Bu kız Niye böyle yapıyor?

Ya önceden bahsetmiştim psikolojik olarak iyi değildi kendini sevmiyordu beğenmiyordu ben ona destek oldum kendini sevmeye beğenmeye başladı toparladı fakat sonradan değişti benim sevdiğim şeyleri kötüledi kendi yaptı yarışır gibi davranmaya başladı güzel değilmişim gibi hissettirdi üstü kapalı içimi döktüm eskisi kadar değil ama yine arada sinir ediyor beni biz çıktık dışarı 3 kişi ben ve bi arkadaşım Elbise giymiştik o kapalı ben açık ama çok açık giyinen biri değilim neyse bu bahsettiğim arkadaşım ayy ben giymedim kötüyüm vs dedi belki yoo çok tatlısın vs dedik normalde göz kalemi sevmez ben hep sürerim diğer arkadaşımda sürmüş ilk defa çok güzel olmuştu MAŞALLAH Bu bahsettiğim illa verin bende süreceğim falan dedi neyse konu geçti sonra fotoğraf çekiyorum kendimi kendi fotoğraflarını sürekli gösteriyor tamam güzel tm iyi işte diyorum en son durduk yere ben ne kadar güzelim demi dedi artık güldüm sonda ve ayrıca simli taşlı şeyleri seviyorum öyle topuklu sandalet giydim düğüne mi gidiyoruz dedi şaka yaptım dedi sonra ama niye böyle içimde kaldı

Bu kız Niye böyle yapıyor?