Aşk sana ilaç gibi deva mı oldu yoksa zehirleyip dert mi oldu?

#DeliMavi
12 NİSAN 2023
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk sana ilaç gibi deva mı oldu yoksa zehirleyip dert mi oldu?

#DeliMavi
12 NİSAN 2023
Aşka inanmadığım için bana her zaman zehir oldu diyebilirim. ilaç olmasını beklerken özellikle... bu yüzden de her duygular gibi insanın hayalleri de bir gün bitiyor o başlangıçta hissetiği hayata karşı duyduğu sevinç gibi durumları da alır götürür aşk duygusu. aşk aslında yalanıldığı zaman çok güzel yaşanılmadığı zaman da insanın hayatını zehir eden bir konudur...
Günümüzde aşkı her kes bulabilir herkes yaşayabilir. ama herkes anlayamaz... anlamayanlar da en çok aşkı yaşayan kişiler oluyor.
Oysa ki aşk o kadar masumdu ki şimdi herkesin dilinde..
Kimine ilaç kim ile zehir oldu.
Zehir Oldu..
23.03.2022
Aşk öyle tuhaf bir duygu ki..
İçinde hem zehirini hem de panzehirini barındıran bir güç diye tarif etsem doğru bir tarif olur diye düşünüyorum.
Ayıkken olduğun seni değiştirebiliyor.
Şimdi sorsan asla yapmam diceğin birçok şeyi yapmana sebep olacak belki de tek olgu.
Ben bu yüzden zehir demek istiyorum.
Cevap
31Cevap
Zehir ama panzehiri de oydu
Gecmiste asik oldugum zaman karşımdaki insana olan aşk duygusunun bende hem fiziksel hemde duygusal etkileri oldu. Duygusal ve mental etkileri kendimi daha enerjik, daha mutlu, hayattan daha zevk alan ve yasam enerjisi daha yüksek bir insan hâline getirdi oldukça pozitif egilimliydim. Fiziksel olarak ise daha güçlüydüm bunu hissediyordum çünkü yaptığım spordan ekstra verim alıyordum. Tüm bunlara bakınca evet aşk duygusu bana inanılmaz etkili bir ilac olmuştu
Zehir olan sayesinde aşka inanmıyorum ama aşkın da verebileceği sıcak hissiyata, yakınlığa önem veriyorum, beraber olmanın ve birbirini yormadan yaşanabilecek şeylerin keyifli ve haz veren kısımlarını ön plana çıkardım, onlarla devam ediyorum.
Hiç bir zaman zehir olmadı yaşandı ve bitti keşke bir daha olsam aynı heyecanı tekrar yaşayabilsem zaten ben aşkın ta kendisiyim çünkü ben aşka aşık bir kadınım ❤️❤️
İlişkilerim bana dert olmadı. Dert olarak da görmüyorum.
İyi kötü bir şeyler yaşandı ve bitti. Dert diyemem, belli bir süre hayatıma ilaç oldu. Keza herkes için öyle olduğunu düşünüyorum.
Aşk uyuşturucu gibi bir şey. Bağımlılık yapıyor.
Doğru kişiyle yaşarsan ilaç
Yanlış kişiyle zehir oluyor.
Alındığında çok iyi hissettiren, ama bırakmak gerektiğinde üzücü sonuçları olan, kullanımı , riskli bir ilaç.
Zehir oldu. Aşık olmayın, olunca apt*llaşıyorsunuz sonra doğruyu göremiyorsunuz.
Edeple içtim aşk şarabı göğnümde güller açtı.
Bu cevap yeterli..
Aşk hem bir zehirdir yavaş yavaş öldürür, hem de panzehirdir yavaştan hayata bağlayan.
Bir kaç vakte kadar zehir olabilir diye korkuyorum.
Doza ve duruma göre değişir kimi yerde doping etkisi yaparken kimi yerde felçten beter eder
İlaç olmayan şey öldürür hasta eder adamı. Bana hatta bize iyi geldiği aşikar
Daha denemedim ama bana ilaç olur gibi geliyo.
Bi cacık olmadı be abla. Ucundan uğrayıp gitti vakti zamanında
Yanii yaşadığım duyguların aşk olup olmadığından emin olmasam da ilaç olmadığı kesin.
Biz ona tecrübe oldu diyelim.
Güzel bir tecrübe oldu
Bana hem ilaç hem zehir. O varken dünya çok güzel. O gidince sanki heryerim kaniyo yara oluyo gecmiyo
2021 de benim için ilginç deneyim ve tecrübe oldu
Sonunu boş ver başı güzeldi dediklerimizden
Aşk Felan Bilmem Ben En Son Adam Akıllı Sevdiğimiz Biri Vardı Sağolsun Mahvetti Gitti Hayatımızı ;)
İnsanına göre değişir ama bu devirde aşka inanmak çok zor çok yapmacık geliyor insanlar
onun için aşk seni zehirler diye düşünüyorum
zehir oldu ama uzun zamandır aşk yaşamıyordum, zehirlenmesi bile güzel, sonuçlanmayacak olsa bile
Aşkı bir türlü görebilsem zehir mi ilaç mı olduğunu anlayacağım ama göremedik işte.
Benim için zehir oldu...
zehirli aşk
İlaç olacağı an zehirlesir
İlaç oldu, ilaç gibi geldi ❤️
İlk baslarinda ilaç oldu sonrasında ise zehir..
Biz aşkı çiçek böcek güneş bulut sanmıştık
Dert olmadı ama deva olacak inşallah 😅
Kişiye göre değişir
İlaç oldu sandım triblerinden usandım 😕
İlaç oldu
Zehir oldu önce aşkı tattırdı sonra zehir etti
Zehir oldu
Zehir
İlaç oldu❤️
Zehirli ilaç
Ahh ahh 🥲
Zehir