La bro burdaki kızlara takılma mk. Kızın biri geçen yazdı fizigin çok iyi diye. Dedim teşekkür ederim senin de öyle. Baktım eee dedim yani. Cevap yok ulan madem konusmayacan neden ekledin yazdım baktım engellemiş 😃 O yüzden sikma canini okşa neyse bro takilma sen bu sitedeki kızların dediklerine onlar da ne istediğini bilmiyor. Trolle geç mk 😀
Jsjsjsksks haklısın knk yok takıldığımdan değil can sıkıntısı trollük işte ama bu genelleme mevzusu kurunun yanında yaş yanması kötü senin isyanında komik mk hahha haklısın valla bende de engelleyenler ben tskipten çıktım birini mesela aylar sonra yazmış hadi dedim edeyim gitti kkendi çıktı slaak djsjsk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçmiş olsun beyler
Geçmiyor
Ahahahah bu sizin eseriniz alkışlayın kendinizi
Ben değil la ne alaka
Jdksks
Ya bu sitedeki @mı kokulu kızlar sana cevap verse nolur vermese nolur kardeşim biraz kaliteli olun seçici olun ya
Ndnsjsjsjsjsksksksk sakin ol ya trol abartma snkskw
Ben sadece kurunun yanında yaş yanmasındam dert yandım füldürüyonuz baya bugün beni sağolun baroukn
Belki bir kaç hasta kardeş de yazdıklarımı okur da gözü açılır. Olm sabun skin şu kezolara yüz vermeyin mk.
Buna sonuna kadar katılıyorum kardeşim valla
Zaten onlara yüz vermeyince kendileri gelecek bak görürsün
Hmmm olmuyor ama nesye dnsjs
Ne diyorlar knka sana 😃
Flört istemiyorum, hepinizin amacı sanal seks fndkskks ulan arkadaş balla değil ya hahah
Ulann ya yapılır mı bu delikanlıya. 🤣
Hahahahwhahhahahajhaa
Çok komiksin knk harbiden güldüm lan dnsks
Ee düşüyor mu kızlar kaslara
La bro burdaki kızlara takılma mk. Kızın biri geçen yazdı fizigin çok iyi diye. Dedim teşekkür ederim senin de öyle. Baktım eee dedim yani. Cevap yok ulan madem konusmayacan neden ekledin yazdım baktım engellemiş 😃
O yüzden sikma canini okşa neyse bro takilma sen bu sitedeki kızların dediklerine onlar da ne istediğini bilmiyor. Trolle geç mk 😀
Jsjsjsksks haklısın knk yok takıldığımdan değil can sıkıntısı trollük işte ama bu genelleme mevzusu kurunun yanında yaş yanması kötü senin isyanında komik mk hahha haklısın valla bende de engelleyenler ben tskipten çıktım birini mesela aylar sonra yazmış hadi dedim edeyim gitti kkendi çıktı slaak djsjsk