Bakımlı kızlar üstüne almasın!!!
Hergun soru goruyoruz yok sarı akıntı beyaz akıntı kahverengı bişeyler, koku mantar enfeksiyon iğrenç ötesi sorular. Ama lafa gelince hepsi tertemiz erkekler bakımsız bizim böyle mide bulandırıcı sorunlarımız yok sırf bizim abazalar yüzünden her şey erkeklerin üzerine kalmış durumda. Milleti eleştirmeden önce Herkes kendi çöplüğüne baksın arkadaş...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bilmeden fikir beyan etmekte bu kadarı o akıntılar vücudun kendi ürettiği bir şey temiz olmakla alakası yok hatta hiçbirinin temiz olmakla alakası yok halk içinde tuvalete girse bile kadın enfeksiyon kapabiliyor
Okudugunu anlamanı tavsıye ederım... Bakımlı bırıyşe bakımdız bırını bır tutamazsın kendılıgındende oluyor olsa. Ve gayettr bakımlı kızlarla senın gıbıler arasında cok cok fark oluyor sen sadece kendınınkıne bakıp herkesı aynı sanma. e kendın bu durumdayken
Erkeklerın her haltını elestıren tıplere soyledım
Sen anlamadın asıl kız tertemiz de olsa bakımlı da olsa sarı akıntısı kahverengi akıntısı olabilir bunun bakımla alakası yok adet öncesi sonrası akıntılar değişiyor veya enfeksiyon kaptıysa koku yapabiliyor ben de çok bakımlıyım ama arada koku oluşuyor bu beni bakımsız yapmıyor bedenim de değişim oluyor sadrce bu da kadının elinde değil
Halen anlamamakta ısrar edıyorsun. Bu dedıklerını bılıyorum bunlara rağmen eleştiri yapanlara ve bakımlı olmayıp çözüm aramayıp temizligini yapmayıp eleştirenlere söylüyorum
Benim oyle bi derdim yok ama bu insanin kendi yaoabilecegi bir sey degil
Kendılıgınden olan şeylerınde çözümğ oluyor. Mesela terlemekte kendılıgınden olur duş almazsan kokar.