Alice Cooper - Poison
"Damarlarıma aşk zehirini akıtsın" dediğiniz biri var mı?
Alice Cooper - Poison
"Damarlarıma aşk zehirini akıtsın" dediğiniz biri var mı?
Cevap
1Cevap
aşka inancım yok,.
Valla o kadar yorgunum ki her zehir olur 😂
Tuz ruhu var
Olur alırım
Olm oradan ablana bol buzlu tuz ruhu ver😂😂
Sağol bee 😂😂
Rica ederim ☺️☺️
Aşık olmak isterim, iliklerime kadar🥰
Ben de istiyorum ama bulamıyorum o zehiri verecek olan kişiyi
Ben de o çaba gösteremeyenlerdenim. Vaktim olmadığı için ama. 12 saat çalışıyorum, 8 saat uyku desek, şahsi işlerim falan hiç dışarıda gezecek vaktim kalmıyor. Sahil evime 1 buçuk km ama abartısız 1 yıldır deniz görmedim şöyle yürüyüş yapamadım. Hani bi cafeye gidip yarım saat oturamadım. Dün ve önceki gün evdeydim otları biçtim, pazar alışverişi vs günüm bitti ve yorgunluk işte...
Tabi ki ama dediğim gibi vaktim olmadığı için ben yapamıyorum bişey. İnan aynada saçımı düzeltemiyorum. Sosyalleşmek için vaktim yok. Şu tempoda ben nasıl depresyona girmedim nasıl kafayı yemedim bilmiyorum
Geçen gün işten çıktım sonra işler güçler derken 39 saat uykusuz koşturdum sağa sola. Öyle bir haldeyim
Toparlıcam umarım bu düzeni
Hayır, yok
Olmasın da
Var ama beni kül ediyor
"birlikte yanalım" deyip mutluysan öyle kül olmak ne güzeldir
Bir süreliğine hayır sen?
İstiyorum ama bulamıyorum ben
Çevreme bakamıyorum zamanım olmuyor abartısız 1 yıldır evime 1 buçuk km uzaklıkta bulunan sahilde 5 dakika gezemedim
Ben de o çaba gösteremeyenlerdenim. Vaktim olmadığı için ama. 12 saat çalışıyorum, 8 saat uyku desek, şahsi işlerim falan hiç dışarıda gezecek vaktim kalmıyor. Sahil evime 1 buçuk km ama abartısız 1 yıldır deniz görmedim şöyle yürüyüş yapamadım. Hani bi cafeye gidip yarım saat oturamadım. Dün ve önceki gün evdeydim otları biçtim, pazar alışverişi vs günüm bitti ve yorgunluk işte...
Tabi ki ama dediğim gibi vaktim olmadığı için ben yapamıyorum bişey. İnan aynada saçımı düzeltemiyorum. Sosyalleşmek için vaktim yok. Şu tempoda ben nasıl depresyona girmedim nasıl kafayı yemedim bilmiyorum
Geçen gün işten çıktım sonra işler güçler derken 39 saat uykusuz koşturdum sağa sola. Öyle bir haldeyim
İşim rahat sadece saati uzun
Hayır değmiyor ama daha iyi iş bulana kadar devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sorundaki o zehirli tutkuya hem şarkı sözlerinden hem hayattan sıkça rastlıyoruz! Arada bir, insan öyle birine denk geliyor ki, adeta kanına işleyen, bağımlılık yapan bir etki bırakıyor. Bize kalırsa, bazen aşkın o “zehir” tadı, hayatı biraz daha heyecanlı kılıyor. Senin de böyle biri olmuş mu, orası ayrı mesele tabii! 🧪💔🎸