Dolmuş'ta yaşanan iğrençliklerden birini yaşadım bir bakar mısınız?

Bindik dolmuşa annem ve babamla ve doluydu niyeyse bilmiyorum. Sonra 2 genç vardı sadece 1 kere baktım onlarda arka çaprazımdalardı. Babamda uzağımda. Neyse dolmuş biraz boşaldı bende arka tarafa geçtim. Çocuklar bir kıpırdadılar bende sallamadım pek annemle sohbet ediyordum, çocuğun eli cebindeydi bana çarptı hafif bir şekilde ben de hani araba sallanıyor diye pek birşey demedim açıkcası dokunmak için öyle çarptığını anlamadım kafam başka yerde çünkü. Sonra kırmızı polarlı çocuk tam benim arkama dönecek şekilde durdu bende sola kaydım bana çarpmasın diye. Annem oturdu. Ben tek kaldım orada. Sonra arkadan birşey hissetim çocuğun eli bacağıma değdi. Bakın hala dedim araba sallanıyor ondandır ben rahatsızlık çıkarmıyayım diye düşünüyorum. Sonra biraz daha boşaldı dolmuş. Ben arkaya doğrru ilerledim kırmızı polarlı yanıma geldi. Önündeki kadınla konuşuyordu. Çocuğun eli tekrardan bacağıma geldi. Ben kıpkırmızı oldum birşey diyemedim. Bilmiyorum dilim tutuldu böyle. Arkadaki sevgililer inecekti. Bende'' siz şimdi nasıl ineceksiniz'' dedim. Arkamdan geçmeleri gerekiyordu çünkü.(O kadar pişman oldum ki keşke binmeseydim dolmuşa) Sonra ben hafif yana kaydım be kendimi ileri ittim hani geçsinler diye zaten kızın sevgilisi arkasını dönerek geçti. Kırmızı polarlı çocuk bunu fırsat bilip değdirmez mi bana arkadan.(Ben hayatımda 1 kişiyle çıktım oda 7 ay ve bundan 4-5 sene önce sadece bir kaç kez elimi tutmuştur.) Yani ben sinirlendim ağzımı açamadım babam çocuğu öldüresiye döverdi çünkü. Arkada yer boşaldı geçiyorum oturmaya. Çocuk popomu sıktı. Allahım sen nasıl biliyorsan öyle yap. Ben ilk defa böyle bir olay yaşadım hala da etkisindeyim ağlayacak dereceye geldim. Ben arkaya geçtim zaten onlarda indiler. O kadar kötüyüm ki, çok kötüyüm yani...
Güncellemeler
+1 yıl
Düşünüyorum ki ; Belki de o anı videoya bilene çekmiş olabilirler ve en kötüsüde oturduğum yere çok yakında indiler.
Dolmuş'ta yaşanan iğrençliklerden birini yaşadım bir bakar mısınız?