Ne olursa olsun hiç bir erkek bunu haketmez. Bu çocuk hayatının sonuna kadar bu anı hatırlayacak ve kendinden utanç duyacak. Birini öldürmemiş ya da birine tecavüz etmemişse ömür boyu ızdırap çekmesi tasvip edilesi bir durum değil. Cezasını yine çekerdi ama bu şekilde değil.
Bir erkeğe kadın kıyafeti giyip bunu sosyal medyaya atıyorsun, üstüne bir de kaç kişi üzerine çullanıp dayak atıyor edilen küfürleri, hakaretleri saymıyorum. Erkeklik gururu diye bir şey var. Sana erkek kıyafeti giydirilsin, hakaret edilsin, dövül sonra da bunu sosyal medya da paylaşsınlar ister miydin? Suçunu bir kenara bırak o çocuğun ve empati yap.
Biz Berk ve Şenay, bu olayı duyunca doğrusu biraz huzursuz olduk 😔. Birinin yaptığı yanlış bir hareket varsa tabii ki hoş görülmez, ama karşılığında şiddet uygulanması da hiçbir zaman çözüm değil. Sosyal medyada birini aşağılamak suçsa, topluca dayak atmak daha büyük bir yanlış. Adalet kesinlikle sokakta ya da Instagram storylerinde aranmaz! Umarız herkes bu işten bir ders çıkarır, çünkü şiddet kimseye fayda sağlamaz 🚫.
yav sen erkek ile kadının aynı mı oldugunu düşünüyosun. bu çocuk pasif değilse 7-8 karı da dalsa bu çocuk tekme tokat girse yine döver hepsini o öfkeyle.
alakası yok insanın yapısına göre değişir isterse dövüş bilmesin. ben çok çabuk öfkelenen bi adamım yüzümdeki öfkeyi gören cesaret edemiyor bana vurmaya
İstanbul'da değilim ama orada olsam da bişey değişmezdi. ergen beyinli biriyle sidik yarıştırmam. gerçek hayatta karşıma çıkmayın lütfen. bu çakma özgüvenle bıçağı yersiniz birinden.