Kykda yaşadığım utanç verici olay benzerini yaşayan oldu mu?

kykda kalıyorum odada duş almak için banyoya girdim odada da tek başımayım herkes dışarda rahatım yani neyse işim bitti tam çıkacağım havlumu yanıma almamışım aman nasıl olsa kimse yok bişi olmaz hemen yatak odasına gider havluyu alırım diye çırılçıplak halde banyodan çıkıp yatakların bulunduğu kısmın kapısına doğru yöneldim kapıyı açtım ve içeriye daldım birde ne göreyim kat görevlisi odaya girmiş ve yatakların bulunduğu kısmı temizliyor adam karşımda ve ben çırılçıplak haldeyim bir an dondum hemen özel bölgemi elimle kapattım ama iş işten geçti adam beni o halde gördü çıplağım sonuçta (normalde bu durumlara çok dikkat ederim ve böyle şeylerden çok utanırım kimsenin yanında üzerimi dahi değiştirmem) utancımdan öleceğim ama aksi gibi havlum da dolapta kalmış hemen yataktaki yorganı alıp altıma sardım adam da yanlış anlaşamasın diye durumdan bahsettim odayı temizlemem lazım yatağına geç diyor hala abi nasıl geçeyim çıplak kaldım üzerim ıslak diyorum. Adam da kardeş Zaten gördüm senin ön takımları olan olan oldu geç yatağına bende işimi yapayım dedi bende mecburen belime sardığım yorganı tekrar çıkarıp yatağa geçtim adam benim malı bir tur daha gördü iyice utancımdan öldüm resmen yaa

Kykda yaşadığım utanç verici olay benzerini yaşayan oldu mu?