Panzehir olsa neyin panzehri olacak ki? Aşk bence her insanın yaşaması gereken en temel ve güzel insani duygulardan birisidir. Bir iki kötü olay yaşamakla aşkı kötülemek bence büyük haksızlık. Sonuç olarak düşünen ve karar veren bireyleriz. Aşık olsak, sevsek, değer versek ve bunun için çabalasak da bunlar bizim tercihlerimiz ve sorumluluğunu alabilmeliyiz. Bana göre aşk sorumluluk alabilen ve cesur insanlar için güzel bunu yapamayanlar için kötü bir durum.
Karşılık ise panzehir, karşılıksız ise tam zehir... Ancak aşık olunca o aşk bize zehir de olsa içilir. Öleceksek aşktan ölelim. Ben böyle düşünüyorum... Çünkü aşk, her insanın mutlaka yaşaması gereken yegane duygudur. Öldürecekse bile, dünyadaki en güzel ölüm şekliyle ölmüş oluruz.
Aşık olunca ben'li o'lu düşünmüyorsun işte, biz'li düşünüyorsun 😂 Yani şimdi böyle düşünsen de aşık olunca fikrin değişecek çünkü isteğe göre belirlenmiyor bu 😂
aşkın panzehir olduğuna hiç şahit oldum mu bilmem 🙄 zehir olduğu kesin de hiç mutlu ettiğini görmedim he bir de aşk mı? anlamını araştırıp dinleyin anlarsınız ;)
Aşkı mantığınla yoğurursan sana denk olan gerçekten bu hayatın zehrine karşı bir panzehir görevi görüyor. Ama körü körüne gidersen mantığını ve özsaygını devredışı bırakıp o zaman da zaten kötü olan hayatı daha da zehirliyor.
Henüz bir hanımefendiye daha yeni yeni aşık olmuş bu yaşımda ilk kez ciddi düşünüp aşkım dediğim tek kadındır. Sorunlar , kıskançlıklar kısacası herkese canım mı bunlar diyip baktığım her konuyu tek tek kendin yaşayınca anlıyorsun. AŞK ZEHİRDİR, PANZEHİR AŞIKLAR...
Aşk bence bazen ilk zehirler sonra panzehiri verir. Bazen de ilk panzehir ilaç gibi gelir ama tarihi geçmiş bayat balık gibi zehirler😃😂hangisi denk gelirse.
Bu aşk mecburi neden diyeceksin mesela örnek verecegim. Sen karnın tok ama en sevdigin tatlıyı yemegi verdiler ama sen baktın güzel gözüküyor ama karnın tok ama en sevdigin tatlı /yemek sen neyse bunu yedin karnın şişti ama yiyince mutlu oldun yanii sonuç olarak.. Sonucu ne anlam çıkardıysan sen söyle artık :)