Ortamim yok, bulacak arkadaş/akraba yok, ailecek çevremizde kücük yani görücüde gelemez, yaşımda geçiyor. Tipim ortalama. Internetten bul demeyin denedim ve hepsi birbirinden... cikti. Bir kadin olarak nasil biriyle tanisabilirim? Kurslara falan git demeyin gidiyorum ve hep yaşlı başlı insanlar hiç genç yok. Spor salonuna yazilmayi dusunuyorum ama ordan koca bulunmaz sanirim. Baska ne yapabilirim of icim daraldi
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16Koca bulamazsın, kiralar 5 bin oldu, sürekli nafaka, ihanet, her türlü pislik var Müge Anlı sağolsun!
Hangi keriz evlenmek ister ki!
Hayata tek bi pencereden bakmak istemiyorum
Ben de her pencereden bakıyorum sonuç hüsran
napim
Nasıl evlenmek istiyorsun ki anlamıyorum. Ben hep yuva kurmak isterdim çalıştım çabaladım ve şimdi istemiyorum isteyemiyorum içimden gelse de mantıklı gelmiyor gördüklerim duyduklarım. Ekonomi görüyorsun berbat kızların bitmek bilmeyen istekleri bir kere evleniyoruz yok adet yok dul kadın mı alıyorsun falan filan diye istekler
o senin sorunun benim degil
Günümüzde aşk sevgi kaldı mı? Her şey menfaat ve çıkar değil mi? Kaç arkadaşın var ki? Benim arkadaşım bile yok çevrem geniş olmasına rağmen herkesin tanıdığı biri olmama rağmen. Bir tek Rabbime güveniyorum bir de çekirdek aileme
EyvAllah 😅
Aşk aramiyorum ki bu saaten sonra ne aşki ben kendim kimseden hoslanmiyorum zaten
biri beni zaten mutlu edemez
Benim tek istedigim bu hayatta bende evlenmis olayim benimde cocuklarim olsun
hani evlenmek nasil bi hismiş, anne olmak nasil bi hismiş tadmak istiyorum
Hımm o zaman başka. Ameller niyetlere göredir. Bende aramıyorum valla aşka aşıkken aşktan ettiler 😂
Bende hoşlanmıyorum yalan dolan kime kalmış mal mülk dünya geçer gider fani dünya 😅
Bende ister'dim evlilik sıfattan ibaret onun haricinde bir şey yok evliliği iyi ya da kötü yapan kişilerdir iyi olursa eşler karşılıklı yeryüzünde cenneti kötü olur ise cehennemi yaşatır geri kalanlar bahanedir
Bende baba olmak isterdim zaten manevi olarak çok çocuk büyüttüm 😅
Eş yok dost yok akraba yok aracı yok çok zor görünüyor fakat imkansız değil
İmkansız diye bir şey zaten yok'tur imkanları imkansızlastiran insanlardır
Yakın çevrenden olan kişiler ile tanışabilirsin mesela sonuçta reelde de tanışsan face Instagram wpden telden konuşacağız ki bu da sanal olacak ki reelde de fake sanal çok bilmem anlatabildim mi
biliyorum benim durumum cok imkansiz zaten
ama ne yapabilirim elden bir sey gelmiyor
gelemiyor...
karsina cikmiyorsa
kimse tanismak istemiyorsa
bir sekilde bi yol gözükmüyorsa hiç bi kapı açılmıyorsa nasipte yok demek degil mi?
çünkü bazen bakiyorum insanlar öyle yerlerde öyle insanlarla tanisiliyor ki
sadece ilahi güc ile oldu diyebiliyorsun gerçekden yani bu görücü veya aracı değil tamamiyle tevafuk.
Sanalda yazismak değil beni sıkan.. karşındaki insani taniyamiyorsun senle oyun mu oynuyor yoksa senden hoslandi mi hoslanmadi mi bilemiyorsun.
Konusurken hoslandi gibi oluyor ama bulusuyorsun sonra diyor emin degilim kararsizim falan filan veya adam tam narsist cikiyor egosunu tatmin ediyor derdi evlenmelik kiz değil takilmalik kiz. Sanaldan tanismayi o yüzden dogru bulamiyorum artik. Seni görüp hoşlanip yanina gelmesi baska fotolarda görüp tanismak istemesi baska oluyor yoksa ben simdi sanaldan dkda 50 kişi düşürürüm yani
İmkansız değil, inanmak önemli , elden ne gelirse o yapılır. Karşına çıkmıyorsa diye bir şey yok nice kız karşıma çıktı. Gizliden arayıp buluşmak için parka çağıran bile olmuştu ve gitmiştim he o sözünde durmadı caydi olmadı. Başkaları da oldu gelenler erkek gelecek çıkacak diye bir kaide yok. Nasipte yok demek değildir. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve izdirari kader izdirari kaderde kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir. Evlilik sevgili cüzi iradedir. Nasip kısmet e gelince nasip kısmet kişinin kendisidir. şu an seninle konuşuyor olmamız kaderdir senin bu soruyu sorman denk gelmemiz. Senin görüşüme yorum yapman ve benim devam ettirmem. Bize bağlı yani devam mı tamam mı sana bağlı yani!
Vermeyince Mahmut ne yapsın Sultan Mahmut demişler kul görmeyince ne yapsın yani ne yapılabilir daha kör olunca insan evladı! 😅
Tevafuka inanıyorum. Genelde aileler aracı olur akrabalar ya da komşular görücü usulünü iyi görüyordum küçükken daha sonra usullerin hiçbir önemii olmadığına kanaat getirdim. Önemli olan usulller değil sadece kişilerdir..
Net olmalı, başlangıç önemli, hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkca bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar af edersin boku çıkar yani!
Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile gerek yok. Ablam ve kız kardeşim 6 ay gibi bir sürede evlendi mesela ikisi de görücü usulü ile oldu. Birbirlerini beğendiler ve oldu rızaları ile..
Karşındaki insanı neye göre tanıyorsun tanırsın ki? Kalıpları kenara bırakmalıdır. Bilebilirsin bilemiyorsan sıkıntı!
Emin değilim diyor ise o anda yolu göstereceksin bu kadar basit aslında! 😊
Yer mekan zaman bahanedir önemli olan kişilerdir dini bilgim var doğru belli aslında ama usulller değil haramdan uzak helale yakın olmalı
Ben mesela sokakta gördüğüm hoşuma giden hiçbir kıza selam vermedim ya da yanına gitmedim. Bence yani bana göre saçma bir şey mantıklı değil! 😅
He hoşuma giden kız oldu, ne yaptım izledim takip ettim beni görmesini fark etmesini sağladım sonra zaten kendileri geldiler ama uzaktan bakıp hoşlanıyorsun da olmuyor ki tanıdıkça sonuç çıkıyor. Melek gibi diyorsun hiç de öyle çıkmıyor..
Düşürmek kötü kaba bir tabir bence ki düşürmek erkeğe de kıza da kolay insan sevdiğini ya da hoşuna gideni düşürmek istemez yani en azından bence..
Mantıklı olan helal olan her yolu denemektir tabi bu demek değildir ki her
Her gelene cevap vermek şans vermek. Reelde de yalan dolan zaten karşına çıkanları ya da sana gelenleri önizleme yapmalı takip etmeli az çok soruşturmalı denemeli zarf atmalı baktın oluru var şans vermeli
Yani benim demek istediğim şey şu sana cevremde olan bikac örnekden 2 tanesini vereyim sen karar ver. Bi arkadasim gezmeye gidiyor bi ülkeye ve o ülkede biriyle tanisiyor ve aynı şehirden cikiyorlar sonrada evleniyorlar bu ihtimalin gerceklesmesi yüzde kaç ihtimaldir ki?
veya diğer arkadasim komşusunun arkadaşıyla evlendi
kiz sürekli komşusuna gelip gidiyordu ama o erkekle bitürlü karsilasmamislar halbu ki erkek sürekli komşuya geliyormus ve erkekde onu hiç görmemis
komşusu sonra araci olmuş
yani neden o zamanda olmuş ki olacak olan
o çocuk öncedende geliyordu oraya ama o zamanlar komşusu aracı olmamışta sonra nasıl aracı olası gelmiş anliyor musun?
elbette dedigin gibi tanismalari kader devam ettirmeleri kendi kararlari ama böyle garip olaylar sonucu evliliğe varması aslında birazda ilahi bi durum ve bu çoğu insana nasip olmuyor.
Ya bende sana şöyle bir örnek vereyim. Bir abimiz mahalleden yanlış numara çeviriyor karşısındaki ses hoşuna gidiyor sonra tekrar arıyor konuşuyorlar ve buluşuyorlar ilk buluşma oluyor ikinci buluşmada isteme sonra evlilik ve çocukları var mutlular bu dediğim abi sofi bir de dergahtan..
Abim başka şehirden biri ile evlendi mesela 6 ay gibi bir sürede sanırım..
Aracılar olabilir vakti zamanında bana da olan vardı ama imkanım yoktu uzak durdum şimdi söyleyenler oluyor da kiraları bahane ediyorum çıkıyorum işin içinden..
Sende böyle olaylar beklememelisin o da onun nasibi ama o da onların davranışlari itibariyle olmuş durup dururken olmamış
Bu durumun nasip olmasını beklemek yanlıştır. Ben çevremde olanlara bakarak bana da olsun demiyorum herkesin yolu bir değildir ki
Herkes aynı işi yapsa diğer işleri kim yapacak
Hayir demek istedigimi anlamadin.
Yani bazi durumlar evet senin dedigin gibi gelisiyor ama bazi durumlar değil işte. Bi ülkeye gidipde biriyle bulusacagini aklinin ucundan bile gecirmezsin sana o ülkeye gitmek nasipde olmaz. Veya baska bi arkadasim mesela lise sonunda tutturdu illa şu bölümü okuyacagim diye bide aşiri düşük bi bölüm kizin kafasi ise daha fazlasına yeterdi yani
çok ikna etmeye calistik ama asla vazgecmedi tutturdu inat etti derdi neydi diye sorduk hatta o zaman
dert şuymuş tamda o girdiği bölümde biriyle tanisip evlendi ve sinifinda tek erkekdi kendisi.
Bizimle okusaydi Şu an belki bekardi hala çünkü ben ve benimle beraber okuyan arkadaşlarim bekar ve benle ayni durumu yasiyorlar.
Bide şöyle bir şey bu dedigim arkadaslarin hic hayatinda sevgilisi olmadi ve baska kimseyle tanismadilar hiç
ilk görüşte ilk tanismada evlenecegim erkek bu demisler hepside ayni bu hissi tarif ettj bana
karsima gelince saniyesine anladim dediler
Simdi bunu sen hissetsen bazen karsi taraf hissetmez yani hem karsilikli hemde evleniyorlar nasil oluyor bu?
Bence dediklerine bende katiliyorum zaten aksini iddia etmiyorum ama bazi durumlarda gercekden Allah arayi yapiyor bence.
Bende sana katılıyorum bazı durumlar başka kaderin üstünde de kader vardır. YouTubede de güzel hikayeler var. Eskiye göre şimdi çok zor her sey onu da düşünmek lazım eskiden güzeldi aşk..
Ben anladım seni ona da amenna ama herkese öyle olmaz 😊
işte öyle degililm zaten
yaslanip gidecegim
Yaş kaç senin
27
Geç ama çok da geç değil geç olsun güç olmasın geçmiş olmasın hayırlısı elinden geleni yap deriim ben 😊
sagolasin
EyvAllah..
Biz sanki seninle konuşmuştuk ve sen sonradan konuşmayı kesmiştin susmuştun olabilir mi ege tarafları pek çevren yoktu
yok konusmadik
egede yasamiyorum
Tıpkı senin gibi biri vardı o zaman soruda konuştuk sadece çünkü senin bu örneği vermişti yurt dışına çıkıpta evlenen aynı soruyu ya da benzerini sormuş muydun
belki sormusumdur hic hatirlamiyorum
hayattan bikinca soruyorum
ama senle konustugumu hatirlamiyorum
Ben seni hatırlıyor gibiyim. Yani verdiğin örneği kesin hatırlıyorum. 😊
enteresan
dedigim gibi olabilir soruyorum buna benzer soru
EyvAllah. 😊
Şimdi sordun ya aldın cevaplar yine sorsan yine aynı cevaplar 😊
Sora sora nereye kadar konuşmak istersen buyur gel konuşalım fikir alışverişi vs
ya bazen canim sıkılıyor bu duruma o ara soruyorum işte
cevabi zaten yok bunu bende biliyorum
Hımm 😅öyle olsun bakalım hadi hayırlısı
Bazıları var takıntı yapıyor deliriyorum 😅
Fark ettim 😅 konuşuyoruz şu an 😅
öyle mi size iyi sohbetler o zaman 😃
He valla 😅size de bize de follow meee
Bana yaz evlenelim tas gibiyum ayrica iyi kalpli vicdanliyim
internetten artik kimseyle tanismadigimi ve istemedigimi belirttim artik bana heycan bile vermiyo internetten biriyle tanismak
robotla konusup
bulusup olmuyo nasilsa ugrasmaya degmez
İlginç
hayat
Bana neden bunu yapıyosunn
madem cok günah bu oyunu sen bozuyorsun
Sebebi çok
Şeytan diyor ki yanaş şuna sjsjssj
Aynı durumdayız bende 26 hep ev :/
napiyorsun baska
İşsizim aynı zamanda tam deliricem bende istiyorum evlenmek ama yok hergün evde kimi bulacam ki
iş bulursan belki cikar
ben hep kadinlar icinde calisiyorum zor oluyor
Valla bazen kısmet kapalı mı diye düşünmüyor değişim bayadır yok çünkü 😂 aynen bakalım
desti izdivacına talibim
😂😂😂😂
Soran iş yerini değiştir işini değiştir o zaman😅
Hep evde bekleyerek olmaz boş boş beklemek istemek ile ne olur ki
Ay koptum 😂😂😂
Calisiyormusun ya da öğrencimisin
calisiyorum bir mağzada ve sürekli kadınlar geliyor
İş arkadaşlığı biraz farklı çok fazla samimi değilsinizdir belki ama bir gruba dahil ol yani erkek olup olmaması önemli değil sosyalligini biraz arttır yanlış anlama sosyal değilsin demiyorum bu vesileyle belki kapı kapıyı açar dolaylı yoldan birileriyle tanisabilirsin
cok denedim zaten ama kapi kapiyi acmadi maalesef
Seni tanımadığım için böyle konuşuyorum tekrardan yanlış anlama affına sığınıyorum giyimin çok fazla ben burdayım diyorsa o da ciddi düşünme konusunda erkekler tarafından ters tepebilir belki
hayir kapaliyim zaten
tipim ortalama ama gercekden tanisacak erkek cikmadi karsima
internetten tanistiklarim oyun oynadilar
is yerinde zaten erkek yok
bircok yerde calistim belki senin dedigin gibi olur diye ama olmadi hic bi tanistigim kiside yeni kapi aralamadi
biturlu nasip olmuyor yani anlayamiyorum
Lise arkadaşların kiz erkek ayırt etmeksizin onlarda durum ne neler yapıyorlar hayatlari nasıl
Eğer üniversitesi mezunu isen aynı sekilde oradaki arkadaşların
lise arkadaslarimin bircogu evli
universite arkadaslarinda bircogu evli ama bana faydalari yok
arada diyorum ama sana uygun yok cevremde yoksa tanistirirdim diyor cogu
geçmişinde birine karşı gönül bağı olarak aşırı tutuculuk yaşadın mı ya da bir ideolojiye saplantı sekilde bağlı oldun mu aileninde saplantı bir ideoloji si varsa cevrende biliniyorsa bundan kaynaklı olabilir
Gecmiste 20 yasindayken falan sevgili olmustum biriyle onada baglanmistim ama affedersin cok tipsiz bakimsiz ve agzi bozuk biriydi sonra ben ne yapiyorum deyip ayrildim ama bu iliskimi hic kimse bilmiyor gizli yasamistim
onun disinda baska bir sey yok
Dediğin gibi normaldir ondan bişey çıkmaz belki Bizim dönemimizle alakalı bir durum sana yazdım bir sürü ama ben de bu bakıma aynı durumdan muzdarip im uğraşmıyorum sebebi ise doğal olağan sekilde olsun istiyorum öteki türlü yapay ilişkiler samimi ve doğru gelmiyor bana
ama işte böylede çürüyüp gidecegiz
Erkek olsan ne yapardin
Erkek olsam ya gider tanisirdim direkt
ya da sosyal medyadan yürürdüm
kadinlar daha az oyun oynuyor erkeklere bakilirsa
erkekler efendi olsa sosyal medyadan tanisacagim gecip gidecek ama yok iste
benim 4 arkadasim sanaldan bulup evlendi
olabiliyo böyle seyler
Öyle haklısın İlk adımı erkeğin atması abes kaçmıyor doğal karşılanıyor bu bir avantaj ancak beynin makinisti sosyal medya olmayan kadınlığını kullanarak erkekleri kullanmaya çalışmayan senin tabirinle oyun oynamayan 😀 .. yani bu en küçük birşeyde bile olabilir su isterken mesala kadın doğası gereği naiftir biraz bunu yeşil ışık olarak algılayabiliyor erkekler bu kadarı sapkinca bunu kastedmiyorum ama kasıtlı olarak böyle davranan kadınlar var yani bunları bir fotoğrafına Bakarak ya da bir kaç saat aynı ortamda bulunmayla anlayamıyor insan
Bulursun bakalım
demesi kolay
Zamanla bulunur gerçekten sabırlı ol
sen buldun mu hani
Ben bulmak istersem bulurum
o zaman bul
Öyle bir arayış içinde değilim tatlım
napim
saati mi var bunun
var tabi belli yerden sonra
güzellik kalmiyor
doğurganligini kaybediyorsun