Takıntılı ex’im hakkında ne düşünürsünüz (detayda soru)?

Kimseyle konuşmak istemezken buradan biriyle tanıştım iyi anlaştık sonra bazı huylarından midem bulandı aşırı soğudum. 1 buçuk ay sonra bıraktım. Bayramda buluşacaktım. Nedenleri;

1- Tartıştığımızda yanındaki insanlara hep beni şikayet ediyordu. Ailesi arkadaşları herkese. Ve abartıyordu demediğim şeyleri bile dedi gösteriyordu. Çok garip ruh hastası hallere giriyordu.
2- Bin kez bırakmak istedim her defasında o bırakmadı. Onunla buluşacağıma inanmıyordu ortak şehirde buluşacaktık. Gidecektin zaten biliyordum herkes haklıydı gelmeyecektin diyor. En ufak tartışmada feriha gibi bayılıyordu resmen. Oysa ki hareketleri soğutuyordu yoksa buluşacaktım.

3- Kendi isteğiyle 2 çiçeksepetinden hediye aldı gönderdi. Her bitirmek istediğimde hediyeler haram zehir zıkkım olsun çocuklarından çıksın diyip durdu. Kaç kez İban at hediye paranı göndercem dedim asla göndermedi diyecek bedduası hep olsun diye. Sanki milyonlar harcamış bana. 1000 tl bile değil lafını yapıyor.

4- En son benim üzüntüm varken arkadaşı yanındaydı başka bir şeye güldüler benden alakasız ama sonuçta ben üzgündüm o ise gülüyordu son ses müzik açıp. Bende kızdım her şey içimde zaten dolmuştu bıraktım tamamen onu bin kere yazdı aradı yalvardı baktı ben kararlıyım yine haram zıkkım olsun yalancı neler neler dedi. En sonra ecdad ve anneme küfretti ben sinirden öldüm ağzıma ne geldiyse anası bacısı ecdadı sövdüm bitirdim orada.

Kendisi benim ölsem kabul edemeyeceğim şeyi yaptı. Ve ayrılalı 1 ayı geçti hala peşimi bırakmıyor. Çok fena taktı bana uzun zaman aşk mesajları attı çok seviyorum ben senle evlenecektim falan geçende de tehditle başladı. Beni ve arkadaşımı katarak sizler karaktersiz ahlaksızsınız sizinle uğraşcam benim paralarımı yediniz beni kullandınız o kadar yazıp arıyorum bana cevap vermiyorsun diye kızıyor. Ve kimse parasını yemedi sadece benden adını duyduğu arkadaşım için bile paramı yedi diyor 😃😃

Ben bu pislikle evlenecekmişim yok ya senle ben hayatımı hiç karartır mıyım hiçbir bkta kimse bana yapamaz ayrıca savcılığa da vereceğim onu daha neler neler var böyle siz ne düşünüyorsunuz bu kadar yaptığı pislik bırakmama çok yeterli sebep değil mi?

Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme yapmak istedim. Bu olay üzerinden 1 sene 2 ay geçti. En başında peşimden düşmediği için savcıya vermiştim onu 1 sene üzerine mahkeme açılmış davamız görülecek birkaç ay sonra. Ve bir önemli bilgi daha 2.5 ay önce çocukluk aşkımla aşık olduğum insanla evlendim 😂😂💖💖 ona da durumu anlattım beraber bu durumu halletcez.
Takıntılı ex’im hakkında ne düşünürsünüz (detayda soru)?