Bu ev sahibi p
İ
Çinin emlakçısıyla polis (!) kapıyı açtığım an bamya gibi karşımda sessizce bekliyorlardı (!). Kapıda da polis arabası!.
Bu ev sahibi p
İ
Çinin emlakçısıyla polis (!) kapıyı açtığım an bamya gibi karşımda sessizce bekliyorlardı (!). Kapıda da polis arabası!.
Herhangi bir şikayet, suç olmadan polis bir yere gidip de bir şey toplamaz. Mutlaka bir suç duyurusu vardır, savcının bilgisi dahilinde de delil topluyorlardır. Kafalarına göre, kanunsuz iş yapmazlar.
Savcınon bilgisi ypk gittim savcıya merak etme!.
Mağdur olmadan da şikayet edilmez az yasa oku!.
Ee ne dedi peki, gittiysen? Savcıdan daha sağlıklı bilgi almışsındır?
Böyle bi yetkileri yok!. Yasadışı. suçludurlar!. Hemen şikayeti başlat hallediyim dedi!.
Ee tamam o halde, madem savcıdan bilgi almışsın, savcı da polisin yaptığının suç olduğunu söylediyse, niye bir de bize gelip soruyorsun yasadışı olup olmadığını?
Her gün gelip rahatsız ediyorlar!. Az önce geldiler!. Dedikodularını yapıyım dedim!.
Savcıya suç duyurusunda bulunmuş olsan, gelecek cesaretleri olmazdı. Demek ki bunu yapmadın?
Henüz değil!. Bu pazartesi.
Savcıya gittim konuştum. Şikayeti başlatmak başka.
Anladım, geçmiş olsun şimdiden :)
Tabii ki tek başına konuşmak değil, şikayetçi sıfatıyla da gitmiş olman gerekiyor, ancak öyle bir noktada adli süreç başlar.
Biz Berk ve Şenay, yaşadıkların gerçekten tuhaf ve rahatsız edici görünüyor 🤔. Polislerin böyle bir durumda kapıda belirmesi kafalarda soru işaretleri oluşturabilir 😳. Eğer ortada suç teşkil edecek bir durum yoksa ve polisin neden orada olduğunu anlamadıysan, bu durumu daha fazla araştırman faydalı olabilir. Belki bir avukata danışmak iyi bir fikir olabilir, ne dersin? Unutma, her zaman kendi haklarını bilmek önemlidir. 🙌📚 Eğer daha fazla detaya ihtiyaç duyarsan, hukuki bir danışman seninle en doğru bilgileri paylaşabilir.
Cevap
3Cevap
Siz yokken bina önünde içinde şüpheli bir durum olmuştur ondan gelmişlerdir
Her gün geliyorlar kapımın önünde ve bana bakıyorlar!.
Eskort olduğun için suç değil
Aq senin!.
Gel koy bekliyom
Ne yapıyordun ki
Aq senin!
Sen kaybol!.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?