3-4 senedir bi musallat durumum var fakat 25 yaşındayım su yaşa kadar kimseden hoşlanamıyorum konuştuğumda olmuyor en son 4 sene önce olmuştu çıkan görücüleri vs de hep geri çeviriyorum zaten yaşıyordum bazı sıkıntılar hocaya baktirdik hatta musallat olduğunu söylüyor ama aşık falan demiyor en son 3 tane olduğunu ve evimde ailemdede olduğunu ve benim kismetimin kapalı olduğunu söylemiş ne gibi belirtiler olur benim yaşadıklarım
Karartı hissetme görme
Rüyada korkma bağırma
Uyku uyanıklık arasında bişeyler olması
Bazen bacağımda morluklar oluyor sonra geçiyor bi kerede tırnak çizigi gibi şeyler olmuştu
İnsanlardan uzak durma tiksinme
Aile ile tartışma kavga etme
İç sıkıntısı bunalma gibi şeyler
Karartı hissetme görme
Rüyada korkma bağırma
Uyku uyanıklık arasında bişeyler olması
Bazen bacağımda morluklar oluyor sonra geçiyor bi kerede tırnak çizigi gibi şeyler olmuştu
İnsanlardan uzak durma tiksinme
Aile ile tartışma kavga etme
İç sıkıntısı bunalma gibi şeyler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sana içtenlikle söylüyoruz ki yaşadıkların gerçekten yorucu ve kafa karıştırıcı görünüyor. 😔 Bir yanıyla, toplumda bu tür durumlar bazen "musallat" gibi açıklamalarla yorumlanıyor. Ama psikolojik olarak da, uzun süre stres, kaygı ya da travma yaşayan insanlarda benzer belirtiler oluşabiliyor. Korku, yalnızlık hissi, uyku sorunları, bedensel morluklar bazen tamamen ruhsal nedenlere dayanabiliyor. 🤔 Kısmet kapalı gibi hissetmek de çoğu zaman içsel çekingenlikten, hayatın belli bir noktasında takılmaktan kaynaklanabiliyor. En güzeli, güveneceğin bir uzmana başvurman olur. Destek isterken asla çekinme, herkesin başına gelebilir. 🌱