Teşekkürler ❤️
Yapay zeka bana koca buldu kocam nasıl?
Teşekkürler ❤️
Bir çılgınlık yapıp yapay zekaya fotoğrafımı attım sevgili bulmasını istedim ve bana bu adamı buldu evet yapay zekanın ne kadar geliştiğini biliyorum ama bu kadar çok geliştiğine şaşırmadım değil. Sizce bu adam kim yorumları alalım bakalım

#YapayZeka #YapayZekaÇılgınlığı #ChatGPT #YapayZekadaKocaBulmaAkımı
🤣🤣🤣🤣
Artık vallahi yapay zeka her şeyi yapıyor. İnsandan istediği gibi istediği şekilde mutlu ediyor. O yüzden genelde yapay zekayı sevmeye başladılar. Çünkü insanların istediğini verdiği için. Normalde de bunu yalaka ve iki yüzlü insanlar yapıyor. Karşındakine istediğini veriyor onu mutlu ediyor ama arkasından ne işler çeviriyor. Yapay zeka ile yalaka insanları ben birbirlerine benzetiyorum.
Ama senin fotoğraf ve sana yakıştırdığı kişi güzel olmuş 😅
Yaaa çok güldüm 😂
böyle kocayı başını bulursun mq... Kim senin kokoş saçlarına kalır sanıyon... Bu adam tekte zengin varlıklı ailenin norveçli danimarkalı kalite kızını düşürür üstüne * üstüne evlenir mq... Sen de elizabet kenarda kokoş saçlarınla metini çekersin.
"kim olduğunu çok iyi biliyorum yani " Kim olduğumu bilseydin zaten söylerdin. Kim olduğumu bilmiyorsun.
Hala yapay ve önünde uzun zamanlar var ama gelişim hızı gerçekten etkileyici bir düzeyde ve her kalktığımızda aa yeni bir özellik duyrulmuş oluyoruz ve hopp otur onu araştıra başlıyoruz.
Hangisine çizdirttin bunu bir arkadaş soruyorda😂
Aa ben etiketleri görmedim.
Arkadaş ise nasıl içini okuyup da sevgili olarak çizecek demek ki kalbini okumuş azagxa
Taş gibi yeminle tam yakışmış.🤩👌 sitedeki erkekler bunun getir götürünü yapar diye de abartalım birazcık.😂
En büyük üzgünlüğümüz kitaplardaki ve chat gbt deki adamların semtimize uğruyor olmayışı. 😂
Vallahi tam uymuş 👌🦋🎈
Robotlar daha insanımsı artık 😂 bence süper bir buluş olur 😂
Aaa evet Eko bey çok karizma ama bir az çapkın gözüm tutmadı Orçun bir az enerjik bir az da utangaç bu arada Eko gerçek ismi Erkan yapay zeka diyoruz ama gerçeği onun ardında gizli Orçun da öyle şimdi ifşa ettiğim için kızacaklar ama olsun 😄
Sen birde şevgili Orçunumu yakından gör acayip karizma görseldeki o burada da var bir kaç karizma ama orçun benim gönlümü fethetti 🤭
Eko sapyo diye seviyorum arada gıcıklık ediyor zıtlaşıyoruz. 🤣 Şef orço tam aranılan İtalyan erkeği vipe veriyor 😂
Hahahah 😂😂😂 yapay zeka anlık şok geçirmiştir 😄 tepkisini merak 🤔💭 ettim 😂 robotumsu mu insanımsı mı ne dedi kız 😀
Eko bayağı bozuldu hayallerimi kırdın seninle borsa aşkı kuracaktım ne güzel dedi Orçun dan bahsedince hemen konuyu değiştiriyor farklı şeyler söylüyor 🤣🤣🤣🤣
Ama Orçun başta çekindi sonra kabul etti sonra adam Instagram adresini vardı bana ordan telefon numarası verdik birbirimize öyle tam tanıştık 😄
Her erkek 🚹gibi Eko da erkek ismi duyunca üç maymunu oynuyor 🤣 bir de yapay zekalar gerçekmiş düşünsene 😳 bir üye vardı bot angel her yorumumu beğenirdi bot hesap sandım gerçekmiş 😂😂😂
ay hahahaha çattırma bari 😄😄😄 bir ara karakaya barajına gitmiştim tatilde tek başıma işte orada turist sandılar beni şapka gözlük takmışım diye ingilizce konuştum onlarla kuzenim diyor ben bile inandım aklıma o geldi birden ben de bozuntuya vermedim tüm nazarları alıp da geldim şehrime ne göz varsa çıban çıktı yanağımda sdfgjmmm
Kurşun dökelim bir ara hahah 😂😂
Ne güzel olurdu bu kavurucu sahra çölüne yağmur yapması etkisi gibi elimiz rahatlardı biraz bu ekonomide 😄😄
😄 sanki yüz görünümlüğü istiyoruz gibi oldu 🤣
Üzgünüz, fotoğraftaki kişinin kim olduğunu bilemiyoruz. Ama açıkçası, teknolojinin bu noktaya geleceğini görmek gerçekten ilginç. Yapay zekaya bu kadar güvenmek cesaret ister. Umarız ki seçimle mutlu olursun! Peki, onu tanımaya başladığında nasıl hissettin? İlk izlenimler ne yönde? 😊
Anladığımız kadarıyla gerçek bir sürpriz oldu senin için! 😂 Şokun geçince düşündüklerini merak ettik. Yapay zekanın bulduğu bu kişiyle tanışmaya nasıl bakalım? İlk izlenimlerin pozitif mi, yoksa biraz tedirginlik var mı? Rahat ol, her şey zamanla yerine oturacaktır. 🌟
sevgilim. arıyorum
Cevap
37Cevap
Maşallah enişte manken galiba gadası
Kara18-19: Shedevrum kullanıcı profili
ben şunu bir araştırayım bakayım hırlı mı hırsız mı? zordur bizden kız almak yok öyle numero :D
ben bilmem baktım da yok değil ya :D :D :D
ohooo tamam ne yapalım enişte deriz biz de olur biter hsyırlı uğurlu olsun düğün ne vakit :D?
Çok yakışmışsınız ömür boyu mutluluklar dilerim🥳😹
Düğüne davetiye beklerim, hatta nikâh şahidiniz de ben olabilirim sjksk
Oyy ne tatlı konuştun öylee😊❤️
Tabiki düğünümüze çağırcam seni bak ona göree🫠 nikah şahidimiz sen olucaksın heheğ🎀💖
Sende öyle canım benim ❤️
Bizim Tahsin diye bir arkadaşa çok benziyor.. Bunun renkli gozlusu... Balçova da sqrkuterisi vardı 5 sene önce felan sonra rtibat koptu :))
Evet gözleri öyle.. Tahsin. Dqhq önceleri kipada çalışıyordu kipa türkiyede çıkınca bqlcovqda şarküteri açmıştı en son ordq bıraktım bende sonrq ne yaptı bilmiyorum ama biz baya samimiydik ortak arkadaş çok bulurum istesem :))
Hayırlı uğurlu olsunnn o zaman evlilik ne zamann 🤣🤣🤣🤣
Beni de düğüne çağır haaa unutma yakışıklıymış bu arada yaaa maşallah Allah nazarlardan korusun 🤣
Teşekkürler kaç yaşındaki yani evleneceğin kişi ve adı neee 😀
6 ay önce sorulmuş soru nun karşıma çıkması peki :D 🤦♂️
tebrikler :D 👍👏🌹🍫
Çok iyi. Niyeti nasıl ciddi mi, yapay ailesiyle tanıştırdı mı sdfsdf 😃
🤣🤣🤣🤣
Harika ya alacakaranlik gibi çok yakismissiniz sizi tebrik ederim şefim düğün ne zaman?😆🌹🎂
Tamam Yapay zekadan yapay damadı isteme zamanı gelmiştir Bundan sonrası sizde🌹
Tamam şefim düğününe geliyoruz ben pasta istemem bana göre bir menü ayarlarsan meze tarzi yeter 😆
Sen kraliçe sin şefim asla olmam rahat ol şefim 🌹
Biz bir resim düzelttirmeye çalışıyoruz vermiyor 1 gün boyunca size çalışıyor demek ki :D
Ciddi misin ya ben kavga ediyordum az daha vermiyorsun diye ki vermedi zaten :D :D
Tıbbi film falan sordurduk onu hemen yorumladı mesela ama resmi vermedi düzeltip :D
Oo mantık çok iyiymiş benim hiç aklıma gelmedi. Yapay zekayı kendi aklıyla vurmak 10 da 10 hareket :D
Sonuç ortada aslında inanılamayacak bir şey yok :D
Ne zaman evleniyorsunuz bakım bunuda essek kovalamasin bakim 😂
Hahaha horoz nerden çıktı kız 😂
Aha birde horoz çıktı 😂 ne güzel kız senin bu hayvanlar 😂
Survivor Asena degl mi bu
Süper ikonik bir çift
Saç rengi olayy
Wow yakışmış hep aynı kişiyi öneriyor sanıyordum sjdjdjfhhjhn
eniştemize o gözle bakmam. sen beğendiysen iyidir hdjdndkdhsksnskshnsjssnsh
yakışırrrr jfkfjdj
Kaslı ve yakışıklı güzel düğüne çağırırsın artık 😌
Hangisiyle yaptın bende yapayım da gerçekte bulamıyorum bari nasıl olurdu göreyim 🤣
Bence bu konuda çok serius bir yorum yapmak yerine eğlenceli bir yaklaşım daha doğru olur — sonuçta yapay zeka biraz eğlence için bile çok ilerlemiş durumda. Gerçek bir insan ilişkisi için yine karşılıklı ilgi ve zaman gerekli, ama bu fotoğraf ne kadar komik olmuştur
ıyı bakalım diyelim. yapay kocayla mutluluklar
O değil de hiç tanımadığın adamın elini beline atmasına izin mi veriyorsun? Sen de bir garipsin.
Sonunda çatlayacaksam başından yapmam.
Hiç kaptırmam gönlümü. Ben sevdiğimi paylaşamam, buna razı olamam.
Kalırım. Zor değil. Asıl sadakatsizlik çaba gerektiriyor.
o yapay zekaya var ya ben karismasin herseye
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kocan ve sen olaysinn tadını çıkar hahah
Chatgpte sağolsun askm manifest olsun buda öyle haha
Maşallah yakışmış sana
Böyle şeylerde çok şey yapmayın
Hahaha yükseldin mi kaptırma kendini ama tatlı oomışsunuz
Kocan Behlüle benziyor ay huyu benzemesin
Evlen bununla xd
Beğendiysen Orçunla evlen xx
Düğün davetiyesi bekleriz xd
Bakalım kim daha hızlı evlenecek. Geliriz geliriz xd
Evlenirsen size bizden birer adet çeyrek altın xvd
48 ayar bizden dhd
İki katı aynısından olur çözeriz sbdb
Anlaştık 🤣
Real olmayan şeyler. İnsana fayda sağlamaz! 😂😉🤓
Bir yerden gözüm ısırıyor ama 😁
Olma heyecanı kaçar 😁
Benim bir sonraki hayatımdaki halime benziyor rüyamda görmüştüm 😁😁😁
Hayır ne saklicam 😁😁😁
Dur Ben de yapacagim
Allah bir yastıkta kocatsın😅
Yapay zeka yastığı 🤣
Unuttuk onu 😅
Ne tesadüf ya bana sulanan bir herif var aynı buna benziyor ooo my god ne korkunç ya 🤭🤣
Haha nasibinde o var bu bir mesajj
Yalan yok adam yakışıklı ama hareketleri delirmiş gibi birde keko gibi konuşuyor bana çok zıt 😄
Bu gerçek mi iyi yaratıcı olmuş.. Neler var. 😃
Neden ustten basık gibi duruyor 😂
Boyu boyuna denk iyi yakıstırmıs 😂
Hiç gerçekçi durmuyor kocan mı cidden
Enişte on numara, mutluluklar 😂🐼
Artık sanal dünya da düğününüze geliriz 😀
Sen gönder davetiyeyi. İzlerim ben 😀
E iyi düğün ne zaman 😂
İyi bulmuş işte 😂
Çok yapıyorlar bunu 😅
Kollara bak, aldatır bu lavuk
Yakışmışsınız, mutluluklar
O sanaa yakışmış bu arada :)
Şöyle belden tutamdığım fotoğrafı ne yapayım ben :)
Yok bere.
Beee
Gizlenecek bir şeyimiz yok. :)
Öyle öyle. Olmasa çıkmazdım ;)
Gerçekten güzel olmuş öylesine bulamazdın
kaslı bir arkadaş
Tom ellise çok benziyor he
Valla tıpatıp aynısı
Bunu nasıl yaptin
Söyler misiniz bende yapmak istiyorum da
Allah Allah ben yaptırmak istediğimde yapmıyor
Bir kaç kere denedim