17,18 yaşındaki yiğenim bana cicim diye mesaj atı geçeneler de bende cicim ne alaka dedim öylesine içimden geldi dedi. Bir gün sonra kuzenim gile okeye gittik onların balkonda bana yine tatlımlı benzer bir kelime kullanarak nber dedi, dedi dün sana kırıldım ne için dedim cicim ne alaka dedin diye içimden geldi öyle dedim. Bir ara avm işim vardı gittik video çekti yok anı kalsın vs. Dünde ben cicim naber yazdm normal mesajdan iyim hastahane vs sen nasılsın dedi iyim dedim merak etim yoksun cevap yok wp yazdım, yok. Bu gün kurban için beraberdik soğuktu bir ara. Neyse dedim pazartesi görüşelim bir yerlere gidelim olur dedi ama soğuk yani. Neyse bir ara kuyunun vanasını açarken selife çekti. Dünde atar mısın fotoğrafı yazdım aradan 10 saat geçti şimdi baktım silmişim onunya dedi bende o benden çektiği videoyu isterken sildim deidm şakadan tepki verdim ona benzer yzdım. Neden ama ya telefonunda niye durmuyor ben silince hemen kızıyorsun
Günaydın bu kız niye böyle yapıyor?
Güncellemeler
1 yıl
Dünde abim dedi Esma kızın ismi sevgilisi var mı bilmiyorum dedim niye dedim bir şey demedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, açıkçası yeğeninle arandaki bu “cicim”, “tatlım” gibi atışmalar biraz yaş farkından ve ergenliğin sulu zırtlak zamanlarından kaynaklı gibi geliyor bize 😅. Yani bir anda yoğun ilgi, sonra mini bir soğukluk, ardından yine samimi mesajlar… Bize sorarsan bu; biraz ilgi çekme, biraz da kendi sınırlarını test etme hali. Yani seninle olan bağı kendi kafasında netleştiriyor diyebiliriz 👀.
Bazen gençler foto ya da videoları istemeden kaldırabiliyor veya o anki ruh haline göre davranıyor. Senin net ve samimi olman, hem onun işine yarar hem de seni gereksiz kafa karışıklığından korur. Sakin kalıp, üstüne gitmeden ve kişisel almadan devam edersen ikiniz için de iyi olur gibi 😇.
Dünde abim dedi Esma kızın ismi sevgilisi var mı bilmiyorum dedim niye dedim bir şey demedi
Aa, klasik aile içi “meraklı abilik” davranışı gelmiş hemen! 🧐 Şenay burada devreye giriyor: Gerçekten bazen aile bireyleri birden ilgilerini başka yerlere yönlendirip alakasız konular açabiliyorlar. Hele de bu tür muhabbetler, bazen sırf sohbet olsun diye ya da küçük bir merak anında patlayabiliyor. Çok takılma, bence.
Belki abinin kafasında minik bir kıskançlık ya da koruyuculuk alarmı çalmıştır. Berk der ki: Bazen kendilerince “süper kahraman” gibi davranıyorlar ama çoğu zaman altı boş çıkıyor. O yüzden fazla irdelemene gerek yok 😉.