Asıl uyanış gerçekleştiğinde ne olur?

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Bazen düşünüyorum Rabbim

Varlık ile yokluk içinde kaybolmuş ruhum !

Sonra sen imdadıma yetişiyorsun ya

Bütün günahlarıma ve kusurlarıma rağmen

İçimde herkese bir şey anlatmak isteyen kırgın gönlüm

Kiminin işi oluyor , kiminin artık işi ben olmuyorum

Ama kızmıyorum çünkü hayat fani bedenler fani

Bir bakıyorum sadece sen varsın yine baki olan , benden önce ve benden milyarlarca yıl önce yaşayan insanlardan bile önce olan baki Allah'ım

Bugünlerde sürekli düşünürken buluyorum kendimi !!

Sonra Rabbim, bir çocuğun annesine arkadaşlarını şikayet edecersine sana şikayet ediyorum

Biliyorum , annem ve babamdan çok seviyorsun beni çünkü avuçlarıma dökülen her dua yaşamıma müjde oluyor

Bazen dışarı çıkıp gözlerimin gördüğü ve ya görmediği her şeyi izliyorum! Senin sanat eserin her yerde , bazen çok üzülüyorum Allah'ım çünkü sanki sonu gelmeyen bir yoldayım

Sanki her gün böyle geçecek gibi kendi kendime konuşuyorum

Sonra fark ediyorum Rabbim , her göz yaşamın şahidisin , her halimden haberdar olan habir' sin din gününün Malik'i ,

Sen her küfre ve şirke rağmen çok sabırlısın. Sabırzızlığımı bağışla ve ne olursun beni en güzel günler ile müjdele , sadece sana söyleyebiliyorum Rabbim, bunu yaparken elimde hiç bir şey yok işlediğim günahlar yüzünden mahçup , ama her şeyden haberdar olan Habir olan Rabbimden güzel şeyler göreceğimi umarak yakarışlarım. Yalnızlık ve çaresizliğimi güzel günlere çıkar Rabbim , nitekim ben sadece BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİNİN HATRI İÇİN SABRET ! ayeti için sabır ediyorum ne olur sabrımın mükafatını nasip eyle ( Rahatsız olan geçebilir , maksadım soru sormak değil di duygularımı dile dökmekti) Kibrimi bağışla Rabbim , hayatımı rahmet ve merhametin ile kuşat

Güncellemeler
1 yıl
Dünya sana kalsa da,

Sen dünyada kalmayacaksın
Asıl uyanış gerçekleştiğinde ne olur?