Mesela hayattaki amacın ne? Toplum tarafından yadırganma olayı olmuyormu? İleride hayatını nasıl devam ettireceksin bir işe girmek için o dövmelerden kurtulman lazım. İlgi eksikliği falan mı çekiyorsun ailen ve ya çevrenden. Farklı olarak mutlu olduğunu düşünüyormusun?
05 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle amaç izlerini kapatmak evet her iş olmaz ama benim işim oluyor. İlgiyle alakası yok böyle rahat hissediyorum amacım ilgi çekmek değil ben zaten karakterimle çekiyorum :))
Soran+1 yılOkuyorum yabancı dil isimde hazır ve bir sorun yok :)
Soran+1 yılKeşke yaptirabilseniz evet ama diğer ülkelerdede sorun çıkıyor tek bizim ülkemiz değil :)
En İyi Cevaplar
+1 yılimages.bursadabugun.com/.../...r-5135fa0c76ae8.jpg
Duvar kağıdı gibi görünüyorlar. Dövme, narin olmalı.00 Yorumla
Dövmeli ve hala dovmeye doymayan biri olarak çok imreniorm bu kızlara.. çok yakışıyor bence.. tüm vucuda degilde bölge bölge çok çekici.
26 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler canım :) eic adayisin beni çoook sevindirdin:D
Soran+1 yılEvet var :)
Soran+1 yılYou're welcome sweetie <3<3
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Z1NG0A.jpg
bu mu çirkin allasen :D20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsuicide girl.. bnde suicide boy.. ^_^ severim öyle kızları hoşuma gidiyor şahsen dövmeli biri olarak vücunun çeşitli yerlerinde dövmeleri olan kızlar bana çekici geliyor özellikle bir kadının kasığında çilek göğüsünde köpek patisi dövmesi varsa ndnse inanılmaz seksi geliyor bana..
12 Yorumla
Soran+1 yılKedi patisi daha güzel ya
- +1 yıl
kedi köpek fark etmez.. pati patidir.. ^_^ bir de belde triba var bak onu unutmuşum.. rahatlığın simgesidir..
+1 yılemin ol sorunları vardır.
Bir kız arkadaşım vardı eşinden ayrılmış ve tüm vücudu dövme ve yakından baktığımda dövmelerin altında jilet izleri vardı 6 defa intar etmiş birisiydi bunları zamanla öğrendim ve psikopat birisiydi ve kendimi zor kurtardım diyebilirim tabi genel yorumlamamak lazım iyice araştır kişiyi ona göre yolunu çiz derim.13 Yorumla
Soran+1 yılBenimde dövmelerim var ve sorunlari olan insanlar hakkında böyle konuşmak hiçte uygun değil sencede öyle değilmi evet bende altında anılarım vardı rahatsız oldum ve o bölgeyede dövme yaptırdım insanlar düzelir sevgi göstermek daha uygun sanki değil mi :)?
- +1 yıl
ben zaten kişiye yorum yapıyorum genelleme yapmıyorum abartılacak bir şey yok burada bence büyütüyorsun.
Soran+1 yılTabiiki haklısıniz büyütmuyorum yalnış anlamayın :)
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. o dediklerin suicide girl oluyor
valla bulursam bir tanesi ile ilişkim olmasini cok istiyorum aşkım canım olsun ama türkiye standartlarinda oylesini bulmak zor vahşi yırtıcı deli dolu insanlar onlar :D
keşkeeeeeee :((115 Yorumla
Soran+1 yılSen o ortamlarda takilmiyorsun ama haklısın türkiye zor gerçekten de
- +1 yıl
öyle bir ortam mi var ki takılayim
bilsem oyle bir ortam kesin takılıcam
zaten 1 yıl sonra falan amerika ya da avrupaya gidicem bulursam artik bir de instagramda cok var takip ettigim de irtibata gecsem bile ne yapabilirim ki :( türkiyede daha görmedim ben varsa kovalardim hemen !
Soran+1 yılBenim takıldığım 2 kiz da oyle üniversiteden arkadaşiz dövmeler çekti bizi birbirimize :D Sana yurt dışında başarilar öyleyse :)
Soran+1 yılBilemiyorum artık belki benle karşılasirsin :)
- +1 yıl
ben seni görmeden begenirim de sen begenmezsin
yoksa cilgin bir hayat istiyorum ben de
en azından gözüme ruhuma hoş geliyor dövmesi olsun falan
belki makaraya alicaksin da tanisabiliriz eger bir mahsuru yoksa en azından yok dersen arkadas olarak olabilir rahatsizlik vermem yani bilgin olsun...
Soran+1 yılKırmak istemem ama sanalda pek böyle bu tür şeylerin uygun olduğunu düşünmuyorum
Soran+1 yılPardon neyi ilk söylemişim anlayamadim :)? Teşekkürler çok kibarsiniz :)
- +1 yıl
yani karsima cikan ilk bu konuda dovmeli olan kız olarak soyluyorum kotu bir sey demedim yani
hic ras gelmedigim icin bu kadar ugrasiyorum yani cunku dedigim gibi zor yani bulmak
eger baktın seni gerdigimi rahatsiz ettigimi dusunuyorsan tamam derim rahatsiz etmem laftan anlayan insanim sonucta.
çünkü hep istedigim bir şey sonucta :))
Soran+1 yılBu benim için gerçekten zor bir durum teklifinizi geri çevirmek zorunda kalacağım lütfen affedin ama internet güven listemin sonunda bile değildir cok üzgünüm gerçekte olsa kesinlikle hayir demezdim lütfen beni klasik kendini beğenmiş biri olarak algılamayın. Sadece kişisel bir sebep belki bir gün tanısıriz fakat şimdilik böylesi benim için daha uygun özür dilerim :(
- +1 yıl
Sen yapacagini yaptin
Şans verebilirdin ama belli ki istemiyorsun belki daha önce bir yaşanmışlıktan dolayı olabilir. Anlayışla karşılıyorum. Güvenini kazanabilecegim bir şey söyle en azından. Ona rağmen yok dersen eyv derim. Kader burada tanismamizi sagladi belki de? disarda bunu oyle birakirsam bulamayacagimdan eminim. En azından özelden bana dön sana face adresimi yollim en azından güven sergileyebilirim. Ama yok dersen de hayırlısı be gülüm ;(
+1 yılAbdestsiz diyorum yarım bilgisiz hocaların dediği gibi dövmenin abdestte zararı yoktur kabul olur sözüne inanmayın çünkü abdest hiç bir türlü kabul olmaz ister deri altı ister deri üstü dövme olsun hepsi dinen sakıncalıdır ömür boyu abdestsiz gezersiniz şimdiden diyeyimde sorumluluk benden gitsin
02 Yorumla- +1 yıl
herkes müslüman değil ama yinede sen bilirsin
- +1 yıl
Ben de müslüman olanlar için dedim müslüman olmayanlara zaten gusl abdesti gerekmiyor ki onlara karışmaya hakkım yok :))
+1 yıl99tattoodesigns.net/.../Lace-girl-tattoo.jpg bu kızı beğenmeyen yoktur herhalde :D
11 Yorumla- +1 yıl
ya da vazgeçtim o değilde bu off.. sinvenus.com/.../Inked-Girls-1.jpg
Panpa dovme guzel sey ama yakisana bide dovmeli kiz her zaman ilgi ceker bence benim cekmistirde
115 Yorumla
Soran+1 yılSağol kanka o zaman :DD
Soran+1 yılAma benim zaten varki :) Hem ben atatürk yaptırmanın ona kalbimde saygı ve sevgi besliyorum :D
- +1 yıl
Var oldgunu biliyorum pampa ya ama bidaha dusunursen eger ilgi cekici bisey olsun ki farkli oldgun anlasirsin farkli olmak icin fark yapmak lazm pampa:) ben bayan kuaforuyum kadinin birinde gordum boynundan kalcalarina dogru yaptirmis cirkin bisey ama fark katmis kiza ki seksi olmus
Soran+1 yılBenim dovmelerim de birbirleriyle bağlantılı olayları taşıyor yani güzel ve kibar duruyor :D
Soran+1 yılYok olmaz :)
Soran+1 yılEvet onun için kusura bakma kanka :)
Soran+1 yılSağol kanki :D kızın mi var senin aaaaaaa=-O=-O=-O=-O=-O=-O=-O=-O=-O vay be sen kaç yaşındasın kii?
Soran+1 yılVay bee :D cok guzel ya mutluluklar size aramızda bir yaş var ve senin kızın var =-O
Soran+1 yılHii anladim kanka :) Tavsiye için sağol kızınızida öpun benim icin. Lütfen iyi bir baba olun onu terk etmeyin hiç bir zaman
Diğer konusunda 963 cevap paylaştı. çoçuğumun annesi olarak düşünmezdim ama iyi bir sevgili olurdu baksana resimlere o ney laa :):)
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden ciddiyealinmuyor ki ya iyi bir kızsa
- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok güzel oluyor. ama kendı kadınımda ıstermıydım bilemedim. kadın dovmecıye yaptırırsa bakarız
11 Yorumla
Soran+1 yılBayan dövmeci bulmak zor belirli bölgeleri bende bayan bir dövmeciye yaptırdım ama haklısınız
Dovmeleri olan ve yaptirmaya devam edecek biri olarak, pek datttliii len bunlar diye dusunuyorum:-)
20 Yorumla
+1 yılbir bulsam böylesini yürücem direk çok beğeniyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
Yakıştığını ve özgüvenin yerinde olduğunu söyleyebilirim
10 Yorumla
+1 yıldovmecinin dövdüğü kadar dövmek isterdim onu gece gündüz pat pat patpat :D
03 Yorumla
SoranLütfen kibar olun. Böylesi bir bayana yaklaşım için daha uygundur :)
- +1 yıl
tamam :) dövmecinin iğnesini tenine dokundurduğu kadar hassas yaklaşırdım ona canı yanmasın diye çok kibar davranırdım dokunuşlarımla adeta mest olurdu sonra bizde mutlu huzurlu olurduk
Soran+1 yılWoww bak bu çok daha iyi tam bir beyefendi yaklaşımi :))
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBakmaktan ben bile iğrenirim ki var gerisini sen düşün!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen piercingle yetiniyorum ama uzaktan da bayılıyorum yaa ama yaptiramiyorumm :/
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl05 Yorumla
Soran+1 yılYa neden ama :(
- +1 yıl
sadelik varken her tarafı dövme olan kızları oldum olası sevmem
Soran+1 yılAttığım linke de bak bi?
- +1 yıl
fikrim değişmedi ama yakışan illaki vardır ama ben sevmem
Soran+1 yılPeki olsun :)
Hepsi çok güzel yakışıyor işim gereği Ben dövme yaptıramıyorum çok isterdim yaptırmayı kaplama dövmeler Çok ilgimi çekiyor
00 YorumlaKaşara süs vermişler gibi bisey o ne öyle p*rno yildizi gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılLütfen biraz kibar olun tanımadan böyle şeyler söylemek zor değil midir ve kalp kırıcı
- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılDövmeli kızlar normaldir de vücudunun tamamı dövmeli kızlar bana pek bir gerizekalı gibi geliyor.
00 Yorumla bende dövmeli biri olarak hala devam ediyorum edicemde :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi kendi halinde erkeklerden hoslanmadiklarini düşünürum.
Zuppe tiplerle takilirlar diye geçer aklimdan01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım peki
+1 yılitici değil mi sizcede? tüm vucut dövmeli öğğğğğğğğ
00 YorumlaKorkunç bence
Tenin renginin güzelliği dururken...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://hizliresim.com/jYzYrg
böyle bir sevgilim olsun işte :D :D02 Yorumla
SoranBu modeller guzel değil ama ya
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Cok ilgi cekici bence oyke bir sevgilim olmasini isterdim farklilik olurdu oturr dogmelerini incelerdim :)
00 YorumlaCok cekici, farkli, sexsi bana gore :D kasarin resimlisi demis biri. Ne alakaysa allan Mali :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBence destek için teşekkürler :)
Soran+1 yılPardon bencede olacakti :)
+1 yılEfendi erkekler pek sevmez bu tıplerı. Komple vucudunu kaplayan dövmeye gerek yok bence. Bir iki tane olsa neyse.
00 Yorumla
+1 yılDövmeyi hemen hemen her erkek sever. Black Metalci misin?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Hangi gruplar?
Soran+1 yılDissection, Vesania, Emperor gibi gibi
- +1 yıl
Anladım
Soran+1 yılSiz?
- +1 yıl
Ben eski DSBM'cilerdenim :)
Soran+1 yılWow hoşuma gitti :)
- +1 yıl
Silencer, immortal, christian varg Vikernes, dark throne vs grupları dinlerdim
Soran+1 yılHepsini biliyorum hepsini de severim :)
- +1 yıl
Artık bu tarzları Dinlemiyorum tabii :)
Bana her zaman seni gelmiştir. ruhlarinin asiligi vucutlarinda resmedilmis. yerden düşünürüm hep.
00 YorumlaCok tatli oluyorlar benimde vucudumda cok fazla var heralse o yuzsen bana cekici geliyo
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılla sendekini at eger varsa. Google da güzel dövmeli kızlar yazıp foto atmayla olmuyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye kendimi gösterim ki örnek gösterdim bir arkadaşa bunun gibi diye bu kadar
Cevap sahibi+1 yılyav he he çirkin kız burdan uzaklaş
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılkötü düüşnmem ama her yerinde dövme olmalaı az bir kaç tane olması daha çekici olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bayılırım knks :D süper yakışıyo :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol kanka :DD
dövmeli biri olarak seviyorum :))
21 Yorumla
+1 yılMükemmel derim
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Hatta tanışıp anlaşırsak ilişki yürütmek isterdim ben de sağ göğsüm omzum ve kolumu kaplayan dövme yaptırmak istiyorum gerekli, ne yapsam bilmiyorum, onunkiyle bütünleyici bişey yapabilirdim hoş olurdu ^^
Soran+1 yılYok sanal ilişkiler tehlikeli:) Umarım yaptirirsiniz
- +1 yıl
Tehlikeli tabi saçma sapan insan dolu. Umarım gerçekte bir gün bir yerde denk geliriz o halde. ^^
Soran+1 yılUmarım :D iyi günler
- +1 yıl
Size de
Kaşarın resimlisi derim hahahahaaa :))
04 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir teşhis :D
Soran+1 yılBiraz kibar bir beyendi olsanız kırıyorsunuz
- +1 yıl
Takılıyorum ya renkli döğmeler ilgi çekici diğerlerini geç ama şunu söylim özellikle bizim ülkede önyargıların sonu yok ataerkil bir toplum kimse çocuklarının annesi döğmeli biri olsun istemez onun dışında saflık o kadar güzel ki bunlara gerek yok keşke kendinizi ruhunuzu hayat görüşünüzü başka bir şeylerle ifade edebilseydiniz ama yinede saygı duyarım.
Soran+1 yılEvet böyle daha iyi :)
+1 yılgayet güzel bence.. severimde
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle acı çekmeyi seviyor diye düşünürüm.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHani nerde öyle kız? Varsa gelsin aşığım
114 Yorumla
Soran+1 yılHahahaa :D
Cevap sahibi+1 yılÇok ciddiyim :) sen öyle misin :)
Soran+1 yılEvet onun için sordum zaten nasıl buluyorsunuz diye
Cevap sahibi+1 yılAşığım ya. nerde okuyosun :)
Soran+1 yılİstanbul :) Sağolun
Cevap sahibi+1 yılKaç tane dövmen var <3
Soran+1 yılSağladım bilmiyorum genelde birbirlerini takipediyorlar
Cevap sahibi+1 yılKeşke tanıyabilseydim seni ya
Soran+1 yılBelki bir gün:)
Cevap sahibi+1 yılNe yani çarpışıp kitaplarını düşürüp gözgöze mi geleceğiz :)
Soran+1 yılHahhaha :D olabilirdi
Cevap sahibi+1 yılOlsaydı keşke :)
- +1 yıl
Çocuk haklı
Cevap sahibi+1 yılHaklıymışım bak
+1 yılAlllaaaaaaaaaaahhhhhhhhh karabasan :D
00 YorumlaSeverim severim severim :)
10 YorumlaDövmelerini beyaza boyamak isterim sadece o ;)
00 Yorumla
+1 yılKaşarın dövülmüşü derim heralde :)
01 Yorumla
Soran+1 yılCok kabasiniz kibar olmayı deneyin lütfen :)
Mallıktan başka bisi degil
019 Yorumla
SoranDaha kibar lütfen
Soran+1 yılEvet bu eleştiri bir bayan için daha uygun :)
Soran+1 yılEvet ama omuza güzel
Soran+1 yılYani görüşler ayrı olabilir tabii :D
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılEvet ama sadece onun için değil eleştiri boyle olmamasını düşündugum için de :)
Soran+1 yılYok vardı zaten ama fikirlerinizi merak ediyorum :)
Soran+1 yılBir sürü var ama hepsi bir olayi anlatıyor bağlantılı
Soran+1 yılHihihi :)
+1 yılaşırı sevişken hard sexi seven kızlardır
01 Yorumla
Soran+1 yılO ayrı mesele aklınız hep oralarda
+1 yılKendi bedeni kendi tercihi saygı duyarım (:
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ozman :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimkinden çok ise severim.
04 Yorumla
Soran+1 yılSende de mi var?
Cevap sahibi+1 yılKaval kemiklerim dahil. Boynuma kadar ejderha var 3 ayda yaptırmıştım. Gostermem durduk yere niye göstereyim ki
Soran+1 yılGüzel beğendim :)
Normal karşılıyorum yani ^^
00 YorumlaDiğer konusunda 737 cevap paylaştı. ilgimi çekmiştir hezaman
00 YorumlaAblacım saplar geçerim farketmez.
00 Yorumla
+1 yılal beni benden '' derim ona
08 Yorumla
Soran+1 yılHAHAHA =D
- +1 yıl
inciswf. com/albeni. swf
Soran+1 yılReklam sanirim ama açılmadi :)
- +1 yıl
nerdeeeeeeee. rusyaya gitcem * ben
Soran+1 yılDövme için mi gidiceksin?
- +1 yıl
evet öyle tarzdaki insanları seviyorum genelde beyaz tenliler
Soran+1 yılEvet beyaz tene daha güzel olur ama ruslar oylemi bilemem :)
- +1 yıl
öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi vurdurur ama evlenilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılCok kabasiniz ve kalp kırıcı neden eleştirinizi daha yumuşak bir şekilde yapmıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılGümmm Gümmm buna yarar anca
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay ırıspı derim
14 Yorumla
Soran+1 yılYanlışlıkla +1 verdim oyle herkese irispi deme
Cevap sahibi+1 yılHerkese demem merak etme
Soran+1 yılİyi bari
Cevap sahibi+1 yılHak edene hakkını veririz.. ;)
+1 yılHoş değil bence bir bayana
00 YorumlaHiç sevmem itici gelir bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçekici buluyorum.
10 YorumlaTatli, seksi
20 Yorumladovmeyı severım ama cok ıgrenc
00 Yorumla
+1 yılSacma figurler olmadigi surece yakisiyor bence
00 YorumlaIgrencc
00 Yorumla- Diğer konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılÇok itici duruyor.
00 Yorumla - Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne