Biraz sarhosdum ve 3dane oglan arkadasima cadi.
Bende kavga ettim onlarla vidiomu cekdiler biliyorum.
Tiktoka filan koya bilirler mi izinsiz?
Belcikada yasiyorum benim bildigin kadariyle cok agr sucu var bunu yaparsa.
Korkuyorumda rezilik bir durum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biraz sarhosdum ve 3dane oglan arkadasima cadi.
Bende kavga ettim onlarla vidiomu cekdiler biliyorum.
Tiktoka filan koya bilirler mi izinsiz?
Belcikada yasiyorum benim bildigin kadariyle cok agr sucu var bunu yaparsa.
Korkuyorumda rezilik bir durum
Cevap
4Cevap
İstedikleri gibi paylasırlar ama videoda o kisilerin yuzü vb seyler gozukuyorsa cok rahat sekilde dava acarsin
Hayir onlar kendi yuzlerini neden gostersinler beni cekdiler
Tazminat davası aç sende
Oyle birsey olursa acacam zaden ama emin deilim bir yerde paylasirlarmi diye ooff delirecem ama arabasinin nr aldim oyle birsey olursa
İçin rahat olsun
tiktoka koymazlar ya aralarında kalır bence
Nasil yani
yani galerilerinde kalır üçünün de, tiktoka koyacaklarını zannetmiyorum çünkü çok saçma. sen de kafaya taktığın için böyle şeyler düşünüyorsun.
Paylasmazmi sence rezil olurum valla biraz icmisdim ama onlar sucluydu.
Aay cok sail kafayi yicem arkadas aradiginda diyorum evet niye aradin oda diyor nasilsin hemen biri birsey mi gordu diyorum. instaya filanda koymazmar demi benim bildigim cok agr cezasi var belcikada yasiyorum
ya biraz mantıklı düşün, kim kimin kavga ettiği videoyu tiktoka ya da instagrama atar? hadi diyelim attılar takipçileri, arkadaşları gördüğünde ne diyecekler? attıklarında insanların ne tepki vereceklerini ya da amaç ne diye soracaklarını düşünmeyecekler mi sence? neden profillerine saçma bir kavga videosu koysunlar ki? kulağa çok saçma geliyor.
ya biraz mantıklı düşün, kim kimin kavga ettiği videoyu tiktoka ya da instagrama atar? hadi diyelim attılar takipçileri, arkadaşları gördüğünde ne diyecekler? attıklarında insanların ne tepki vereceklerini ya da amaç ne diye soracaklarını düşünmeyecekler mi sence? neden profillerine saçma bir kavga videosu koysunlar ki? kulağa çok saçma geliyor. sen rahat kal, kafandan da beş yüz tane saçmasapan senaryo üretme, kendini daha da gerersin.
Cok saol biraz icim rahatladi dogru soyluyorsun cok saol valla deliriyorum sanki
rahat kal canım, hiçbir şey olmayacak. iyi düşün iyi olsun. bilirim o hissi. o anlarda başka şeyler düşünürüm ya da kafamı dağıtırım. sen de öyle yap.
kavga etmiyecen barbar o;ç
Takilma
Ne videosu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, gerçekten böyle bir durumda üzülmeni çok iyi anlıyoruz. 😕 Hem utanç hissi insana yapışıyor hem de olası sonuçlar kafanı kurcalıyor. Belçika’da açıkça izinsiz video yayımlamak kişisel haklara aykırı sayılır ve ciddi sonuçları olabilir. Tiktok'a izinsiz koyarlarsa hakların var, başvurup sildirebilirsin. Kimse bu durumda olmak istemez, endişen çok normal. 💭 Senin yanındayız, böyle anlarda insan kendisine fazla yüklenmemeli.