Diğer Bu kız niye böyle yapıyor? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burada bir kız var gizliden gelip yorum yapıyor direkt beni analiz ediyor soruya bile bakmadan :D #prenssorulari Güncellemeler+1 yıl Gelmiş gkjk Bu kız niye böyle yapıyor? Cevapla Yorum Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Takıntılı olmuştur 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :D
SoliFa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Var öyle sapıklar benim peşimde de ama yer mi anadolu cocugu 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yeme gkb Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ruh hastası takıntılı tiplerdendir 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Belki hoşlanmıştır :D Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Canı böyle istemiş 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye gkghgkhk Yorumla
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Peşinde birileri var takiptesin 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye gkhk Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstanbul da mı oturuyorsun 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet niye gkh Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesin benden bahsediyor 1 24 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen misin o hkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Altta diğer kızlarda yazmışsın ne kadar alındım ama ben dururken Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne yazmışım gngv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsine yazmışsın gördüm Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Onlar da gizli gjfj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kız benim diyorum anlamıyor musun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Biliyorum zaten gjg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sebebim ah dünlerim, sebebim zor günlerimmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dualarım tanrıya düşürmesin düşürmesin bir daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yasak aşkın kollarına Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Aşık mısın bana fbf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel gel sarışınım gel gel sana aşığım gel Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sarışın değilim vng Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun sarışın yaparız seni Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen nesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapcan kdkddj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sordum işte canım gkgj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyazız biz Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye gizlisin beyaz kız fjgj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnız bişi diycem sen inandın baya bahsettiğin kız olduğuma ben inanacağıni hiç düşünmemiştim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Değil misin hkj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim bro xgkgxl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni ilk defa gördüm yazayım dedim içJwxgljljp Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne fhf Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendimi çok ele vermişim 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O sen değilsin gkh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo hkjk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereden biliyorsun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çünkü anladım fjh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi istemiyorsan gülme fjh ne Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl güleyim gizli gkhk Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Neyseki o ben deglm 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız çiçek jknl Yorumla
nicckyok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşık sana 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız cnjhk Yorumla
Yalanduunyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl O kiza sor 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gelsin fjh Yorumla Yalanduunyaa +1 yıl Komik mi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı dedim :)) Yorumla
Aishaidan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Olur prens takılma 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı söylüyorum durum bu :D Yorumla Aishaidan +1 yıl Eee tamam bende takılma dedim ya Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye hkj Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kafaya takmış seni 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen misin kız yoksa gkh Yorumla milkchocolate +1 yıl İşim gücüm yok boş işlerle uğraşcam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yapmaz mısın Aleyna fhg Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Neden acaba😇 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O sen değilsin hkh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden bu kadar eminsin? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Anladım fjg Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Takıntılı olmuştur
:D
Var öyle sapıklar benim peşimde de ama yer mi anadolu cocugu
Yeme gkb
Ruh hastası takıntılı tiplerdendir
Belki hoşlanmıştır :D
Canı böyle istemiş
Niye gkghgkhk
Peşinde birileri var takiptesin
Niye gkhk
İstanbul da mı oturuyorsun
Evet niye gkh
Kesin benden bahsediyor
Sen misin o hkk
Altta diğer kızlarda yazmışsın ne kadar alındım ama ben dururken
Ne yazmışım gngv
Hepsine yazmışsın gördüm
Onlar da gizli gjfj
O kız benim diyorum anlamıyor musun
Biliyorum zaten gjg
Sebebim ah dünlerim, sebebim zor günlerimmm
Dualarım tanrıya düşürmesin düşürmesin bir daha
Yasak aşkın kollarına
Aşık mısın bana fbf
Gel gel sarışınım gel gel sana aşığım gel
Sarışın değilim vng
Olsun sarışın yaparız seni
Sen nesin
Ne yapcan kdkddj
Sordum işte canım gkgj
Beyazız biz
Niye gizlisin beyaz kız fjgj
Yalnız bişi diycem sen inandın baya bahsettiğin kız olduğuma ben inanacağıni hiç düşünmemiştim
Değil misin hkj
Değilim bro xgkgxl
Seni ilk defa gördüm yazayım dedim iç
Jwxgljljp
Ne fhf
Kendimi çok ele vermişim
O sen değilsin gkh
benim
Yoo hkjk
Nereden biliyorsun
Çünkü anladım fjh
Abi istemiyorsan gülme fjh ne