüksek ve çocuk kalmış biri.
İnan bana bunlar hiçbir şey daha beterini gördüm
Daha beteri ne mesela? De bakalım biz de her şey var.
Ben engelledikce sürekli yeni hat alıp ordan yaziyodu başkalarına yazdiriyodu bunlar da olmadi yanima birilerine gonderiyodu saatlerce okulumun önünde çıkmamı bekliyodu bunlardan beteri var mi sence
Var zamanında daha kötülerini yaşamıştım. 2 örnek vermem gerekirse bıçak çekilmesi ve 40 yaşında adamın peşime takmaları. Ve acılar yaşananlar asla kıyaslanmaz. Yaşın daha küçük ben senin yaşından daha küçükken neler neler yaşadım. Ve insan çocukken yaşadıkları daha ağır oluyor. Ben bu adamla çok uzak şehirlerdeyim yoksa Buda evimin önüne gelir beni takip ederdi çevresi de geniş iyi ki onun olduğu şehirde değilim. Ve sosyal medyadan kuzenime kardeşime yazdı. Böyle insanlar toxic insanlar bunlardan her şey beklenir.
Tabi ki kıyaslanamaz herkes kendi çektiğini bilir bende üstü kapalı bir şekilde anlattım zaten
Evet herkes kendi çektiğini bilir. Buda burada olsa çoktan ileri gitmişti ve yanımda olmasa da yine ileri gidecek biliyorum ve o bir şeyler yapmadan ben ona yapcam.
Yap tabi valla bıktım yildim şöyle insanlardan ya
Ben zaten bela paratoneriyim. Hayatımda birkaç kişi hariç herkes beni asla bırakmıyordu altındanım sanki hep belayı çekiyorum kendime.
Ya bende bundan kötüsü yoktur diyorum nasıl biri diyorum sonra karşıma ondan daha kötüsü çıkıyo beterin beterini yaşıyorum ya
Aynen hep öyle olur. Hep daha kötüsü olmaz dersin ya kendinde daha kötüsü çıkar ya başkasından duyarsın. Her zaman beterin beteri vardır.
Varmış gerçekten o yüzden ağzımdan çıkana dikkat ediyorum artık
Evet dikkat et. Sorunlu çok erkek var hazmedemiyorlar bırakılmayı. Eee o zaman ne yapacaklar? Adam olacaklar demek.
Olmuyolar işte valla kendimi çocuk buyutuyomus gibi hissediyorum ya